Sakın gaza gelmeEvet canım 5. ayda başlamıştı sürünerek emeklemeye. Dizlerinin üstünde emeklemeyi bir iki haftadır ara ara yapıyor ama çok seri değil, sürünerek emeklemek daha kolayına geliyor şimdilik.
Ayyy sorma, yenidoğan fotolarına bakıyordum da ne kadar minikmiş, göğsümde uyuyup duruyodu bana sarılıpBu fotolara baka baka 2.’yi yapıcam bu gidişle
Kizlar bizimburun hala akiyor. Ihlamur fln icmiyor. Tek yaptigim deniz suyu spreyi sizce doktora goturmelimiyim ?
Komşunun yuruteci vardı denedim, nefffret ettiGünde 5-10 dakika bile olsa özgürce gidiyor ya yürüteçle o enerjisini atıyor. Gerçi bu ara kitaplığın rafından tutup kalkma hevesi var da beceremeyince
Bizde döne döne gidiyoruz 8 ayı geçtik emekleme yok.Kızlar ya benim kız 8aylık oldu bugun tam ama hala emeklemiyor istedigi her seyi dönerek hallediyo. Yürüteç aldım ben toplasan 1saat anca binmiştir aldigimdan beri nefret ediyo ondanda. Var mi bizim gibi olan
Komşunun yuruteci vardı denedim, nefffret ettigünde 25 saat yürüyebilir ben kolundan tutunca, öyle bir enerji. Ama totosunu kaldırıp emeklemeye gelince tık yok döne döne gidiyor her yere sadece
Canım seninki direkt yürüyecek bence ama kendi uğraşmıyor seni kullanıyor egzersizlerdeKomşunun yuruteci vardı denedim, nefffret ettigünde 25 saat yürüyebilir ben kolundan tutunca, öyle bir enerji. Ama totosunu kaldırıp emeklemeye gelince tık yok döne döne gidiyor her yere sadece
Ayyy seneye düşünüyorum vallaSakın gaza gelme
Bana da öyle geliyor canım bakalımCanım seninki direkt yürüyecek bence ama kendi uğraşmıyor seni kullanıyor egzersizlerde
Bizimki havalar ısınalı banyoda babanın kucağında yıkanıyor çok kolay oluyor içeriye eşya taşımaktan bıkmıştım.KızlR bebekleriniz banyoda nasıl . Küvete koyuyoruz Bizimki her yere su sıçratıyor suyla oynamaya bayılıyor . Omu yıkanıyor bizmi yıkanıyoruz belli değil
Kız öyle durabiliyormu . Bende öyle denim böyle bende cok yoruluyorumBizimki havalar ısınalı banyoda babanın kucağında yıkanıyor çok kolay oluyor içeriye eşya taşımaktan bıkmıştım.
Bu oturaktan var bende, oturtup yıkıyorumKız öyle durabiliyormu . Bende öyle denim böyle bende cok yoruluyorum
Aslında Buda güzel bundan alabilirimBu oturaktan var bende, oturtup yıkıyorum
Bence büyük rahatlık, ben kucağıma almaya korkarım, kayabilir, kendini atıyor bir de öne arkaya. Bunda mama da veriliyor istersen (bi yere giderken yanına alabilirsin)Aslında Buda güzel bundan alabilirim
Alıyım dolapta yarı fiyatına baktımda şimdiBence büyük rahatlık, ben kucağıma almaya korkarım, kayabilir, kendini atıyor bir de öne arkaya. Bunda mama da veriliyor istersen (bi yere giderken yanına alabilirsin)
Bende de bu oturaktan var, bununla yıkıyoruz canım. Ama geçen içinden kendini kurtardı, tutmasak kaçıyordu o yüzden buna da güvenemiyorumBu oturaktan var bende, oturtup yıkıyorum
Amanınnn, bundan da mı kaçtııııBende de bu oturaktan var, bununla yıkıyoruz canım. Ama geçen içinden kendini kurtardı, tutmasak kaçıyordu o yüzden buna da güvenemiyorumAnnemlerin evinde küvette yıkıyorduk onda çok rahat oluyordu, hatta küveti biraz doldurup içine oyuncak koyuyordum onlarla oynuyordu bir süre.
Öne ya da yanlara iyice eğilip bacaklarını çıkarabiliyor canımAmanınnn, bundan da mı kaçtıııı
Çok rahat duruyor canım ama ben denedim kayacak die korktum eşimde daha kolay oldu zaten 3,4 yaşa kadar banyo işi eşimde ben su döken tarafımKız öyle durabiliyormu . Bende öyle denim böyle bende cok yoruluyorum