2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar geçen eşim işten geldi hadi pikniğe gidelim dedi baraj var yakınımızda gittik o gün de çok rüzgarlıydı bebişi korumaya çalıştım ama 😔eve geldik anında hırıltı başladı pazar fünü gündüz de hep ateşliydi, şükür ateş bugün yok, doktora gittik ve bronşit olmuş hava verdi 6 tane günlük 😔 Allah tan iştahı falan yerinde ama çok kötü öksürüyor perşembeye yine kontrolümüz var. Aklınızda bulunsun çok hasta olduğu gün akşamüzeri eşim gitti tarım kredi marketten ilikli kemik suyu aldı içinde koruyu katkı maddesi hiç bir şey yok. Ondan çorba yaptım içine 1 dil te sarımsak attım çocuk gecesine düzeldi yani öksürük var bronşit ama gayet yürüyo emekliyo iştah yerinde şimdi bir tabak yine o sudan tarhana yaptım onu da yedi, yani alıp kaynatmak için vakit olmadığında kullanılabilir bişey ben çok faydasını gördüm

Kızlar ya ben bu çocuğu günde iki öğün sokağa çıkarıyorum. Çıkarmasam evde zabtedemiyorum kış gelince ne olacak korkuyorum şimdiden. :KK43:
Sorma. Bizimkide öyle Zeyno dışarı meraklısı oldu biri evden çıkarsa peşinden oda gitmek istıyor

Evet ben de bunu düşünüyorum şimdiden 😂
O kadar çığlık atıyor ki durduramıyorum başım ağrıyor artık :KK43: sabaha kadar emiyor akşama kadar gezdiriyor kendini sultan sanıyor 😅
Sorma. Bizimkide öyle Zeyno dışarı meraklısı oldu biri evden çıkarsa peşinden oda gitmek istıyor
Benimki de kapıyı açmaya gidiyoruz el sallıyor gitmiyoruz gelecekler diyorum Allahtan birileri gelince vir süre oyalanıyor

Kızlar ya ben bu çocuğu günde iki öğün sokağa çıkarıyorum. Çıkarmasam evde zabtedemiyorum kış gelince ne olacak korkuyorum şimdiden. :KK43:
Biz de çok fazla çıkarıyoruz ama daha kışa çok var o zaman düşünürüz ben Temmuz Ağustos sıcaklarında nasıl çıkaracağız diye düşünüyorum. 🥵

Biz de çok fazla çıkarıyoruz ama daha kışa çok var o zaman düşünürüz ben Temmuz Ağustos sıcaklarında nasıl çıkaracağız diye düşünüyorum. 🥵

Ben bir sabah ilk uykusundan sonra bir de son uykusundan sonra akşama doğru çıkarıyorum. Eve getirince de uyutuyorum.
Öyle olunca serinlik oluyor biraz daha. 🤗

Kızlar bu akşam ilk defa etli tarhana çorbası verdim kıza ve enerji patlaması yaşıyoruz. Kesinlikle uyumuyor, emmiyor, sürekli dönüp duruyor, oturmak istiyor. Normal mi, tarhanadan dolayı mı, yoksa başka bir şey mi var acaba?
Ay canım ya 🤭 eminim çok zordur ama gülesim geldi. Demek çocuk eti gördü, enerjisi yerine geldi ha 😂

Sanmıyorum ben tarhana veya etten olduğunu ☺️ daha doğrusu enerji vermesiyle alakası yoktur bence. Hazımsızlık falan yaptıysa derdi olduğu için uyuyamıyor olabilir mi ?

Geceleri sık uyanma sorunumuza birde uykusunun tamamen acilmasi ve 1 saat uyanik kalmasi eklendi. Saka gibiyiz yatir kaldir pispisla kucakta gezdir emzir bla bla bla. Yani hayatimdan 5 10 sene calip beni yaslandirsin diye cocuk dogurmusum

Sanırım bir dönemden geçiyorlar. Benim kızım da böyle bu ara smile. Gece gece neden oturuyoruz anlamıyorum ki :KK43: hem de neşeyle...

sabah uyandı dönüyor midesinden sütün sesi geliyor 🙈 bi insan neden o kadar uyanır ki süt içmek için 😑

Sanırım bir dönemden geçiyorlar. Benim kızım da böyle bu ara smile. Gece gece neden oturuyoruz anlamıyorum ki :KK43: hem de neşeyle...

sabah uyandı dönüyor midesinden sütün sesi geliyor 🙈 bi insan neden o kadar uyanır ki süt içmek için 😑
Yani ben bizim bebekligimizin bu sekilde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yani gece gece geceligimin cit citi ile fln oynamasi bir geriyor dogruyu soylemek gerekirse

Yani ben bizim bebekligimizin bu sekilde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yani gece gece geceligimin cit citi ile fln oynamasi bir geriyor dogruyu soylemek gerekirse

Hangimizi germiyor ki. Pijamamı çekiştiriyor birinde süt azaldıkça diğerine tırmanıp emiyor sonra diğerine. Kendimi yok sayılmış hissediyorum, sadece süt üreten kadın gibi.

X