2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kamera alırsan hiç tereddüt etmezsin. Bugün öğle uykusu uyurken bende salonda uzandım uyudum. Kamera sayesinde direk uyandım. Bebiş gık dese uyanıyorsun zaten, o kamera elim kolum benim. Dışarı çıkıyorsam kesinlikle alıyorum yanıma. Hele msafirlikte nasıl rahat oluyor.

Benim bebişin beşiği küçük geliyordu. Yanımda yatıyor zaten diye önemsemedim daha yeni ikea beşiklerinden aldım ama bunu da yazlığa götürücem galiba, buraya sallanır alıcam
İlk başta beşikten nefret etti asla yatmak istemedi. Alıştı artık iyiden sıkıntı çıkartmıyor bana. Eşime gel odaya artık dedim dün gece zorla getirdim. Sabahında ay çok uyandım ben, olmadı böyle diyip durdu. Akşamda sinirlendim açtım diğer odaya yatağını, gitsin yatsın mağarasında.

Bu mesajı yazarken odaya geldi maya trip attı gitti bide bana
Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Benimki sürünüyor sadece dizleri üstüne de kalkmıyor. Tam 9 aylık şuanda

Hangi kamera kullanıyorsun canım

Hangi kamera kullanıyorsun canım
Kız kardeşimin bebeğinden kalma 6 sene önce alınmış weewell wmv812 model kamera. Telsizin ekranı çatlak felan öyle yıpranmış. Ama harekete duyarlı, benek dönünce veya ses çıkartınca telsiz kendiliğinden açılıyor. Gündüz uykularında bile kapısını kapatıp çıkıyorum böylece yanından. Elim kolum oldu benim

Eşime gel odaya artık dedim dün gece zorla getirdim. Sabahında ay çok uyandım ben, olmadı böyle diyip durdu. Akşamda sinirlendim açtım diğer odaya yatağını, gitsin yatsın mağarasında.

Al birini vur ötekini bu adamların.
Benim kızım da gecenin bir vakti uyandı eşim de arkadaşlarıyla buluşup gelmişti artık sen uyut halim kalmadı dedim. 1,5 saat uyutmaya çalışmış. Yanıma çocuğu atmış kendi de salona yatmış.
Yatak falan seremem, toplayamam. Kendi tercih ediyor orada yatmayı ben değil.

Hahah ben de dün eşimle başka bir şey yüzünden tartıştım. Çocuk uyumadı, acayip gazlandi. O kadar çok uyutmaya çalıştı ki yatak odasında uyumadı, gitmiş salona uyutmus, kendi de orda yatmış ben de bir güzel uyumuşum yatakta. Böylesi daha hoş

Ayy ne güzel bi dinlenmişsindir

Reactions: The
Benim oğlan da hiç durmuyor ya sürekli tutunup kalkıyor zapt edemiyorum sürekli düşüp kafasını vueuyor bişey olur mu ya

Aynen valla. Bugün de misafirim vardı, eşime baktırdım hep çocuğu. Sabah da ev falan süpürturdum, bulaşık dizdirdim. Saçını süpürge edince de bir şeye yaramıyor, en güzeli eşitlik

Ben de dün mutfağı evi topladım. Sabah kayınvalidemlerde yedim ikindin dışarıdaydık akşam yemeği bu saate kaldı hadi ben uyuturken düşün de yapalım bir şeyler dedim. Yyuturken verdiği karar mutfağı dağıtmamak için sipariş vermek olmuş

Bunu. Bende cok yapıyorum

Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Benim bebişte tam 8 aylık öyle fıldır fıldır dönmüyo hiç emekleme,sürünme belirtisi yok. Oturuyo ya da ellerinden tutup ayakta durmak istiyo pek adım da atmıyo bende takılıyodum ama her bebek farklı yapacak bişey yok. Yürüteç de var doktor tavsiye etmediği için çok kullanmıyorum ona koyunca biraz adım atıyo. Bu ara ek gıda olarak bişey de yemiyo kendi haline bıraktım artık

Ek gıda ne veriyorsunuz?
Özellikle tatları tanıması önemli.
Seveceği şeyler yapabilirsiniz.
Bazen diş dönemlerinde iştahsız oluyorlar.
Karadut özü verebilirsiniz.
Benimki aşırı seviyor karadutu.
Ayrıca fıldır fıldır dönmesi ile sürünmesi peşpeşe geldi. 9 aylık benim kızımda. Bu hafta acayip sürünüyor. Ama öncesinde dedim emeklemeden yürüyecek bu çocuk herhalde diye çünkü hep kendini yürütüyordu bize.

6.ayda ek gıdaya başladık severek yiyodu 1 ay güzel yedi. Şimdi her yolu deniyorum ona ayrı yapıyorum yemiyo bizim yediklerimizden teklif ediyorum onuda yemiyo artık yapıp yapıp dökmekten sıkıldım. Ama bi ümit yer diye devam ediyorum karadut özü değil de normal karadut verdim bi taneyi zorla yedi istemiyo herşeyi ağzına sokan çocuk yemeği görünce ağzını kilitliyo

Diş zamanı ve gripken iştahsızlık oluyor. O zaman pirinç unu su ile muhallebi yapıp üzerine piştikten sonra pekmezle karıştırdım. Onu genel itibariyle yiyor.
Her yemekten önce tadına bakıyor sevmezse ağzını kilitliyor
Üzülmeyin. Biraz rahat edin. Kendi yaptıklarınızdan verin. Hepsinin inişli çıkışlı iştah durumu.

Prinç unu, keçiboynuzu unu, irmik hepsini denedim ama yemiyo bende rahat bıraktım 6.aya kadar emmek istemeyen çocuk meme düşkünü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…