- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
Kamera alırsan hiç tereddüt etmezsin. Bugün öğle uykusu uyurken bende salonda uzandım uyudum. Kamera sayesinde direk uyandım. Bebiş gık dese uyanıyorsun zaten, o kamera elim kolum benim. Dışarı çıkıyorsam kesinlikle alıyorum yanıma. Hele msafirlikte nasıl rahat oluyor.Hiç yapmak istemiyorum matmazel ama ne bebek ne ben rahat edemiyoruz, eşim de öyle. Sese hassas bir bebek maalesef, emmeye kalktığında falan ses olunca dağılabiliyor uykusu. Adamı da gece 10 kere uyandiriyorum, bu da çözüm değil yani.
Oda ayırmak neden çok korkunç geliyor bilmiyorum ama daha çok küçük değiller mi ya korkmazlar mi ses konusunda çok rahat edeceğine eminim aslında ama bilemiyorum..
Benim bebişin beşiği küçük geliyordu. Yanımda yatıyor zaten diye önemsemedim daha yeni ikea beşiklerinden aldım ama bunu da yazlığa götürücem galiba, buraya sallanır alıcam
İlk başta beşikten nefret etti asla yatmak istemedi. Alıştı artık iyiden sıkıntı çıkartmıyor bana. Eşime gel odaya artık dedim dün gece zorla getirdim. Sabahında ay çok uyandım ben, olmadı böyle diyip durdu. Akşamda sinirlendim açtım diğer odaya yatağını, gitsin yatsın mağarasında.
Bu mesajı yazarken odaya geldi maya trip attı gitti bide bana
Benimki sürünüyor sadece dizleri üstüne de kalkmıyor. Tam 9 aylık şuandaKızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan