2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Oluyor mu bilmiyorum ama benim bebeğim alıştırma bardaklarindan çok güzel su içiyor. Bir de kendisi tutabildigi için sanırım, daha çok hoşuna gidiyor. Mamayı alıştırma bardağında vermeyi denesen?
Ay Buda güzel tutuyor ama su bile verdiğimde üstünü başını sırıl sıklam yapıyor

Ya tekrar denim yarın ben

Oluyor mu bilmiyorum ama benim bebeğim alıştırma bardaklarindan çok güzel su içiyor. Bir de kendisi tutabildigi için sanırım, daha çok hoşuna gidiyor. Mamayı alıştırma bardağında vermeyi denesen?
Kendi tutabiliyor mu canım, maşallah. Benim kızım hiç tutamıyor

Çınar üzerimden geçti bu gece, sabaha kadar ağladı. Sürekli temas etmek,sarılmak pışlamak zorunda kaldım offf bitik durumdayım.
Yoğurt yedirmiştim denemek için. Ay ben nerden denedimmm. Nasıl dokundu yavruma. Alerjik besinler kabızlık da yapıyor, aklınızda olsun. Keçi gibi kaka yapıyor şuanda göz kapağı da hafif şişmiş.
Geçen gün yumurtayı cildine değdirdim kızarmadı Yedirip denemem gerekiyor ama asla cesaret edemiyorumm

Benimde dun kotu gecti bugun sabahta huysuzdu.Bu aglayip temas etmek istemeler alerjik besinden mi oluyor kucakta durmak istiyor benim de yatagina yatmiyor yanima bi sekilde yatiriyorum ama ayrilik kaygisi da diyorlar 5 gundur boyle bende gece mamasi yedirdim deneyeyim diye dun.tok tuttu ama enerji verdi galiba.Degisik birsey yedirmessekte hep ayni dongu oluyor ek gidada.

Benim kızım da keçi gibi kaka yapıyor, ben sebebinin demir damlası olduğunu düşünmüştüm. Emin misin canım yoğurttan olduğuna? Belki benim kızıma da yoğurt dokunuyor. Duchalac verdi doktor, onu verince daha rahat kaka yapıyor, hatta dün ilk defa şehirlerarası yol yapıp anneanneye gittik, orada bi kaka yaptı, aman allahımmm, yok böyle bi kaka

Belki ayrılık kaygısı da yapar ama benimki ondan değil eminim.
önceki gece kayınvalidemde uyutup eşimle dışarı çıktık ilk defa. 3 saat gık demeden uyudu. Bu gece yoğurt sonrası mahvoldum mahvoldummm.
Gece yatmadan irmikli armutlu muhallebi yedirirsem uzun uyuyor dinleyebiliyorum
Çok çok çok net eminim. Bana mı öyle geliyor diye araştırdım inek sütü alerjisi ishal veya kabız yaparmış. Daha önce de yoğurt verdiğimde aynısı oldu. Emin olmak için dün kayısı armut felan yedirdim. Öğlende bir kase yoğurt akşamda çok az yemek yedi. Asla böyle kabız yapacak bişey yemedi anlıcan. Bir haftadır Demir damlası da vermiyorum.
Çok pahalı bir şey almadım canım e bebeğin sulugu, babyplus çok daha iyileri var tabi, bu 39₺ ydi. Ama gerçekten çok memnun kaldım ben hiç akıtma yapmıyor
Bana avent hediye geldi ama akıtıyor. Fiyatı da 100 lira galiba pahalı ama saçma akıyor.
Kız benimkide akıtmıyorda benimki ağzına gelince. Döküyor su içiremiyoz kaşıkla bile verince tükürüyo
Benim oğlan da içmiyor hiç yılmadan devam etmelisin su teklifine. Daha iyi durumda su içmesi artık çok şükür.

Kız valla. Üst değişmekten helak oldum. Kaşıkla biberonla denedım yok ya tükürüyo. Hoşuna gidiyor o hakareti yapmak

Babyplus dene istersen hiç akmiyor ucuz mucuz ama avent evet çok pahalıydı ya almak istemedim açıkçası ilk aşamada. Belki sonra alırım bakalım :)

Babyplus dene istersen hiç akmiyor ucuz mucuz ama avent evet çok pahalıydı ya almak istemedim açıkçası ilk aşamada. Belki sonra alırım bakalım :)
Alma sakın kapağı kapalıykn çantada akıyor. Başta yoktu çok fazla. Şimdi bırakamıyorum çantada.
Alıyım bn senin suluktan

Bem mamajoo aldım. Alıştırma bardağını. Hiç akıtmıyor. Ergonomisi de çok güzel kendisi rahatlıkla alıyor eline.
Kizlar bugun ayva verdim sonrasinda cok kustu. Ayvadan olabilirmi ? Ruzgar alsa kusarmi hemen acaba

Rüzgardan olabilir.
Ayva alerjik bir besin değil ama alerjisi ol
Canım senin bebek biberona. Alıstımı ben naptıysam alıstıramadım

Milletin çocuğu meme reddi yaşar benimki biberon reddi yaşıyor
İlk zaman biberonla besledim çok. Sonra ben ameliyattayken biberonla besleyince benim yokluğumla biberonu eleştirmiş sanırım. Yok içmiyor sıpa. O zamandan beri tek tük aldı. Ben de bazen dışarıda içsin istiyorum. Biraz emiyor yutuyor, sonra tekrar emiyor. Kaşık gibi zannediyor kafası iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…