Kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyor mu
. Biz destekli oturmaya devam hala. Henüz dişimiz çıkmadı abimizin 1 yaşında çıkmıştı o yüzden beklentim yok 6 ayda dededede demeye başladık gece gündüz dede Diyoruz
Bayadir 9 kg. Almıyor artık pek
Kız 7 ayda bizimki 71 ölçüldü. Ama cok dikkatli ölçüyorlar yanlış olmasın diyeİki ay önce tam 6 aylıkken 72 ölçüldü.
Benimki de hareketli aç geziyorKızım şu an 8 ayı geçti.
Daha bir kaç gündür tam manasıyla desteksiz oturuyor.
Öncesinde daha kısa süreli oturup yıkılıyordu. Şimdi daha kontrollü devriliyor
Diş meselesi bence yapısal bir durum. 1 yaşında bile çıkan oluyor.
İyice hareketlendiler nereye alacaklarannem sırf ellerini ayaklarını çırptığı için bile fazladan bir öğün vermen lazım diye başımın etini yiyor
Benimki ona özel yapınca yemiyor ama ev yemeği yiyor bende onu veriyorum . Mesela şuan taze fasulye yaptım içine kıyma kabak patates koydum onu vercem yoğurtlaSelam kızlar bebeğim yemiyo ısrar edince öğürüp kendini kusturuyo, seveceği bişey bulamadım henüz. Bizim gibi olan var mı ne yapacağım bilemiyorum
Ek gıda konusunda sınıfta kalabilirim ya. Çünkü gerçekten yaptırmıyor. İki dk bebeği bir yere koyup kahvaltı bile hazırlayamiyorum. Hep kolay şeyler oluyor maalesefKızım şu an 8 ayı geçti.
İyice hareketlendiler nereye alacaklarannem sırf ellerini ayaklarını çırptığı için bile fazladan bir öğün vermen lazım diye başımın etini yiyor
MaşallahDesteksiz oturuyor sayılır , devrildiği de oluyor iki güne 7 aylık olacak. Hala emeklemiyordis de yok.
MaşallahKızım şu an 8 ayı geçti.
Bizde de durum aynıEk gıda konusunda sınıfta kalabilirim ya. Çünkü gerçekten yaptırmıyor. İki dk bebeği bir yere koyup kahvaltı bile hazırlayamiyorum. Hep kolay şeyler oluyor maalesefne bu kucak sevdası anlayamıyorum. İki dk otursa ağlamaya başlıyor al diye
Bizde de cok fazla kucakta gezdirme istiyor annemlere gittigimizde annem babam alistirdi sonra bende kiyamadim gezdirdim alistirmamak en iyisiymis pişmanım ama yurmedigi ve emeklemedigi icin etrafi merak ediyor o nedenle daha cok gezmek istiyor sanirim.Ek gıda konusunda sınıfta kalabilirim ya. Çünkü gerçekten yaptırmıyor. İki dk bebeği bir yere koyup kahvaltı bile hazırlayamiyorum. Hep kolay şeyler oluyor maalesefne bu kucak sevdası anlayamıyorum. İki dk otursa ağlamaya başlıyor al diye
Ya benimde kucak sevmiyor oyun istıyor abisinin elindekileri istiyor sürekli kovalamaca evdeEk gıda konusunda sınıfta kalabilirim ya. Çünkü gerçekten yaptırmıyor. İki dk bebeği bir yere koyup kahvaltı bile hazırlayamiyorum. Hep kolay şeyler oluyor maalesefne bu kucak sevdası anlayamıyorum. İki dk otursa ağlamaya başlıyor al diye
Aynen bizimki de. Sürekli beni yürüt diyor, yav kendin emeklemeye calissana işteBizde de cok fazla kucakta gezdirme istiyor annemlere gittigimizde annem babam alistirdi sonra bende kiyamadim gezdirdim alistirmamak en iyisiymis pişmanım ama yurmedigi ve emeklemedigi icin etrafi merak ediyor o nedenle daha cok gezmek istiyor sanirim.
Aman daha ne istiyorsun , iki dk yemeğini önüne koyana kadar kaldır beni diye bağırıyor, oynasın işteYa benimde kucak sevmiyor oyun istıyor abisinin elindekileri istiyor sürekli kovalamaca evde
kız kuduruyolar ikisi illa bende yanlarında oluyorum yürütece koyuyorum abisinin peşinden koşuyor koşmuyor uçuyorAman daha ne istiyorsun , iki dk yemeğini önüne koyana kadar kaldır beni diye bağırıyor, oynasın işte
Bende bize dolma yaptım onada salçasız tuzsuz yaptım hiç ümidim yok ama bakalım inşallah yer. Yemeye küsmesin diye sürekli bişrylet yapmaya çalışıyorum ama yemiyoBenimki ona özel yapınca yemiyor ama ev yemeği yiyor bende onu veriyorum . Mesela şuan taze fasulye yaptım içine kıyma kabak patates koydum onu vercem yoğurtla
Ben ona ayırmıyorum yemeğe çok az tuz koyuyorum oda bizimkini yiyorBende bize dolma yaptım onada salçasız tuzsuz yaptım hiç ümidim yok ama bakalım inşallah yer. Yemeye küsmesin diye sürekli bişrylet yapmaya çalışıyorum ama yemiyo
Smj bu iyi bir şey değil yalnızBen ona ayırmıyorum yemeğe çok az tuz koyuyorum oda bizimkini yiyor
AminSerendipity- cok gecmis olsun canim. Allah tez zamanda sifa versin. Kolayliklar versin insallah.