2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
The The nerelerdesin oğlul çok mu yoruyor 😊

Geçen sene tam da bu zamanlar buraya beni aniden doğuma alacaklar yazmıştım sanırım 🤪
Şu mesajını ben neden yeni gördüm ay 🧐😂 aslında buralardayım. Oğlan gerçekten yoruyor ama buna şükür diyorum. Çünkü ben daha küçükken çok daralıyordum , şimdi en azından bir şekilde vakit geçiyor diyorum. Sen nasılsın, çalışma hayatı nasıl geçiyor 🥰

Şu mesajını ben neden yeni gördüm ay 🧐😂 aslında buralardayım. Oğlan gerçekten yoruyor ama buna şükür diyorum. Çünkü ben daha küçükken çok daralıyordum , şimdi en azından bir şekilde vakit geçiyor diyorum. Sen nasılsın, çalışma hayatı nasıl geçiyor 🥰

Ya çok çok özlemişim çalışmayı. Akşam eve gelince daha iyi vakit geçiriyorum kızımla da. Sadece annemlere yük oluyorum hissi biraz ağır basıyor :/ bir de kızım bu ara biraz daha anladı bırakıp gittiğimizi zor ayrılıyor benden

• Beğen
Reactions: The
Ya çok çok özlemişim çalışmayı. Akşam eve gelince daha iyi vakit geçiriyorum kızımla da. Sadece annemlere yük oluyorum hissi biraz ağır basıyor :/ bir de kızım bu ara biraz daha anladı bırakıp gittiğimizi zor ayrılıyor benden
Öyle mi diyorsun 🥰 hangi saat aralığında çalışıyorsun peki? İyi bir şeyler duyduğuma çok sevindim yine de

Merhaba kızlar bebegimin gun asiri bezi taşıyor neredeyse her gün hatta diyebilirim. 4 numara kullaniyorum. 8 kg civarında acaba buyuk mu yani anlam veremiyorum babyturco kullaniyoruz. Siz kac kiloya kac beden kullaniyorsunuz
Baby turco kalıbı dar biz sünnet olduktan bu yana 9.aydan itibaren 6 ya geçtik daha rahat. Yeni baby turco aldım netten 6 ama 5 gibi sanki kalitesi değişmiş geldi

Öyle mi diyorsun 🥰 hangi saat aralığında çalışıyorsun peki? İyi bir şeyler duyduğuma çok sevindim yine de

Şimdilik haftada üç gün tam mesai yapıyorum. Ara ara toplantılar vs hariç.
Kızım son dönemde uyku yönünden berbat olsa da işe başlamak, kendime zaman ayırmak gibi geldi. 😊

Allah hepimize sabır güç kuvvet versin. Ben de sık sık kocamı boğmak istiyorum, o kadar hiç bi işe yaramıyorki, sırf yük. kıza her gece ben yalnız başıma bakıyorum, kendisi ayrı bi odada uyuyor. Ben bu adamla neden evlendim, kafama şaşıyorum, tek iyikim canım kızım, hayatımın anlamı kızım.
Ayni dusuncede olmayan varmi acaba 😄

Henüz çok erken kuzum
Uyku saatlerinde cok zorluyor beni. Bu ara bazi sebeplerden dolayi evde olamiyoruz. Disarda, oto koltugunda, bebek arabasinda, kucakta uyumuyor mecbur tek uyku yaptigi z amanlar oldu bu ara. Acaba tek uyku mu istiyor diye dusunmedim degil

Uyku saatlerinde cok zorluyor beni. Bu ara bazi sebeplerden dolayi evde olamiyoruz. Disarda, oto koltugunda, bebek arabasinda, kucakta uyumuyor mecbur tek uyku yaptigi z amanlar oldu bu ara. Acaba tek uyku mu istiyor diye dusunmedim degil

Bence her çocuğun ihtiyacı farklı. Bazı çocuklar upuzun tek uyku yaparken bazısı kısa kısa 3 uyku yapıyor.
Biz iki uykuda devam... Yeri geliyor 3 yeri geliyor tek uyku oluyor ama.

