- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
Hangi çay canım o? Ben de alayımYa bana da var gibi geliyor ama geçen ay o kadar az alınca sütüm bitiyor herhalde diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Senin önerdiğin çayı da aldım içiyorum sanki o da fark etti biraz.
Yok canım henüz geçmedik, 1 hafta sonra geçeriz artık tadımlara. Dediğin gibi gece yatmadan içirmeyi düşünüyorum ya da sabah uyandığında. Emmediği ya da sütümün az olduğunu hissettiğim zamanlar veririrm artık sadece.
Bu cümleni yürümeye başladıklarında tekrar hatırlaYeğenlerimin ikisi de yürümezken topaç gibiydi, yürümeye başladıklarında eridiler resmen. Ben şu anki kiloları yürümeye hazırlık olarak sayıyorum
Kocaların gözü yaşlıBen de daha ayiramam şahsen ya. Hatta ben en az 2-3 yaşına kadar durur diye düşünüyorum açıkçası aynı odada
Ya bende şaşırdım. Eğer mamayı fazla kaçırdıysa. Yazık bebek gereksiz yere şişicek midesi
Hangi çay canım o? Ben de alayım
Gecmis olsun canim. O konuda bir tecrubem yok. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.İyi akşamlar
Keseden birinde 1/3ayrılma var dedi doktorum
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Yardımcı olursanız çok sevinirim
11+5 günlük hamileyim
Çok teşekkür ederim duanız bile yeterliGecmis olsun canim. O konuda bir tecrubem yok. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Kizlar çok bunaldım. Bebeğimi ağlata ağlata seviyor eşimin kardeşleri. Bundan zevk alıyorlar. Dünden beri kafayı yiyeceğim yapmayın, istemiyorum deyip alıyorum çocuğu ve zerre umurlarinda değil. Çocuğu sap şap optukce çocuk korkup ağlıyor, sacimi başımı yolasim, burdan çekip gidesim var.
Zeyno kör degiller ya görmüyorlar mı cocugun istemediğini. Dün gece çocuk sıçrayıp durdu yeminle, bence gerçekten korktu! Ya sinirlerime hakim olamıyorum. Bayram deyip huzursuzluk çıkartmak istemiyorum ama bir görsen elim ayağım titriyor sinirden çocuğum ağlayıp bana baktıkça. Gerizekalı olsa anlar ya çocuğu kendilerinden uzaklaştırdiklarini, benim rahatsız olduğumu. Allah'ım bana sabır ver.İstemiyorum değil çocuk istemiyor.
Rahatsız olduğu şeylerde ağlıyor, sizi ağlatsalar hoşunuza gider mi? Böyle yaptığınız için yabancılıyor biraz sakin severseniz o da alışır vs... Yok olmuyorsa çocuk ağlıyor diye alıp alıp diğer odaya götüreceksin. Kocana da ağlattıkları müddetçe yanlarında çocuğu tutmam diyeceksin. Anlarlar mı, değişim olur mu bilemem. Pek sanmam.
Zeyno kör degiller ya görmüyorlar mı cocugun istemediğini. Dün gece çocuk sıçrayıp durdu yeminle, bence gerçekten korktu! Ya sinirlerime hakim olamıyorum. Bayram deyip huzursuzluk çıkartmak istemiyorum ama bir görsen elim ayağım titriyor sinirden çocuğum ağlayıp bana baktıkça. Gerizekalı olsa anlar ya çocuğu kendilerinden uzaklaştırdiklarini, benim rahatsız olduğumu. Allah'ım bana sabır ver.
Burda. Eşin devrede olcak eşin konuşması lazım Vallah Allah yardımcın olsun işin zorKizlar çok bunaldım. Bebeğimi ağlata ağlata seviyor eşimin kardeşleri. Bundan zevk alıyorlar. Dünden beri kafayı yiyeceğim yapmayın, istemiyorum deyip alıyorum çocuğu ve zerre umurlarinda değil. Çocuğu sap şap optukce çocuk korkup ağlıyor, sacimi başımı yolasim, burdan çekip gidesim var.
Burda. Eşin devrede olcak eşin konuşması lazım Vallah Allah yardımcımKizlar çok bunaldım. Bebeğimi ağlata ağlata seviyor eşimin kardeşleri. Bundan zevk alıyorlar. Dünden beri kafayı yiyeceğim yapmayın, istemiyorum deyip alıyorum çocuğu ve zerre umurlarinda değil. Çocuğu sap şap optukce çocuk korkup ağlıyor, sacimi başımı yolasim, burdan çekip gidesim var.
Anlamayan anlamaz ya valla.
Gözü görse de anlamaz.
