2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim kız da bayağı hareketlendi, ama daha tutmadan yürüyemiyor. Bir de memelere çok saldırıyor, artık hiç yatarak emmek filan yok, üstüme tırmanıp emiyor, görsen sanki savaşıyor.
Bir de benim kızım hala hiç bir kelime söylemedi, sizinkiler konuşuyor mu
Baba,hadi,deh,atta,meme,Allah,arada bir anne, dede,cıss, bide üfleme yapıyor üf üf diye parmağını üflüyor bir kaç kez halası çay a cos falan demiş parmağını üflemişti o zamandan beri ne zaman çay görse üflüyor 😁 bide pis pis bişeyler demeye çalışıyor elini kedi çağırır gibi yapıp, ha bide baybay diyor. Bazen iki kelimeyi de kullanıyor özellikle hadi dışarıya çıkalım gezmeye gidelim deyince hadee attaaa hadee dehh falan diyor 😂

Selam kızlar Bayadir yazmiyormusum buraya :) Benim kızımda yürümeye basladi 15 20 gundur falan yürüyor adim adim. Benim derdim son 2haftadir gece yarım saatte bir kendini atarak ağlayarak uyaniyor meme alana kadar da sakinlesmiyor. Atak haftasida değil anlamadim ☹️ Ama sabah hic uykumu alamamış ve cok yorgun uyanıyorum bu sebepten var mı yaşayan ve bir çözüm bulan 🥲

Selam kızlar Bayadir yazmiyormusum buraya :) Benim kızımda yürümeye basladi 15 20 gundur falan yürüyor adim adim. Benim derdim son 2haftadir gece yarım saatte bir kendini atarak ağlayarak uyaniyor meme alana kadar da sakinlesmiyor. Atak haftasida değil anlamadim ☹️ Ama sabah hic uykumu alamamış ve cok yorgun uyanıyorum bu sebepten var mı yaşayan ve bir çözüm bulan 🥲

Yürümeye muhteşem ama diğer mesele bizim için de çözümsüz bir konu gerçekten.
Sabaha kadar kolum bacağım pert asla dinlenmiş değilim. Uykuyla uyanıklık arasındayım sürekli. Bence o da dalamıyor bir türlü. Gece beslenmesini zorda olsa kesmeyi tavsiye etti birkaç arkadaş ama şu an onu yapamam.

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi canim

Yürümeye muhteşem ama diğer mesele bizim için de çözümsüz bir konu gerçekten.
Sabaha kadar kolum bacağım pert asla dinlenmiş değilim. Uykuyla uyanıklık arasındayım sürekli. Bence o da dalamıyor bir türlü. Gece beslenmesini zorda olsa kesmeyi tavsiye etti birkaç arkadaş ama şu an onu yapamam.
Aynen yaa yapışık yaşayalım istiyo resmen 🥴 Gece beslenmesini kesmeye cesaretim yok benimde. Krizli 1haftaya bile tahammül edebilecegim sanmıyorum açıkçası
Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi canim
Baska belirtileri de olmaz mıydı enfk. Olsaydi ateş idrarda koku vb

Aynen yaa yapışık yaşayalım istiyo resmen 🥴 Gece beslenmesini kesmeye cesaretim yok benimde. Krizli 1haftaya bile tahammül edebilecegim sanmıyorum açıkçası

Aynen benşm de öyle bir sorunum var. Bir de çalışıyorum. Gündüz sadece ek gıda alıyor akşamdan sabaha kadar emiyor. Çalışmaya başlamasaydım eşimle dişimizi sıkıp bir hafta gece beslenmesini keselim demiştik ama şu an ne zaman ne de kafa olarak ona müsaitim. Hem de bağlanma problemi yaşamasını asla istemem. Ancak uykularımı çok özledim. Sabahları kolum sırtım ağrıyor gerçekten uyuşuk bir şekilde kalkmaya çalışıyorum

Aynen benşm de öyle bir sorunum var. Bir de çalışıyorum. Gündüz sadece ek gıda alıyor akşamdan sabaha kadar emiyor. Çalışmaya başlamasaydım eşimle dişimizi sıkıp bir hafta gece beslenmesini keselim demiştik ama şu an ne zaman ne de kafa olarak ona müsaitim. Hem de bağlanma problemi yaşamasını asla istemem. Ancak uykularımı çok özledim. Sabahları kolum sırtım ağrıyor gerçekten uyuşuk bir şekilde kalkmaya çalışıyorum
Aynen sabahın köründe 100kere uyanmamiş gibi full enerji kalkiyor birde

Kızlar merhaba, kızım hastalandı. Burnu çok tıkalı, ve sürekli akıyor. Burnu tıkalı olduğu için ağzında emzik var ve burnunu çekiyor sürekli, burnundan rahat nefes alamadığı için. Bir de huysuz, ve uyuyamıyor. Bir virüs mü bulaştı, nedir, sizlerin başına geldi mi böyle bir hastalık

Kızlar merhaba, kızım hastalandı. Burnu çok tıkalı, ve sürekli akıyor. Burnu tıkalı olduğu için ağzında emzik var ve burnunu çekiyor sürekli, burnundan rahat nefes alamadığı için. Bir de huysuz, ve uyuyamıyor. Bir virüs mü bulaştı, nedir, sizlerin başına geldi mi böyle bir hastalık

Geçmiş olsun.
Mevsim değişimi üşütmüş olabilir, grip olabilir vs..
Burnunu serum fizyolojik ile temizlemeni önerirm.
Doğal takviyeler verebilirsin ancak doktora gitmek gerektiğini de düşünüyorum. Eğer bir enfeksiyon varsa en azından ilk etapta müdahale edilir.

Çalışmıyorum onun dışında aynı ben gün içinde de emiyor.

Kızlar size birşey danışmak istiyorum. Haftaya fotoğraf çekimi yaptıracağız eşim ve bebeğim gri pantolon beyaz gömlek giyecekler. Bende gri yada siyah pantolon üstüne birşey bulamadığım için beyaz düz mangodan aldığım tişörtümü giyeceğim. Sizce nasıl olur tiosrt basit mi durur.

Kizlar bebeklerinizin uyku durumu nasil ? Nasil uyutuyorsunuz ? Aksam uykusuna yatirinca 10 dk da 1 uyaniyor ya

Kızlar merhaba.
Aşıları bittikten sonra bebeğimi temmuzdan beri doktora götürmedim ama bana az geldi gibi gelmişti baya olmuş. 6. Aydan sonra 3 ayda bir kontrol öneriliyor bir problem yoksa. Çok şükür gelişimi iyi.
Ekim ayının sonlarında zaten özel aşılar da başlıyor hem sağlık ocağı hem kendi doktoruna götürücem.
Siz doktor kontrollerine ne sıklıkta gidiyorsunuz.
Birde annem nezle oldu aynı evdeyiz şu an inşallah bize de geçmez bakalım.
Beraber baktığımız için kaçış yok gibi 🥺

Kizlar bebeklerinizin uyku durumu nasil ? Nasil uyutuyorsunuz ? Aksam uykusuna yatirinca 10 dk da 1 uyaniyor ya

İki gecedir olduğu gibi ayaktayız. Zaten uykusu çok kötüydü sürekli uyanıyordu. Şimdi hiç dalamıyor emzirsem de sallasam da çıldırmanın eşiğindeyim. Uykulu gözlerle işe gidiyorum.

X