- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
Benimde öyle canım. Patır kütür kazı yapıyorlar sankiBağırsak hareketleriniz nasıl? Sanki regl olmuşum gibi aşırı hareketliler.
Ben eşimin işi sebebiyle uzun süreler evde yalnız kalıyorum kuzum. Şimdi birde hamileyim. Allah korusun birşey olsa tek başıma tam teşekküllü hastaneye gitmem bile imkansız. Zaten insan tek olunca herşeyi kafasına takıyor, birde böyle hep olumsuz konuşuyorlar. Tek kalınca kafama takılıyor istemsizce. Kimse de düşünmüyor ki bu kız üzülür aman güzel şeyler diyeyim diye.Valla felaket tellalı gibi olmuşlar biraz. Gelecek olana ne yapsan geliyor, gidecek olana da ne yapsan gidiyor. uzanmayla ağır kaldırmayla hiç alakası yok diyor doktorlar. Hatta bi doktor şey demişti halter kaldırsanız o çocuk doğacaksa doğuyor. Allah korusun hepsini.
Benim 3 kişi biliyor şu an annem ablam ve kv işte o söyler diye çekiniyorum sıkı sıkı tembih ettim allah korusun bi şey olsa benim hayal kırıklığım bana yeterken bi de insanlara cevap vermekle uğraşamam dedim. Yalnız çok gezen bi arkadaşım bana gelmek istiyor ben de koronadan çekindiğim için ona söyleyebilirim hamileyim o yüzden daha çok korkuyorum telefonla görüşsek falan diye söyleyebilirim. Gelmeyin demeye çekiniyorum ya
Ben evime misafirliğe gelmek isteyen arkadaşıma özür dilerim korona sebebiyle kimseyle görüşmüyorum kabul edemem dedim direk. Ay bizde kimseyle görüşmüyoruz dedi ama sosyal medyada görüyorum fink atıyorValla felaket tellalı gibi olmuşlar biraz. Gelecek olana ne yapsan geliyor, gidecek olana da ne yapsan gidiyor. uzanmayla ağır kaldırmayla hiç alakası yok diyor doktorlar. Hatta bi doktor şey demişti halter kaldırsanız o çocuk doğacaksa doğuyor. Allah korusun hepsini.
Benim 3 kişi biliyor şu an annem ablam ve kv işte o söyler diye çekiniyorum sıkı sıkı tembih ettim allah korusun bi şey olsa benim hayal kırıklığım bana yeterken bi de insanlara cevap vermekle uğraşamam dedim. Yalnız çok gezen bi arkadaşım bana gelmek istiyor ben de koronadan çekindiğim için ona söyleyebilirim hamileyim o yüzden daha çok korkuyorum telefonla görüşsek falan diye söyleyebilirim. Gelmeyin demeye çekiniyorum ya
Geçirdi bi de korona bu arkadaş o yüzden nasılsa geçirdim diyip sallamıyor gibi geldi bana da, çok dikkat ediyorum diyo ama sadece bugün bi arkadaşıyla çayda, yok kuzeniyle falan. Eşim diyor ki 2 maskeyle zor nefes alıyorum ofiste kimse olmamasına rağmen takıyorum benim emeğime yazık etme :) mutlaka söyliycem başka zaman inşallah diye mümkünse 3 sene sonra ben aşı olunca.Ben evime misafirliğe gelmek isteyen arkadaşıma özür dilerim korona sebebiyle kimseyle görüşmüyorum kabul edemem dedim direk. Ay bizde kimseyle görüşmüyoruz dedi ama sosyal medyada görüyorum fink atıyor
Asla kabul etme.
Öyle yapıcam evet.Benimde öyle canım. Patır kütür kazı yapıyorlar sanki
Ben eşimin işi sebebiyle uzun süreler evde yalnız kalıyorum kuzum. Şimdi birde hamileyim. Allah korusun birşey olsa tek başıma tam teşekküllü hastaneye gitmem bile imkansız. Zaten insan tek olunca herşeyi kafasına takıyor, birde böyle hep olumsuz konuşuyorlar. Tek kalınca kafama takılıyor istemsizce. Kimse de düşünmüyor ki bu kız üzülür aman güzel şeyler diyeyim diye.
Valla kuzum hiç çekinme açıkça söyle. Biz hamileler risk grubundayız. Allah korusun bir bulaşma zaten ilaç kullanamayız. Nazikçe dürüstçe söyle kuzum misafir kabul edemiyorum lütfen kusuruma bakma diye. Anlayışlı biriyse gönül koymaz, hak verir sana. Allah korusun arkadaşın alınacak diye sana bulaşsa birşey olsa kim verecek hesabını? Kendimizden önce karnımızdakileri düşünüyoruz kuzum artık. Anlayışlı insanlar bence buna küsmemeli diye düşünüyorum.
Bende de aynı durum var. Normalde hiç olmadığı kadar gazım oldu, bir de arada alt karın bölgeme ani ağrılar girip çıkıyor. Kanama vs olmadığı için telaş yapmıyorum ama bakalımKızlar benim gibi gaz sancısı çeken var mı ya? İki günde bir gaz sancısı çekiyorum. Üşütmemeye dikkat ediyorum. Gaz yapacak şeyler de tüketmiyorum ama gaz sancısı yaşıyorum ya. Soda içiyorum şimdi rahatlatır belki diye. Böyle sıkıntı çeken var mı?