Sen söyle yapmazlarsa ben size demiştim olur mesele. Tabii eşin de söyleyecek sürekli onlara.
Puf ne korumasi ya eşim gelip bana diyor ne olacak diye. İmtihan gibi aile yemin ederim.Burda. Eşin devrede olcak eşin konuşması lazım Vallah Allah yardımcın olsun işin zor
Puf ne korumasi ya eşim gelip bana diyor ne olacak diye. İmtihan gibi aile yemin ederim.
Kendi aileleri olunca öyle diyolar senin ailen olsa öyle dermiydi acabaPuf ne korumasi ya eşim gelip bana diyor ne olacak diye. İmtihan gibi aile yemin ederim.
Uzgunum bebisim eğer nerede durmalari gerektigini bilmeyen insanlarsa asla anlamazlar. Hatta seni sinir etmek icin elinden gelenin daha fazlasini yaparlar. Bu durumda tepkin kesin ve net olmali tabi ki eşinin de senin yaninda olmasi gerekir.Kizlar çok bunaldım. Bebeğimi ağlata ağlata seviyor eşimin kardeşleri. Bundan zevk alıyorlar. Dünden beri kafayı yiyeceğim yapmayın, istemiyorum deyip alıyorum çocuğu ve zerre umurlarinda değil. Çocuğu sap şap optukce çocuk korkup ağlıyor, sacimi başımı yolasim, burdan çekip gidesim var.
Kardeşleri sözde sevmek için yaptıkları için nolcak seviyorlar, bebek de alışacak modunda . Muhtemelen iyi bir tartışacağız.Mutlu muymuş bebeğinin ağlamasından
Bunu çok merak ediyorum inan !Kendi aileleri olunca öyle diyolar senin ailen olsa öyle dermiydi acaba
Daha bebegim 4 aylıkken gıcık etmeye başladılar aa bak annesi ne yediriyorum falan diye. Sakın falan diyordum geçiyordum. Dün bir baktım çocuğa salçalı ACI çorba vermeye çalışıyor kayınvalide. Bir de kendi kaşığıyla. Biri et tutmaya çalışıyor. İmtihan gibiler ya. Hiçbirini verdirmedim tabi ama öyle kalabalıktı ki ortam açıklama da yapmadım. Hayır vermeyin, ben henüz vermiyorum falan diyebildim anca salak gibi. Desene benim çocuğum ya hayırdır noluyor diye.Uzgunum bebisim eğer nerede durmalari gerektigini bilmeyen insanlarsa asla anlamazlar. Hatta seni sinir etmek icin elinden gelenin daha fazlasini yaparlar. Bu durumda tepkin kesin ve net olmali tabi ki eşinin de senin yaninda olmasi gerekir.
Mantikli aciklama yaptiginda yine devam ediyorlar mi ?
Kız benim bebekte çok şükür biberon tuttu iyiki son kez denedimYa bana da var gibi geliyor ama geçen ay o kadar az alınca sütüm bitiyor herhalde diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Senin önerdiğin çayı da aldım içiyorum sanki o da fark etti biraz.
Yok canım henüz geçmedik, 1 hafta sonra geçeriz artık tadımlara. Dediğin gibi gece yatmadan içirmeyi düşünüyorum ya da sabah uyandığında. Emmediği ya da sütümün az olduğunu hissettiğim zamanlar veririrm artık sadece.
Bu cümleni yürümeye başladıklarında tekrar hatırlaYeğenlerimin ikisi de yürümezken topaç gibiydi, yürümeye başladıklarında eridiler resmen. Ben şu anki kiloları yürümeye hazırlık olarak sayıyorum
Ya çocuk hayatı boyunca yemek yiyecek zaten bu ne merak ben gerçekten anlamıyorum doğrusuDaha bebegim 4 aylıkken gıcık etmeye başladılar aa bak annesi ne yediriyorum falan diye. Sakın falan diyordum geçiyordum. Dün bir baktım çocuğa salçalı ACI çorba vermeye çalışıyor kayınvalide. Bir de kendi kaşığıyla. Biri et tutmaya çalışıyor. İmtihan gibiler ya. Hiçbirini verdirmedim tabi ama öyle kalabalıktı ki ortam açıklama da yapmadım. Hayır vermeyin, ben henüz vermiyorum falan diyebildim anca salak gibi. Desene benim çocuğum ya hayırdır noluyor diye.
Eşim anca kendi ailesi olunca salağa yatıyor. Dün gizli gizli gelmiş kulağıma diyor ki , ya aşkım niye insanlara çocuğu böyle sevmeyin diyorsun. Vallahi kafasını duvara surtesim geldi.
Kız benim bebekte çok şükür biberon tuttu iyiki son kez denedim