Kız değilmişiz tabiYani ben bizim bebekligimizin bu sekilde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yani gece gece geceligimin cit citi ile fln oynamasi bir geriyor dogruyu soylemek gerekirse
Taze süt işçisiHangimizi germiyor ki. Pijamamı çekiştiriyor birinde süt azaldıkça diğerine tırmanıp emiyor sonra diğerine. Kendimi yok sayılmış hissediyorum, sadece süt üreten kadın gibi.
Yani isin sirri sanirim şekerli yogurt, pekmezli un muhallebisi, bal a batirilmis emzikKız değilmişiz tabiyani ben çok uslu bir cocukmusum. Annem kanepelerde büyüdün işte oturur oynardın diyor. Gece de uyanmazmisim Gece emzirme de neymiş ya niye bırakmıyorsun falan yapıyor bana işte her çocuk farklı. Kimisi adamı yaşlandırıyor kimi deeeee ..
Ah be maşşallah de sen gene bebeğine. İnsana kendinde olmayan çekici geliyor.Sanırım bir dönemden geçiyorlar. Benim kızım da böyle bu ara smile. Gece gece neden oturuyoruz anlamıyorum kihem de neşeyle...
sabah uyandı dönüyor midesinden sütün sesi geliyorbi insan neden o kadar uyanır ki süt içmek için
Ah be maşşallah de sen gene bebeğine. İnsana kendinde olmayan çekici geliyor.
Keşke sürekli emmek istese oğlum, yakalarıma yapışsa ağlasa. Sabaha kadar emse. Doğduğundan beri emzirmek bir kriz çok yıprandım artık ya sinir harbi yaşıyorum. İki çekiyor kafayı geri atıyor. Diğer memeye yerleştiriyorum ona da aynı muamele. Sonra açım ben diye daha çok ağlıyor. İstiyor ki musluk gibi aksın ağzına. Ve doğduğundan ver böyle bu durum. Ne yaşan söyliyim 6. Hastalığa yakalandığında sadece emmek istedi ve insan gibi emdi. Nasıl sütüm arttı nasıl zevk aldım anlatamam size. Vallahi hasta olduğuna sevindim resmen bi ara
Odada yalnız olucaz, emzirme yastığı olucak ki memeyi ağzına alsın. Alınca da dalga geçiyor ya benle neysee. Hele yatarak emzirmek en büyük hayalim benim. Sokulsa bana girse içime doğru da öyle emse ahh
Yani isin sirri sanirim şekerli yogurt, pekmezli un muhallebisi, bal a batirilmis emzik
Kız değilmişiz tabiyani ben çok uslu bir cocukmusum. Annem kanepelerde büyüdün işte oturur oynardın diyor. Gece de uyanmazmisim Gece emzirme de neymiş ya niye bırakmıyorsun falan yapıyor bana işte her çocuk farklı. Kimisi adamı yaşlandırıyor kimi deeeee ..
Hadi yaAyy annem sen daha beterdin gündüz yaramazlık yapardın gece ağrın olurdu diyoreşim zaten asla uyumazmış. Annelerimiz ne var sizin çocuğunuzda diyor
Hadi yaşükret o zaman. Valla eskiden bebeler bu kadar zor olsa üçer beşer yapmazlardi bence. Annemde kaldım geçen, ay sen bunla nasıl iş güç yapacan dedi, hepimizi yordu geçirdi gerçekten de zorlanıyorum.
Uykulari agirlasmadi. Butun gece yatakta fildir fildir. Döndukce uyaniyir, donerken agliyor gibi gibi.Ay ben pekmezli pirinç unlu su muhallebisi yapıyorum ara ara. Yok yine uyanıyor yine uyanıyor
Iyi bari annen gerçekleri söylemiş bizimki yürüteçe koyun şunu yapın bunu yapın diyor.Hadi yaşükret o zaman. Valla eskiden bebeler bu kadar zor olsa üçer beşer yapmazlardi bence. Annemde kaldım geçen, ay sen bunla nasıl iş güç yapacan dedi, hepimizi yordu geçirdi gerçekten de zorlanıyorum.
Iyi bari annen gerçekleri söylemiş bizimki yürüteçe koyun şunu yapın bunu yapın diyor.
Sen bidaha dene bence ilk zaman benimkide sevmedi şimdi içinde uçuyorBenimki yurutecde 5 dk bile durmadı. Hayırlısı
Geçmiş olsun calpol pedifen veriyorum benArkadaşlar kizim atesli sabaha kadar kontrol altında tutup sabah dr umuza gitmek istiyorum. Bu ay gurubuna hangi ates düşürücü verilebiliyor.
Bende onları verdim.tesekkur ederim.ayagimda sallıyorum. Grip olmuş ama ateş var.insallah gece acile gitmek zorunda kalmayiz.Geçmiş olsun calpol pedifen veriyorum ben
Gecmis olsun canim. Simdi nasilBende onları verdim.tesekkur ederim.ayagimda sallıyorum. Grip olmuş ama ateş var.insallah gece acile gitmek zorunda kalmayiz.
Canım bir annen arkadasin vs yok mu yakınlarda? Bence dışarı çık. Annene gitme sansin varsa birkaç gün kal hatta . Bana gerçekten iyi geliyor şarj oluyorum adetaKizlar beni sakinlestirirmisiniz ya? Sabahtan daha gergin basladim. Bunaliyorum yeter diye bagirip evi terk edesim var