Kız biz hep tuzlu yemişiz bebekken en azından ben az katıyorum . Ben ilkindede hep öyle yaptım Zaten tek tük yiyor onuda öyle yediriyorum .Smj bu iyi bir şey değil yalnıztuzun bebeğe zararlarını bir oku istersen. Verdim bir şey olmadı denilecek şey değil, ilerde çıkar sorunları malesef.
Kız tabi bende biliyorum ama diyorum ya az cok az yani o tuz oranı anne sütündede var anne sütüde tuzluSmj bu iyi bir şey değil yalnıztuzun bebeğe zararlarını bir oku istersen. Verdim bir şey olmadı denilecek şey değil, ilerde çıkar sorunları malesef.
Anne sütü mü tuzlu. Neyse ben gidiyorum SmjKız tabi bende biliyorum ama diyorum ya az cok az yani o tuz oranı anne sütündede var anne sütüde tuzlu
Kız tuzlu tabi ondada tuz var neyse biz konuyu kapatalımAnne sütü mü tuzlu. Neyse ben gidiyorum Smj
Ben de takip ediyorum bu sayfayı. Yavrum benim ya kıyamamKızlar instagramda şu postu gördüm de, bebelere bal verilmesinin ne kadar riskli olduğunu daha iyi anladım, sizinle de paylaşmak istedim:
Aileden tatlı verenler oluyor demişti birisi, bebeğe şeker zaten çok zararlı ama bir de o tatlının içine bal konuyorsa bebişler için ölümcül olabilir. İçine ne konduğundan emin olmadığımız hiç bir şeyi vermemeliyiz.
Bende baldan cok korkarım . Ama arada kendim tüketiyorum sence o zamanda bi zararı olurmuKızlar instagramda şu postu gördüm de, bebelere bal verilmesinin ne kadar riskli olduğunu daha iyi anladım, sizinle de paylaşmak istedim:
Aileden tatlı verenler oluyor demişti birisi, bebeğe şeker zaten çok zararlı ama bir de o tatlının içine bal konuyorsa bebişler için ölümcül olabilir. İçine ne konduğundan emin olmadığımız hiç bir şeyi vermemeliyiz.
Benimki de hareketli aç geziyor
Ek gıda konusunda sınıfta kalabilirim ya. Çünkü gerçekten yaptırmıyor. İki dk bebeği bir yere koyup kahvaltı bile hazırlayamiyorum. Hep kolay şeyler oluyor maalesefne bu kucak sevdası anlayamıyorum. İki dk otursa ağlamaya başlıyor al diye
Aynen bizimki de. Sürekli beni yürüt diyor, yav kendin emeklemeye calissana işteAcayip alıştı kucağa acayip. Valla emekliyor, arkasından koşuyorum diyenler şikayet etmeyin, böylesi çok zor
Kızlar instagramda şu postu gördüm de, bebelere bal verilmesinin ne kadar riskli olduğunu daha iyi anladım, sizinle de paylaşmak istedim:
Yok canım, olmaz bir zararı sen tüketince. Ben de yedim balBende baldan cok korkarım . Ama arada kendim tüketiyorum sence o zamanda bi zararı olurmu
Benimki tam 7 aylık canım, desteksiz kısa süreli durabiliyor ama bir şeye uzanana kadar tabii sonra hopp devriliyoruzKızlar bebişleriniz desteksiz oturuyor mu
. Biz destekli oturmaya devam hala. Henüz dişimiz çıkmadı abimizin 1 yaşında çıkmıştı o yüzden beklentim yok 6 ayda dededede demeye başladık gece gündüz dede Diyoruz
Yaklaşık 2 aydır benim bebek grip yani bebekten geçmek bilmiyor şuan sadece hava alıyor biz petitus kullandık .Arkadaşlar kizim grip oldu. Biraz fazla çıkardık dışarı sanırım .Bitkisil nasıl çözebiliriz. Ilaç olarak 8 ay grubunda pek bir şeyde yok 2 yaş olsa peditus falan veririzde
Geçmiş olsun instagramda hastalanmayançocuk diye bi sayfa var takip etmenizi öneririm. Ben bağışıklığını güçlendirmek için bebeğime haftada bi kere sarımsaklı yoğurt vermeye başladım. Kendimde gün aşırı bi sarımsak yutuyorum belki bu sebepten belki tesadüf dişi fark etmeden çıkardık.Arkadaşlar kizim grip oldu. Biraz fazla çıkardık dışarı sanırım .Bitkisil nasıl çözebiliriz. Ilaç olarak 8 ay grubunda pek bir şeyde yok 2 yaş olsa peditus falan veririzde
İşte canım ses çıkarmadığın zaman, onlara alan açmış oluyorsun, yarın öbür gün sen yanlarında değilken de ağzına bir şey koyabilirler, ve bu bebeğine zarar verebilir. Ben sınırların temiz ve net çizilmesinden yanayım, olasılıklar düşük olsa da, Allah korusun bebeğime bir şey olması benim de hayatımın bitmesi demek, dünyada cehennemi yaşamak demek, riske atamam.Bizimkiler arada tatlı veriyorlar ama minicik bir lokma bile değil. :) Onun içinde huzursuzluk çıkarmıyorum açıkçası. Bir de annem de kayınvalidem de minimum rafine şeker pekmez, hurma özü vs daha çok kullanıyorlar tatlandırmak için. Ondan da rahat davranıyorum belki.
Onlar da biliyorlar kayınvalidem dahi soruyor bunu denedin mi vereyim mi diye...
Bugün çilek çok lezzetliydi denetsek olur mu dedi, ben de Osman Gönülal'ın son videosuna binaen verelim dedim inşallah bir şey olmaz
Ancak bal gerçekten çekindiğim bir şey. Benim alerjim var o sebeple 1 yaşta bile vermem muhtemelen daha çok beklerim.
Buna katılıyorum. Ben o kadar sert çıkmama rağmen gözümün önünde hala veriyim mi diyorlar hayır diyeceğim şeylere. Ay bir de yumuşak davransam neler olur bilemiyorumİşte canım ses çıkarmadığın zaman, onlara alan açmış oluyorsun, yarın öbür gün sen yanlarında değilken de ağzına bir şey koyabilirler, ve bu bebeğine zarar verebilir. Ben sınırların temiz ve net çizilmesinden yanayım, olasılıklar düşük olsa da, Allah korusun bebeğime bir şey olması benim de hayatımın bitmesi demek, dünyada cehennemi yaşamak demek, riske atamam.
Arkadaşlar kizim grip oldu. Biraz fazla çıkardık dışarı sanırım .Bitkisil nasıl çözebiliriz. Ilaç olarak 8 ay grubunda pek bir şeyde yok 2 yaş olsa peditus falan veririzde
İşte canım ses çıkarmadığın zaman, onlara alan açmış oluyorsun, yarın öbür gün sen yanlarında değilken de ağzına bir şey koyabilirler, ve bu bebeğine zarar verebilir. Ben sınırların temiz ve net çizilmesinden yanayım, olasılıklar düşük olsa da, Allah korusun bebeğime bir şey olması benim de hayatımın bitmesi demek, dünyada cehennemi yaşamak demek, riske atamam.
Buna katılıyorum. Ben o kadar sert çıkmama rağmen gözümün önünde hala veriyim mi diyorlar hayır diyeceğim şeylere. Ay bir de yumuşak davransam neler olur bilemiyorum