2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağlıkla çıksın dişleri inşallah 🙏 benim oğlanda daha diş yok. Korkmuyor değilim 8 aylık olacak ama diş çıkmadı hiç. Henüz baba dede gibi şeyler de demiyor. Arada çok nadir anne baba benzeri sesleri çıkarıyor ama çok nadir işte. Benim oğlan bir değişik galiba 😃😂 endişeleniyorum gittikçe
Töbe töbe 9 aydan sonra demeye başlıyorlar genelde . Arkadaşın bebeği 11 aylık ondada halen diş yok meydanda😅

Töbe töbe 9 aydan sonra demeye başlıyorlar genelde . Arkadaşın bebeği 11 aylık ondada halen diş yok meydanda😅
😂 Emekleme de geri geri başladı henüz ileri yok. Gerçekten bireysel farklılık işte. Bizimki de bakalım kaçıncı ayda diş çıkaracak.

Merhaba ekim annelerim buraya yazmayalı epey oldu. Umarım bebekleriniz iyidir🙏 benim de bebeğim 6 haziranda 8 aylık olacak çok şükür sağlığı yerinde 🙏🙏🙏 ama ben hala sağlık problemleri ile uğraştığım için genelde sağlıkla başlıkları okur, yazar oldum. Malumunuz kesilmeyen kanamalarım vardı şuan ilaçlarla bir nebze kontrol altında tutabiliyoruz. Ocak ayında 1 kürtaj, mart ayında histeroskopi oldum. Sonuç elde var sıfır. Bu cumartesi yine histeroskopi + istmosel ameliyatı olacağım. Başıma istmosel çıktı birde.. Kürtaja göre polip ve rahim kalınlaşması atipisiz türü çıkmıştı. Histeroskopiye göre polip, rest plesanta yani kalıntı ve kanamalı iltihaplı dokular çıktı. Doktorum istmosel olduğunu da gördü. Maalesef ki doku altından çıkıyor hala plesanta kalıntıları. Rahim alınması şimdilik söz konusu olmasa da son çare olarak görünüyor. Doktor bu ameliyattan da %100 olumlu sonuç beklemiyor. Çünkü içerde doku içinde ne kadar daha kalıntı var bilinmiyor. Rahmi delmekten korktuğu için de aşırı derine inemediğini söyledi. Velhasıl kelam dualar da buluşalım. Rabbim cümlemize sağlık versin🙏 umarım sağ salim bu ameliyatı atlatır ve şifa bulurum. Biyopsi sonucum da temiz çıkar Amin🙏🙏🙏 kendinize iyi bakın bebişlere de 👶🧿🙏
Çok çok geçmiş Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin inaşaAllah 🤲 sen hep aklımdasın arada başka konularda görüyordum yorumlarını genelde sağlık konuları,sonuçlarda temiz çıkar inşallah dua edicem sana 😊 bu arada benim bebişte de diş yok daha,yalnız değilsin 😂

Kız geç iyi daha rahat çıkıyor bizim 5 aydan bu yana terör estiriyor . Dua et popo üstüne emeklemiyo bir kaç haftaya ileri emeklemeye başlar 😂
Hayırlısı bakalım 😂 kucağa çok alıştı bir de pop üstüne dursa emekleyecekte ama sürekli bir kucak sevdasında. İnşallah emekler benimki de. Dua et bana olur mu sağ salim atlatayım şu günleri, ameliyatı 🤲🤲🤲

Çok çok geçmiş Rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin inaşaAllah 🤲 sen hep aklımdasın arada başka konularda görüyordum yorumlarını genelde sağlık konuları,sonuçlarda temiz çıkar inşallah dua edicem sana 😊 bu arada benim bebişte de diş yok daha,yalnız değilsin 😂
Çok teşekkür ederim Amin🤲🤲🤲
Dişi geç çıkınca daha iyi deniliyor ama insan endişe ediyor neden çıkmıyor diye 😂

Rica ederim 🌸Benim ki bu ara iyice çok kaşıyor ve çok huysuz yaklaştı gibi sanki 😂 heç çıkarsa sağlam olur siyolar bizim burda da 🤪
Benimki de aynı eli sürekli ağzında kalıyor. Geceleri iyice huzursuz uykusuz geçiyor bir ağlama durumları filan nedensizce. Biz de dişe bağlıyoruz ama daha patlamadı bile 😂 sağ salim çıksında dişleri eziyetsiz şekilde inşallah 🙏

Kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyor mu
. Biz destekli oturmaya devam hala. Henüz dişimiz çıkmadı abimizin 1 yaşında çıkmıştı o yüzden beklentim yok 6 ayda dededede demeye başladık gece gündüz dede Diyoruz 🙂

Kızlar bebişleriniz desteksiz oturuyor mu
. Biz destekli oturmaya devam hala. Henüz dişimiz çıkmadı abimizin 1 yaşında çıkmıştı o yüzden beklentim yok 6 ayda dededede demeye başladık gece gündüz dede Diyoruz 🙂
Desteksiz oturuyor sayılır , devrildiği de oluyor iki güne 7 aylık olacak. Hala emeklemiyor🤣 dis de yok.

Erkek bebek anneleri bebeklerinizin kilosu nedir?
8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.
Sizin bebişlerin kilosu nedir, ben mi gereksiz üzüldüm☺️

8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.
Doktorumuz artık kilo alımı bunaylardan sonra yavaşlıyor demişti . Peki boy kaç matmazel

Canım bence kucağında tartmak doğru değil, tartılar bayağı oynuyor, bizimki +- 400 gr oynuyor mesela. Sağlık ocağında tarttır bence, tamamen çıplak

8ay 1 haftalık bugün kucağımda tartıya çıktım 8400 olarak ölçtüm. aw11Persentil tabloya göre %50 deyken %25 olmuş.
Bayadir 9 kg. Almıyor artık pek🐣

X