- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
Ya gecede de sürekli uyanıp emiyor. Gece uykusu desen kesintisiz hiç yaşamadım. Şu an ben çalışmıyorum. İki yaşa kadar da emmesini istiyorum ama şartlar değişirse nasıl keseceğim ben de bilmiyorum. Öğün olarak istediği şeyleri veriyorum ama meyveyi çok seviyor, yemek olarak tavuk, et seviyor ama sürekli de onu veremem ki. Şaşırdım kaldım ne yapacağımı birde demir eksikliği de çıktı. 3 ay kadar kullanacakmışız.Meme meselesi bizim de yeni doğan gibiydi hiç değiştirmedi düzenini 1 yaşına kadar. Ta ki ben çalışmaya başlayınca gündüz normal yemek anne sütü akşam ben geldikten sonra olduğunu kabullenenene kadar. Şimdi gündüz yanında ben olsam dahi öğünlerini istiyor anne sütünü gündüz keyfe keder akşam hava karardıktan tan yeri ağarana kadar büyük bir ihtiyaç olarak görüp emiyor gece beslenmesi ile ilgili çok ciddi zorlanıyorum. Eşimle psikolojik olarak kaldırabileceğimizi düşündüğüm bir zaman da onu keseceğim ama artık çok öoj zorlanıyorum.
Ben de evde ölçtüğüm de 78 çıkmıştı. 76.5 çıktı. Üzüm ve meyveler bizim de favorimiz. Sabah akşam meyve versen yer. Birde meme. Valla yara oldu ilk günkü gibi göğüsüm. Yetmiyor da artık sanırım, kilo da bayağı verdim sayesinde.BiZim Demir ilacı kesti doktor tahlilde iyi çıktı . Ben evde kendim ölçtüm 76 cm bizimki yanılmıyorsam 51 cm doğdu . Benim ne memeye düşkün ne yemeğe anca çatalı kaşığı alıp dökecek savuracak sevdiği tek şey var oda üzüm