- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
Kizlar çok bunaldım. Bebeğimi ağlata ağlata seviyor eşimin kardeşleri. Bundan zevk alıyorlar. Dünden beri kafayı yiyeceğim yapmayın, istemiyorum deyip alıyorum çocuğu ve zerre umurlarinda değil. Çocuğu sap şap optukce çocuk korkup ağlıyor, sacimi başımı yolasim, burdan çekip gidesim var.
Benim sıpada öyle uzaktan öpücük atsan bile kahkaha atarYa benim oğlan memeyi bırakacak nerdeyse. Gün boyu emmiyor spnra emicem diye akşamüzeri tutturuyor. Tabi emmediği için süt üretimim de azaldı.
Bugün uyutamadım bi türlü kayınvalidemlerde. Kudurdu resmen çıldırdı çocuk. En son odada kendine gel diye bi silkeledim, resmen sinir boşalması yaşadım. Bebek napsa beğenirsiniz. Kahkaha atmaya başladı
Ben ve ailem birazcık sert seviyoruz bebişi. Yavrum o sinirimi oyun sandı nasıl gülüyorrr.The sizinkilerin aileye benim oğlan lazımmış. Hamur yoğurur gibi yatır masaya yoğur, gülmekten çıldırıyor
Ya benim oğlan memeyi bırakacak nerdeyse. Gün boyu emmiyor spnra emicem diye akşamüzeri tutturuyor. Tabi emmediği için süt üretimim de azaldı.
Bugün uyutamadım bi türlü kayınvalidemlerde. Kudurdu resmen çıldırdı çocuk. En son odada kendine gel diye bi silkeledim, resmen sinir boşalması yaşadım. Bebek napsa beğenirsiniz. Kahkaha atmaya başladı
Ben ve ailem birazcık sert seviyoruz bebişi. Yavrum o sinirimi oyun sandı nasıl gülüyorrr.The sizinkilerin aileye benim oğlan lazımmış. Hamur yoğurur gibi yatır masaya yoğur, gülmekten çıldırıyor
Ya benim oğlan memeyi bırakacak nerdeyse. Gün boyu emmiyor spnra emicem diye akşamüzeri tutturuyor. Tabi emmediği için süt üretimim de azaldı.
Kızlar ben bebeği hiç hırpalamayi sevmem, çocuğumu da hiç hırpalamadimAha bu benim kız
Çocuk sert sevince gülüyor kendi babam kızıyor çocuğu acıtmadan sev diyeyoksa mümkün değil surat çok ciddi illa sarsarak seveceksin de gülecek
Gündüz uykusu sırasında emzirmeye denesen alıyor mu?
Yok matmazel tum bebeklerde o var yaYa benim oğlan memeyi bırakacak nerdeyse. Gün boyu emmiyor spnra emicem diye akşamüzeri tutturuyor. Tabi emmediği için süt üretimim de azaldı.
Ya o ses olayını benim annem de diyor sürekli, sanki kendi çok ses olunca rahat uyuyabiliyor da aynısını bebekten bekliyorSana hak veren bir eşin olduğu için çok şanslısın. Benimki çok kasmayalim, bir tek bizim mi çocuğumuz var vs modunda . Çünkü çok çocuklu bir aileden geliyor ve çocuk büyütmek onun için basit olmalı. Mesela yarın bayram ve babası bayram gezmesi yaparken arabada çocuğu ön koltuğa oturtmaya çalışacak eminim. Ben vermeyeceğim, o isteyecek.. eşin tutumu çok önemli. Az önce mesele annesi dedi ki ya bu çocuk da sese alışacak vs böyle sakinmayin. Patladim artık. Yeter artık bu cümleyi duymak istemiyorum deyip sesimi yükselttim. Sanki ben çok mu memnunum böyle olmasından, uyumuyor işte dedim. Ay ne bileyim ya..
Kızlar ben bebeği hiç hırpalamayi sevmem, çocuğumu da hiç hırpalamadimo yüzden birisi azcik sıkıştırsa dudaklarını buzmeye başlıyor hemen o tombiş bünyenin altında narin bir kelebek var
Ya o ses olayını benim annem de diyor sürekli, sanki kendi çok ses olunca rahat uyuyabiliyor da aynısını bebekten bekliyorEşim çocukken kaynar çorba yüzünden yanmış, muhtemelen o yüzden bana hak veriyor, her seferinde öyle değil maalesef Valla ben de başta güzellikle söylüyorum, sonra baktım olmuyor direkt tepkimi gösteriyorum ne yapayım ya, hiçbir şey ondan önemli değil.
Allah seniKız ben seni dişli sanırdım Demekki değilmişssin yarın bayram pençelerini çıkarırsın bu kadar yorumdan sonra artık
Ama senin tombiş de tam sıkmalık, sıkıştırmalık. Anlayışsız akraba çok zor ama sende azıcık alıştır oğlunu, maalesef tamamen koruyamayız hiçbirzaman. En azından üzülmesin miniğim.Kızlar ben bebeği hiç hırpalamayi sevmem, çocuğumu da hiç hırpalamadimo yüzden birisi azcik sıkıştırsa dudaklarını buzmeye başlıyor hemen o tombiş bünyenin altında narin bir kelebek var
Teyzesi öylr bir seviyor ki sonunda kusuyor 7 aylık bebek. Şidetini sen düşünYok matmazel tum bebeklerde o var ya
Karsisinda turlu sebeklik yap bakar gulmez. Sert birseyler soyle ortam gergin olsun kahkaha atar
Allah seni
Ama senin tombiş de tam sıkmalık, sıkıştırmalık. Anlayışsız akraba çok zor ama sende azıcık alıştır oğlunu, maalesef tamamen koruyamayız hiçbirzaman. En azından üzülmesin miniğim.
Teyzesi öylr bir seviyor ki sonunda kusuyor 7 aylık bebek. Şidetini sen düşünkırmak da istemiyorum kardeşimi, bebiş ağlamadığı sürece sorun yok diyorum artık. Benim oğlan da bayılıyor öyle hırpalanmaya
Kız ben neden sakiniyorum bu kadar bilmiyorum. Görmemişin çocuğu diyeceğim ama görmedim napiyimAllah seni
Ama senin tombiş de tam sıkmalık, sıkıştırmalık. Anlayışsız akraba çok zor ama sende azıcık alıştır oğlunu, maalesef tamamen koruyamayız hiçbirzaman. En azından üzülmesin miniğim.
Teyzesi öylr bir seviyor ki sonunda kusuyor 7 aylık bebek. Şidetini sen düşünkırmak da istemiyorum kardeşimi, bebiş ağlamadığı sürece sorun yok diyorum artık. Benim oğlan da bayılıyor öyle hırpalanmaya
Kız ben neden sakiniyorum bu kadar bilmiyorum. Görmemişin çocuğu diyeceğim ama görmedim napiyim
Ben de sakınıyorum çok, korona var diye kimseyle görüştürmüyorum, görenlere de elletmiyorum. 43 yaşında anne olunca iyice kıymete biniyorKız ben neden sakiniyorum bu kadar bilmiyorum. Görmemişin çocuğu diyeceğim ama görmedim napiyim
Allah'ım beni affet. Kendi ailemden bu kadar sakinmiyorum. Evet sakiniyorum ama bu kadar değilKendi ailenden de sakınıyor musun?
Benim eşim mesela benden daha çok korumaya meyilli. Kendi annesine falan da atar yapar sürekli.
Allah'ım beni affet. Kendi ailemden bu kadar sakinmiyorum. Evet sakiniyorum ama bu kadar değil