2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bağırsak hareketleriniz nasıl? Sanki regl olmuşum gibi aşırı hareketliler.
Benimde öyle canım. Patır kütür kazı yapıyorlar sanki
Ben eşimin işi sebebiyle uzun süreler evde yalnız kalıyorum kuzum. Şimdi birde hamileyim. Allah korusun birşey olsa tek başıma tam teşekküllü hastaneye gitmem bile imkansız. Zaten insan tek olunca herşeyi kafasına takıyor, birde böyle hep olumsuz konuşuyorlar. Tek kalınca kafama takılıyor istemsizce. Kimse de düşünmüyor ki bu kız üzülür aman güzel şeyler diyeyim diye.

Valla kuzum hiç çekinme açıkça söyle. Biz hamileler risk grubundayız. Allah korusun bir bulaşma zaten ilaç kullanamayız. Nazikçe dürüstçe söyle kuzum misafir kabul edemiyorum lütfen kusuruma bakma diye. Anlayışlı biriyse gönül koymaz, hak verir sana. Allah korusun arkadaşın alınacak diye sana bulaşsa birşey olsa kim verecek hesabını? Kendimizden önce karnımızdakileri düşünüyoruz kuzum artık. Anlayışlı insanlar bence buna küsmemeli diye düşünüyorum.

Ben evime misafirliğe gelmek isteyen arkadaşıma özür dilerim korona sebebiyle kimseyle görüşmüyorum kabul edemem dedim direk. Ay bizde kimseyle görüşmüyoruz dedi ama sosyal medyada görüyorum fink atıyor
Asla kabul etme.

Geçirdi bi de korona bu arkadaş o yüzden nasılsa geçirdim diyip sallamıyor gibi geldi bana da, çok dikkat ediyorum diyo ama sadece bugün bi arkadaşıyla çayda, yok kuzeniyle falan. Eşim diyor ki 2 maskeyle zor nefes alıyorum ofiste kimse olmamasına rağmen takıyorum benim emeğime yazık etme :) mutlaka söyliycem başka zaman inşallah diye mümkünse 3 sene sonra ben aşı olunca.

Öyle yapıcam evet.
Sen böyle biraz daralınca ya da kötü şeyler aklına gelince hemen bebek giysileri oda dekorasyonu falan öyle şeyler bak. Hemen uzaklaşıyor insanın kafasından o düşünceler keyifleniyorsun.
Ben siyaset tartışma programları virüsle ilgili şeyler izlemeyi bile bıraktım cevizin faydaları nefes egzersizleri gibi şeyler okuyorum

Bende de aynı durum var. Normalde hiç olmadığı kadar gazım oldu, bir de arada alt karın bölgeme ani ağrılar girip çıkıyor. Kanama vs olmadığı için telaş yapmıyorum ama bakalım

Hayırlısı olsun canim çok sevindim. Hiç stres yapma akışına bırak tadini cikar dogumdan sonra hamileligin tadını cikarmadigina üzülürsün.
Hormonlardan oluyor sanırım benim ilk gebeligim de oyleydi simdide oyle . O yuzden ilk gebeligimde 12 kilo almistim bu durum en azindan fazla yememe engel oluyor. Sikinti yaratiyor ama bi yerde de avantaj sagladi asiri kilo almadm. Bakalim bu hamileligim de nasil olucak

Örgü yapıyorum canım öyle iyi geliyor ki dediğin gibi bebek eşyaları falan bakıyorum öyle
Bende de aynı durum var. Normalde hiç olmadığı kadar gazım oldu, bir de arada alt karın bölgeme ani ağrılar girip çıkıyor. Kanama vs olmadığı için telaş yapmıyorum ama bakalım
Aynen canım gaz normal bir durummuş sanırım ya.
Canım nasıl oldun, durumun nasıl?
Valla aynen öyle, tadını çıkarmaya bakacağım kuzum. Herşeyin hayırlısı sonuçta Allah ne yazdıysa o oluyor.

Kizz valla düşse benim oğlan düşerdi alttan baktı hep doktorlar ilk aylarda bildiğin orası oyuldu Ama kese nerdee ultrason probu nerde allasen

Kızlar günaydın. Sabah bulantıları başlayan var mı?
Günaydınn, canım benim başlamadı ama dün sabah kahvaltıdan sonra ne var ne yok çakardım resmen otlu peynirden dolayı oldu zannedersem ilkçocuğumda da tüm hamileliğim boyunca bir kere kusmuştum o da yine yöresel bir peynirdendi

Belli kokulara hassasiyet oluyor doğru, benim de tost makinası kokusuna midem bulanıyor. İş yerinde her sabah tost yapıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…