- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
Yaa bende bu gece yine kac defa kalkcaz acaba diye yatmaya korkuyorum. Bende alt degistirirken turlu saklabanliklar ve herseferinde ilginisini cekicek baska seyler veriyorum. Neyse duzelicek insalalahAlt değiştirmek büyük sorun ama ya biberonla mama verirken değiştiriyorum ya eline en sevdiği oyuncağı veriyorum o ara şip şak değiştiriyorum bazende kalkmaya çalışırken hayır diye söyleyip zorla yatırtıyorum biraz bağırıyor ama yapacak bir şey .
Banyo için küvetini dolduruyorum içine toplar oyuncaklar atıyorum o oynarken köpükleyip şampuanlıyorum.
Oto koltuğu benimde zayıf noktam daha küçükken sık sık oturtup alıştırmak lazımdı galiba ..
Gece uyanmalarını desteksiz uyutarak azalttım. Eskiden sayısız uyanırken şimdi 3-4 kez uyanıyor .( kimine göre hala çoktur ama ben bunada razıyım :) )
Allahtan Yemek hiç sorun olmadı bizde .
Benimki bu aralar gün içinde hep mızıklıyor. Benimde sabrım buna yetmiyor. Kucak istiyor alıyorum inmek istiyor.indiriyorum , kucak için ağlıyor . Oyun oynuyoruz sıkılıyor mızırdıyor, başka oyuna geçiyorum niye bırAktık diye mızırdıyor, dışarı çıkıyoruz mık mık, eve dönünce apartmanda başlıyor mızırdanmaya niye dönmüşüz diye . Bende kendimi hem fiziken hem ruhen mutsuz ve 10 yıl yaşlanmış hissediyorum. Ama gelip geçecek elbet .. hep bugünde bitti, yarın yeni bir gün umuduyla uyuyorum Bir de , hala her gece belki bu gece uyanmaz umudum var
Hangi ulkeye tasindiniz canim ?Aynı durumdayiz valla ben ekran gostermeye basladim bez degisimi kiyafet degisimi ve yumurta yerken annem gosterdi baktim oluyor bende gosterdim bunlar disinda acmamaya calisiyorum badem adam sip sap sop ve ali babanin ciftligi birde bugun yurtdisinda tasindigimiz yerin bir aktivitesi vardi ucretsiz ve ya cok cuzi bir ucret aliyorlarmis anne bebek gidyorsun oyuncaklar var minderler bebkler.oynuyor oyuncaklarla sen biraz nefes aliyorsun.Daha iyi tavsiyesi oln varsa ya d bi kitap vs varsa bende istiyorum bez degistirmiyor kiyafet giyek istemez pusete oturmak istemez kucag al der bazen.iki uc gundurde uykudan once asiri hareketli don.baba donuyor yatakta.gece cok uyaniyor emiyor vs...
Ya sanirim ilk dogdugunda el bebek gul bebek davranmamak gerekiyormus benceHastayım ve bensiz uyumuyor şu saatte kadar kaçıncı uyanışı bilmiyorum. Mecalim kalmadı artık. 1 saat önce eşim uykusunda dedim sana uyku eğitimi verelim dedim ben sana diye sayıklıyordu
Banyo meselesi öyle küvette falan oturmuyor kucağıma alıyorum öyle yıkıyorum.
Alt değiştirirken de eline kitap veriyorum. Çünkü kızım deli gibi kağıt yiyor ona duruyor kağıt yemesi de ayrı vaka ama alıştım artık