Alt değiştirmek büyük sorun ama ya biberonla mama verirken değiştiriyorum ya eline en sevdiği oyuncağı veriyorum o ara şip şak değiştiriyorum bazende kalkmaya çalışırken hayır diye söyleyip zorla yatırtıyorum biraz bağırıyor ama yapacak bir şey .
Banyo için küvetini dolduruyorum içine toplar oyuncaklar atıyorum o oynarken köpükleyip şampuanlıyorum.
Oto koltuğu benimde zayıf noktam daha küçükken sık sık oturtup alıştırmak lazımdı galiba
..
Gece uyanmalarını desteksiz uyutarak azalttım. Eskiden sayısız uyanırken şimdi 3-4 kez uyanıyor .( kimine göre hala çoktur ama ben bunada razıyım :) )
Allahtan Yemek hiç sorun olmadı bizde .
Benimki bu aralar gün içinde hep mızıklıyor. Benimde sabrım buna yetmiyor. Kucak istiyor alıyorum inmek istiyor.indiriyorum , kucak için ağlıyor . Oyun oynuyoruz sıkılıyor mızırdıyor, başka oyuna geçiyorum niye bırAktık diye mızırdıyor, dışarı çıkıyoruz mık mık, eve dönünce apartmanda başlıyor mızırdanmaya niye dönmüşüz diye . Bende kendimi hem fiziken hem ruhen mutsuz ve 10 yıl yaşlanmış hissediyorum. Ama gelip geçecek elbet
.. hep bugünde bitti, yarın yeni bir gün umuduyla uyuyorum
Bir de , hala her gece belki bu gece uyanmaz umudum var