- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 26
Bir şey olmaz canım Allah’ın izniyle ama insanın görünce içi gidiyor tabiiBenim oğlan da hiç durmuyor ya sürekli tutunup kalkıyor zapt edemiyorum sürekli düşüp kafasını vueuyor bişey olur mu ya
Sorma. Bizimkide öyle Zeyno dışarı meraklısı oldu biri evden çıkarsa peşinden oda gitmek istıyorKızlar ya ben bu çocuğu günde iki öğün sokağa çıkarıyorum. Çıkarmasam evde zabtedemiyorum kış gelince ne olacak korkuyorum şimdiden.
Evet ben de bunu düşünüyorum şimdidenKızlar ya ben bu çocuğu günde iki öğün sokağa çıkarıyorum. Çıkarmasam evde zabtedemiyorum kış gelince ne olacak korkuyorum şimdiden.
O kadar çığlık atıyor ki durduramıyorum başım ağrıyor artıkEvet ben de bunu düşünüyorum şimdiden
Benimki de kapıyı açmaya gidiyoruz el sallıyor gitmiyoruz gelecekler diyorum Allahtan birileri gelince vir süre oyalanıyorSorma. Bizimkide öyle Zeyno dışarı meraklısı oldu biri evden çıkarsa peşinden oda gitmek istıyor
Biz de çok fazla çıkarıyoruz ama daha kışa çok var o zaman düşünürüz ben Temmuz Ağustos sıcaklarında nasıl çıkaracağız diye düşünüyorum.Kızlar ya ben bu çocuğu günde iki öğün sokağa çıkarıyorum. Çıkarmasam evde zabtedemiyorum kış gelince ne olacak korkuyorum şimdiden.
Biz de çok fazla çıkarıyoruz ama daha kışa çok var o zaman düşünürüz ben Temmuz Ağustos sıcaklarında nasıl çıkaracağız diye düşünüyorum.
Valla aynen Zeyno 15 dakika önce girdik eveKızlar ya ben bu çocuğu günde iki öğün sokağa çıkarıyorum. Çıkarmasam evde zabtedemiyorum kış gelince ne olacak korkuyorum şimdiden.
Valla aynen Zeyno 15 dakika önce girdik eve
Emzik almıyor mu canımYorgunum yorgunum.
Ağzından meme çıkınca uyanıyor bitişik yatıyoruz emmekten yoruldu biraz önce poposunu döndü yattı. Su içeyim diye kalktım uyandı. Temas bağımlısı. Birbirimize dokunduğumuz sürece sorun yok.
HayırEmzik almıyor mu canım
Ay canım yaKızlar bu akşam ilk defa etli tarhana çorbası verdim kıza ve enerji patlaması yaşıyoruz. Kesinlikle uyumuyor, emmiyor, sürekli dönüp duruyor, oturmak istiyor. Normal mi, tarhanadan dolayı mı, yoksa başka bir şey mi var acaba?
Benim ki hep boyleKızlar bu akşam ilk defa etli tarhana çorbası verdim kıza ve enerji patlaması yaşıyoruz. Kesinlikle uyumuyor, emmiyor, sürekli dönüp duruyor, oturmak istiyor. Normal mi, tarhanadan dolayı mı, yoksa başka bir şey mi var acaba?
Kızlar bu akşam ilk defa etli tarhana çorbası verdim kıza ve enerji patlaması yaşıyoruz. Kesinlikle uyumuyor, emmiyor, sürekli dönüp duruyor, oturmak istiyor. Normal mi, tarhanadan dolayı mı, yoksa başka bir şey mi var acaba?
Geceleri sık uyanma sorunumuza birde uykusunun tamamen acilmasi ve 1 saat uyanik kalmasi eklendi. Saka gibiyiz yatir kaldir pispisla kucakta gezdir emzir bla bla bla. Yani hayatimdan 5 10 sene calip beni yaslandirsin diye cocuk dogurmusum
Yani ben bizim bebekligimizin bu sekilde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yani gece gece geceligimin cit citi ile fln oynamasi bir geriyor dogruyu soylemek gerekirseSanırım bir dönemden geçiyorlar. Benim kızım da böyle bu ara smile. Gece gece neden oturuyoruz anlamıyorum kihem de neşeyle...
sabah uyandı dönüyor midesinden sütün sesi geliyorbi insan neden o kadar uyanır ki süt içmek için
Yani ben bizim bebekligimizin bu sekilde oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Yani gece gece geceligimin cit citi ile fln oynamasi bir geriyor dogruyu soylemek gerekirse