2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sakın gaza gelme

Kizlar bizimburun hala akiyor. Ihlamur fln icmiyor. Tek yaptigim deniz suyu spreyi sizce doktora goturmelimiyim ?

Günde 5-10 dakika bile olsa özgürce gidiyor ya yürüteçle o enerjisini atıyor. Gerçi bu ara kitaplığın rafından tutup kalkma hevesi var da beceremeyince
Komşunun yuruteci vardı denedim, nefffret etti günde 25 saat yürüyebilir ben kolundan tutunca, öyle bir enerji. Ama totosunu kaldırıp emeklemeye gelince tık yok döne döne gidiyor her yere sadece

Komşunun yuruteci vardı denedim, nefffret etti günde 25 saat yürüyebilir ben kolundan tutunca, öyle bir enerji. Ama totosunu kaldırıp emeklemeye gelince tık yok döne döne gidiyor her yere sadece

Ay bazı çocuk cidden sevmiyor hele baştan alışmamışsa. Allah kolaylık versin

Reactions: The
Canım seninki direkt yürüyecek bence ama kendi uğraşmıyor seni kullanıyor egzersizlerde
Sakın gaza gelme
Ayyy seneye düşünüyorum valla Rahatlığa alıştıktan sonra çok zor geliyor, bir kerede delireyim bitsin.

KızlR bebekleriniz banyoda nasıl . Küvete koyuyoruz Bizimki her yere su sıçratıyor suyla oynamaya bayılıyor . Omu yıkanıyor bizmi yıkanıyoruz belli değil

Bu oturaktan var bende, oturtup yıkıyorum
Bende de bu oturaktan var, bununla yıkıyoruz canım. Ama geçen içinden kendini kurtardı, tutmasak kaçıyordu o yüzden buna da güvenemiyorum Annemlerin evinde küvette yıkıyorduk onda çok rahat oluyordu, hatta küveti biraz doldurup içine oyuncak koyuyordum onlarla oynuyordu bir süre.

Amanınnn, bundan da mı kaçtıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…