Sagolasin canimGeçmiş olsun
Hayırlısı olsun canim çok sevindim. Hiç stres yapma akışına bırak tadini cikar dogumdan sonra hamileligin tadını cikarmadigina üzülürsün.Kızlar aman hemen herkese söylemeyelim, biraz vakit geçsin diyen eşim eve girer girmez ultrason resmini paylaşmış hemenkalp atışı duyunca söyleseydik, şimdi bişey olursa Allah korusun herkese açıklama yapmak zorunda kalacağız, millet ah vah tüh diyip canımı sıkar dedim. Ağzının payını verir geçersin korkma birşey olmaz diyor eşim. Minicik keseye bakıp oğlum diye seviyor
Valla ben nazardan korkuyorum ya. Bu gün hele öyle stres oldum ki, şimdi korkuyorum nedense herkes öğrendi diye. 9 ay yüreğim ağzımda gezeceğim herhalde
Hormonlardan oluyor sanırım benim ilk gebeligim de oyleydi simdide oyle . O yuzden ilk gebeligimde 12 kilo almistim bu durum en azindan fazla yememe engel oluyor. Sikinti yaratiyor ama bi yerde de avantaj sagladi asiri kilo almadm. Bakalim bu hamileligim de nasil olucakKızlar benim gibi gaz sancısı çeken var mı ya? İki günde bir gaz sancısı çekiyorum. Üşütmemeye dikkat ediyorum. Gaz yapacak şeyler de tüketmiyorum ama gaz sancısı yaşıyorum ya. Soda içiyorum şimdi rahatlatır belki diye. Böyle sıkıntı çeken var mı?
Örgü yapıyorum canım öyle iyi geliyor kiÖyle yapıcam evet.
Sen böyle biraz daralınca ya da kötü şeyler aklına gelince hemen bebek giysileri oda dekorasyonu falan öyle şeyler bak. Hemen uzaklaşıyor insanın kafasından o düşünceler keyifleniyorsun.
Ben siyaset tartışma programları virüsle ilgili şeyler izlemeyi bile bıraktım cevizin faydaları nefes egzersizleri gibi şeyler okuyorum
Aynen canım gaz normal bir durummuş sanırım ya.Bende de aynı durum var. Normalde hiç olmadığı kadar gazım oldu, bir de arada alt karın bölgeme ani ağrılar girip çıkıyor. Kanama vs olmadığı için telaş yapmıyorum ama bakalım
Canım nasıl oldun, durumun nasıl?Sagolasin canim
Valla aynen öyle, tadını çıkarmaya bakacağım kuzum. Herşeyin hayırlısı sonuçta Allah ne yazdıysa o oluyor.Hayırlısı olsun canim çok sevindim. Hiç stres yapma akışına bırak tadini cikar dogumdan sonra hamileligin tadını cikarmadigina üzülürsün.
Hormonlardan oluyor sanırım benim ilk gebeligim de oyleydi simdide oyle . O yuzden ilk gebeligimde 12 kilo almistim bu durum en azindan fazla yememe engel oluyor. Sikinti yaratiyor ama bi yerde de avantaj sagladi asiri kilo almadm. Bakalim bu hamileligim de nasil olucak
BelirginlesiyooBunda 4 test yaptım bugünde yaptimdünkü ile bugünkü arasındaki fark ektedir
MaşallahBelirginlesiyoobende yaptım hemen
Kizz valla düşse benim oğlan düşerdi alttan baktı hep doktorlar ilk aylarda bildiğin orası oyulduValla bence tutun kendinizi canım. Benim eşim aceleci davrandı yayın yaptı her yere resmen. Şimdiden kv görümce bilmem ne yok ağır kaldırma düşük yaparsın. Yok vajinal baktırayım kesenin yeri oynar tehlikeli bilmem ne. İnsanlar felaket tellalı gibi. Hemen en kötüyü söyleyip tavsiye veriyorlar.
Ay bı an heyecanlandım.. memelere dokunmasam hamile olduğumu anlamayacagimKızlar günaydın. Sabah bulantıları başlayan var mı?
Hcg 1.500-2000 üzerinde görünüyorKızlar bugün bat günümdü testim pozitifCuma gününe randevu aldım 4+5 olacak kese görünür mü acaba? Yazdığım haftada kese gören oldu mu?
Günaydınn, canım benim başlamadı ama dün sabah kahvaltıdan sonra ne var ne yok çakardım resmenKızlar günaydın. Sabah bulantıları başlayan var mı?
Ya Benim de öyle dokunmadan bile sızlıyorr. Ama bulatıların başlamadı. Bir de hep çok uykum çok varrrAy bı an heyecanlandım.. memelere dokunmasam hamile olduğumu anlamayacagim
Belli kokulara hassasiyet oluyor doğru, benim de tost makinası kokusuna midem bulanıyor. İş yerinde her sabah tost yapıyolar.Günaydınn, canım benim başlamadı ama dün sabah kahvaltıdan sonra ne var ne yok çakardım resmenotlu peynirden dolayı oldu zannedersem ilkçocuğumda da tüm hamileliğim boyunca bir kere kusmuştum o da yine yöresel bir peynirdendi
Benim sanki içinden süt geçiyor gibi doğumun ilk günleri gibiYa Benim de öyle dokunmadan bile sızlıyorr. Ama bulatıların başlamadı. Bir de hep çok uykum çok varrr