2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yani ben bizim bebekligimizin bu sekilde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yani gece gece geceligimin cit citi ile fln oynamasi bir geriyor dogruyu soylemek gerekirse
Kız değilmişiz tabi yani ben çok uslu bir cocukmusum. Annem kanepelerde büyüdün işte oturur oynardın diyor. Gece de uyanmazmisim Gece emzirme de neymiş ya niye bırakmıyorsun falan yapıyor bana işte her çocuk farklı. Kimisi adamı yaşlandırıyor kimi deeeee ..

Yani isin sirri sanirim şekerli yogurt, pekmezli un muhallebisi, bal a batirilmis emzik

Ah be maşşallah de sen gene bebeğine. İnsana kendinde olmayan çekici geliyor.

Keşke sürekli emmek istese oğlum, yakalarıma yapışsa ağlasa. Sabaha kadar emse. Doğduğundan beri emzirmek bir kriz çok yıprandım artık ya sinir harbi yaşıyorum. İki çekiyor kafayı geri atıyor. Diğer memeye yerleştiriyorum ona da aynı muamele. Sonra açım ben diye daha çok ağlıyor. İstiyor ki musluk gibi aksın ağzına. Ve doğduğundan ver böyle bu durum. Ne yaşan söyliyim 6. Hastalığa yakalandığında sadece emmek istedi ve insan gibi emdi. Nasıl sütüm arttı nasıl zevk aldım anlatamam size. Vallahi hasta olduğuna sevindim resmen bi ara

Odada yalnız olucaz, emzirme yastığı olucak ki memeyi ağzına alsın. Alınca da dalga geçiyor ya benle neysee. Hele yatarak emzirmek en büyük hayalim benim. Sokulsa bana girse içime doğru da öyle emse ahh

Allah yardımcın olsun ya cidden herkes kendinde olmayanı daha çok istiyor arıyor, haklısın.
Emiyor iyi hoş ama geceleri sırf onun için bu denli uyanması çok zor geliyor artık
Mamayla ek gıdayla arası nasıl?

Ayy annem sen daha beterdin gündüz yaramazlık yapardın gece ağrın olurdu diyor eşim zaten asla uyumazmış. Annelerimiz ne var sizin çocuğunuzda diyor

Reactions: The
Ayy annem sen daha beterdin gündüz yaramazlık yapardın gece ağrın olurdu diyor eşim zaten asla uyumazmış. Annelerimiz ne var sizin çocuğunuzda diyor
Hadi ya şükret o zaman. Valla eskiden bebeler bu kadar zor olsa üçer beşer yapmazlardi bence. Annemde kaldım geçen, ay sen bunla nasıl iş güç yapacan dedi, hepimizi yordu geçirdi gerçekten de zorlanıyorum.

Hadi ya şükret o zaman. Valla eskiden bebeler bu kadar zor olsa üçer beşer yapmazlardi bence. Annemde kaldım geçen, ay sen bunla nasıl iş güç yapacan dedi, hepimizi yordu geçirdi gerçekten de zorlanıyorum.

Ya komşu çocukları gelirmiş, ablamla da aramız çok yakın oyun oynarmışız. Bir şekilde idare edermişiz.
Benimkiler de bana acıyorlar aslında görünce ama yine de bizim daha fena olduğumuzu söylüyorlar

Iyi bari annen gerçekleri söylemiş bizimki yürüteçe koyun şunu yapın bunu yapın diyor.

Reactions: The
Arkadaşlar kizim atesli sabaha kadar kontrol altında tutup sabah dr umuza gitmek istiyorum. Bu ay gurubuna hangi ates düşürücü verilebiliyor.

Kizlar beni sakinlestirirmisiniz ya? Sabahtan daha gergin basladim. Bunaliyorum yeter diye bagirip evi terk edesim var

Kizlar beni sakinlestirirmisiniz ya? Sabahtan daha gergin basladim. Bunaliyorum yeter diye bagirip evi terk edesim var
Canım bir annen arkadasin vs yok mu yakınlarda? Bence dışarı çık. Annene gitme sansin varsa birkaç gün kal hatta . Bana gerçekten iyi geliyor şarj oluyorum adeta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…