Arkadaşlar kizim atesli sabaha kadar kontrol altında tutup sabah dr umuza gitmek istiyorum. Bu ay gurubuna hangi ates düşürücü verilebiliyor.
Bir yakınından yardım istemekten başka şansın yok maalesefKizlar beni sakinlestirirmisiniz ya? Sabahtan daha gergin basladim. Bunaliyorum yeter diye bagirip evi terk edesim var
Benim gidecek bir yer olmadığı için parka gidip ordaki annelerle konuşmak bana iyi geliyor . Çünkü evde durunca daha bunalıyorum ne işi ne gücü nede evin çoluk çocuğun sorumu bitiyorKizlar beni sakinlestirirmisiniz ya? Sabahtan daha gergin basladim. Bunaliyorum yeter diye bagirip evi terk edesim var
Doktora gidip muayene olmadan kendi kendime kullanmazdım ben olsam. Antibiyotikleri ne kadar geç ve az alırlarsa o kadar iyi (tabiiki doktor verilmesini söylerse veririm)Bebeğine antibiyotik kullanan oldumu.biz bir kez kullandık 1 ay önce. Bugün yine ateşlendi ateş düşürücüler ise pek etki yapmadı sabredip 1 kac gun dahaa böyle mi idare etsem ama bu arada bebek yıpranıyor hastalık ilerliyor.Dr tatile giderseniz elinizde bulunsun diye yazmıştı. Kullanırsam vicdan yapıyorum.
Ek gıdaya özellikle et başlamasına bayılıyor. Mama vermiyorum şuanda da biberonu kabul etme bence. Memeyle de dalga geçiyorAllah yardımcın olsun ya cidden herkes kendinde olmayanı daha çok istiyor arıyor, haklısın.
Emiyor iyi hoş ama geceleri sırf onun için bu denli uyanması çok zor geliyor artık
Mamayla ek gıdayla arası nasıl?
6. Hastalık ihtimalini göz önüne almalısın. Ciddi salgın var çevremdeki bebeler teker teker yakalanıyor. İnternetten araştır derim.Arkadaşlar kizim atesli sabaha kadar kontrol altında tutup sabah dr umuza gitmek istiyorum. Bu ay gurubuna hangi ates düşürücü verilebiliyor.
Aynı bennnBenim gidecek bir yer olmadığı için parka gidip ordaki annelerle konuşmak bana iyi geliyor . Çünkü evde durunca daha bunalıyorum ne işi ne gücü nede evin çoluk çocuğun sorumu bitiyor
4 fen fazla kullandık diyebilirimBebeğine antibiyotik kullanan oldumu.biz bir kez kullandık 1 ay önce. Bugün yine ateşlendi ateş düşürücüler ise pek etki yapmadı sabredip 1 kac gun dahaa böyle mi idare etsem ama bu arada bebek yıpranıyor hastalık ilerliyor.Dr tatile giderseniz elinizde bulunsun diye yazmıştı. Kullanırsam vicdan yapıyorum.
Ek gıdaya özellikle et başlamasına bayılıyor. Mama vermiyorum şuanda da biberonu kabul etme bence. Memeyle de dalga geçiyor
Bebeğine antibiyotik kullanan oldumu.biz bir kez kullandık 1 ay önce. Bugün yine ateşlendi ateş düşürücüler ise pek etki yapmadı sabredip 1 kac gun dahaa böyle mi idare etsem ama bu arada bebek yıpranıyor hastalık ilerliyor.Dr tatile giderseniz elinizde bulunsun diye yazmıştı. Kullanırsam vicdan yapıyorum.
Seninle aynı durumdyım yapışık haldeyiz babayı salona attık ya tak bize kaldıHangimizi germiyor ki. Pijamamı çekiştiriyor birinde süt azaldıkça diğerine tırmanıp emiyor sonra diğerine. Kendimi yok sayılmış hissediyorum, sadece süt üreten kadın gibi.
Suan ne rahatsizligi varki ? Onu bilmiyorken ben olsam kullanmam. Antibiyotigin de cesitleri yokmu ? Alt solunum, ust solunum, uriner gibi gibi.Bebeğine antibiyotik kullanan oldumu.biz bir kez kullandık 1 ay önce. Bugün yine ateşlendi ateş düşürücüler ise pek etki yapmadı sabredip 1 kac gun dahaa böyle mi idare etsem ama bu arada bebek yıpranıyor hastalık ilerliyor.Dr tatile giderseniz elinizde bulunsun diye yazmıştı. Kullanırsam vicdan yapıyorum.
Bende kararsizim. Incia, siveno arasinda kaldim. Temiz icerikli diye.Kızlar güneş kremi kullanan ya da kullanacak olan var mı? Markalar arasında kararsız kaldım, Siveno nasıl mesela bilen var mı?
Aslında evde dursun diye değil viral enfeksiyon teşhisi ama ben tatile gideceğiz ateş düşürücülerle rağmen geçmez ise yazmasını istedin o yuzden. Bugün tekrar gittim başladık.ates çok inatçıSuan ne rahatsizligi varki ? Onu bilmiyorken ben olsam kullanmam. Antibiyotigin de cesitleri yokmu ? Alt solunum, ust solunum, uriner gibi gibi.
Mesela idrari kokuyirdur eminsin ona baglarsin ok ama evde dursun diye antibiyotik ilk defa duydum.
Ben bee'o aldım gratisten, indirimdeydi 60 lira içeriği doğal. Kolay emiliyor ama biraz renkli vücuda renk vermesede sürerken ortalık biraz lekeleniyo. İstanbulda yaşıyorum dışarı çıkarken hep sürüyorumKızlar güneş kremi kullanan ya da kullanacak olan var mı? Markalar arasında kararsız kaldım, Siveno nasıl mesela bilen var mı?
Geçmiş olsun.Şurubu nasıl veriyorsun doktorumuz şırıngayla ağzına sık demişti öyle deneyebilirsinArkadaşlar kızım şurup içmiyor ateş dusuruculeri.Dun gece fitil verdim düştü. Bugün tekrar verdim düştü. Dr sordum 6 saat ara ile verebilirsin dedi.Ama ben tedirgin oldum acaba zarar veriri mi bebeğime bu fitiller.Bu sıklıkla kullanan oldumu
Öyle veriyorum çok ağlıyor ve geri bırakıyor hatta kusuyor.sag olun. 1 yaş alti pedifen kullanan oldumu çok net bilgi yok bu konuda.Geçmiş olsun.Şurubu nasıl veriyorsun doktorumuz şırıngayla ağzına sık demişti öyle deneyebilirsin
Kendimiz için mi, bebeler için mi? Kızım için trukid aldım. Kendim de geçen sene hamileyken aldığım güneş kremini kullanacağım, ecowell di galibaKızlar güneş kremi kullanan ya da kullanacak olan var mı? Markalar arasında kararsız kaldım, Siveno nasıl mesela bilen var mı?