2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar, gündüz uykuları sadece 5-10 dakikaya düştü, geceler de rezalet

Diş gelmiş olabilir mi? Bizim de öyle rezalet günler geçiriyorum. En son dayanamadım ağrı kesici verdim. O da uyudu ben de.
Dün bir tanesi patlamış, diğeri de gelmek üzere.
Öyle veriyorum çok ağlıyor ve geri bırakıyor hatta kusuyor.sag olun. 1 yaş alti pedifen kullanan oldumu çok net bilgi yok bu konuda.

Doktor verdi bir iki gün kullandım.

Sonrasında hastalığı arttı bir başka çocuk doktoruna gittik. Antibiyotik ile birlikte iburamin cold zero verdi. Açıkçası doktora güvenmekten başka yapacak bi yok.

Olabilir, çok dişi kaşınıyor. Keyifsiz hep bir de

Kendimiz için mi, bebeler için mi? Kızım için trukid aldım. Kendim de geçen sene hamileyken aldığım güneş kremini kullanacağım, ecowell di galiba
Bebeler için canım. Sadece tatilde değil her gün çıkarken sürsem diyorum çünkü artık sıcak diye cıbıl cıbıl çıkarıyorum, akşam güneşi bile olsa kıyamıyorum yanacak diye.

Valla kendime ben de geçen senekini kullanacağım, dünya para verip Solente almıştım. Bir işe de yaramadı gerçi bıyık gibi güneş lekesi kaldı ama neyse

Hyr canim o fitillerdede 1 olcek surup kadar parasetomol var diye biliyorum. Paranox s fitili oyle okumustum eger aynisini kullaniyorsan. Suan el ayaj ve 6.hastalikta salgin var. 3 gun suren ates olmustu bizde ama fitil cok dusurmuyirdu

Bizimde dun aksam feciydi. Yani bu sicak havalarda bukdr zor bilemiyorum.

Kizlar atlet giydiriyormusunuz bebislere ?

Bizimde dun aksam feciydi. Yani bu sicak havalarda bukdr zor bilemiyorum.

Kizlar atlet giydiriyormusunuz bebislere ?
Dışarı çıkarken kolsu zıbın üstüne tişört giydiriyorum ama evdeyken tek kat giyiyor artık. Emeklediği için şort giydiriyorum mecbur yoksa bazen onu da çıkartıyorum
Kızlar bebelerin üstünü uyurken örtüyor musunuz? Benim kızım çok rahatsız oluyor battaniyeden
Müslin bez örtüyorum canım, hava biraz serinlerse de ince gofre battaniyesini örtüyorum.

Benim kızım da hiç bir şey istemiyor üstünde, üşüyecek diye korkuyorum

Benim kızım da hiç bir şey istemiyor üstünde, üşüyecek diye korkuyorum
Tulumlarından giydir sende serinse geceleri bulunduğunuz yer penye yumuşak tulumlardan giydiriyorum.
Hepsi aynı demeki duştan çıkınca giydirmek altını bezlemek bile mesele öylece kalmak istiyor
Benimde öyle hiç giyinmek.istemiyor b3z takmakta zorlaştı bende bizde bir sorun mi var diyorum.Komsular hediye elbise aldı en azından üstünde görsünler diye giydirmek istiyorum çığlık kıyamet giymek istemiyor.

Bezi benimkide taktırmıyor şarkı türküyle bezliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…