Bence biraz dengesi şaşmış. Dışarda olduğumuzda bizim de öyle oluyor bazen ama bu bence öyle istediği için değildir. Yani henüz bütün günü ikiye bölüp uyanık duracak kadar uzun uyanıklık süresi onları çok yorar diye düşünüyorum

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var oğluma ilk adım ayakkabısı alacağız kışlık modeller yani botlar biraz ağır gibi yazliklards üşütür düşüncesi spor olanlar güzel fakat kararsız kaldık siz nasıl birşey aldiniz

Kızlar bugün bir yaş kontrolümüz vardı kilo 10 boy. 75 çıktı doktor normal. Dedi ama bana biraz az geldi boyu

Kızlar bugün bir yaş kontrolümüz vardı kilo 10 boy. 75 çıktı doktor normal. Dedi ama bana biraz az geldi boyu
Hatırladığım kadarıyla iştahsız bir bebeğin vardı canım . İştahsızlığına rağmen bence de endişe edilecek bir durum yok . Başkalarıyla kıyaslama lütfen. Önceki kontrolden sonra Kilo almış mı ? Boyu uzamış mı ? Önemli olan bunlar. Sorun olsa doktorun söylerdi.👍
Bir de Demir eksikti galiba bebeğin nasıl olmuş ? Demir eksikliğini giderirsen hem iştahı açılır hem büyümesi hızlanır :KK66: . Maşallah de lütfen🍀 .. hiç endişe etme . ( Boy zaten genetik bir de , en fazla 3-5 cm değişir beslenmeyle )

Hatırladığım kadarıyla iştahsız bir bebeğin vardı canım . İştahsızlığına rağmen bence de endişe edilecek bir durum yok . Başkalarıyla kıyaslama lütfen. Önceki kontrolden sonra Kilo almış mı ? Boyu uzamış mı ? Önemli olan bunlar. Sorun olsa doktorun söylerdi.👍
Bir de Demir eksikti galiba bebeğin nasıl olmuş ? Demir eksikliğini giderirsen hem iştahı açılır hem büyümesi hızlanır :KK66: . Maşallah de lütfen🍀 .. hiç endişe etme . ( Boy zaten genetik bir de , en fazla 3-5 cm değişir beslenmeyle )
Çok sağol canım yazdığın için . Bugün genel bir kan tahlili yapıldı Demir’i iyi çıktı Demir artık kullanmıcaz d vitamini biraz eksik çıktı inşAllah herşey ilerleyen zamanda daha iyi olur

Bizim de boy 76 kilo 10. Ama 1 yaşta ortalama öyle çıkıyor. Benim sıkıntım 54 cm doğan bir bebek bu kadar az neden uzadı diye. Demir eksikliği bizde de var ve yemede de isteksiz, memeye düşünüyor sürekli meme istiyor.

Bizim de boy 76 kilo 10. Ama 1 yaşta ortalama öyle çıkıyor. Benim sıkıntım 54 cm doğan bir bebek bu kadar az neden uzadı diye. Demir eksikliği bizde de var ve yemede de isteksiz, memeye düşünüyor sürekli meme istiyor.

Meme meselesi bizim de yeni doğan gibiydi hiç değiştirmedi düzenini 1 yaşına kadar. Ta ki ben çalışmaya başlayınca gündüz normal yemek anne sütü akşam ben geldikten sonra olduğunu kabullenenene kadar. Şimdi gündüz yanında ben olsam dahi öğünlerini istiyor anne sütünü gündüz keyfe keder akşam hava karardıktan tan yeri ağarana kadar büyük bir ihtiyaç olarak görüp emiyor 😅 gece beslenmesi ile ilgili çok ciddi zorlanıyorum. Eşimle psikolojik olarak kaldırabileceğimizi düşündüğüm bir zaman da onu keseceğim ama artık çok öoj zorlanıyorum.

BiZim Demir ilacı kesti doktor tahlilde iyi çıktı . Ben evde kendim ölçtüm 76 cm bizimki yanılmıyorsam 51 cm doğdu . Benim ne memeye düşkün ne yemeğe anca çatalı kaşığı alıp dökecek savuracak sevdiği tek şey var oda üzüm

X