2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah güzel almış da bi yanlışlık olmasın ya
Yok canım aynı tartıda aynı koşullarda tarttık. Ben de şaşkınım Ama çocuğun tipinden de belli oluyor zaten baya toparlandı
Kız bu sefer de fazla abartmıssin
Ayy sorma ki doktorun dediğinden az verdim Geçen ay sütüm azdı belki ben de anlamadım, benimkine de ne zaman versem dibine kadar içiyor anlamıyorum ki. Bir gün daha istiyor diye 160 cc verdim onu da içti, doyma hissi yok herhalde Mamayı azaltın dedi bakalım bundan sonra nasıl olacak.

Reactions: The
Ya bende şaşırdım. Eğer mamayı fazla kaçırdıysa. Yazık bebek gereksiz yere şişicek midesi
Kız günde 3-4 kere çok emmediği zamanlar 90-120 cc veriyorum, çok mu ki? Doktor her emzirme sonrası içerse 90 cc ver demişti günde 6 kere.

Benimki de aynı. Dün akşam irmikli mama yaptım, yedikçe yedi . Annem diyor abartma yeter artık ama yiyordu yani.. sanırım biraz bizim ayarlamamiz lazım.

Kız günde 3-4 kere çok emmediği zamanlar 90-120 cc veriyorum, çok mu ki? Doktor her emzirme sonrası içerse 90 cc ver demişti günde 6 kere.

15 günde 785 gr aldıysa fazla bence. 1 ayda almıyorlar o kadar :) Maşallah diyelim tabi sağlıkla olsunlar
Ek gıdaya geçtiniz değil mi?
Bence gece yatmadan yatmaya 150 ml mama içse bile kafi bahsettiğin şartlarda.
Çünkü sütün olmasa bu kadar alamaz.
Ben hala gak dese emzir guk dese emzir mantığıyla gidiyorum. Mamaya da asla karşı değilim ama anne sütü varken de fazladan mamaya da ne gerek var ki.

Ama gereksiz kilo alıyorlar

Bizim hanım hayata küçük başlayınca sonrası çok aşırı kiloya dönüşmedi sanırım
Bir de ben az veriyorum kendimce porsiyonlarım var fazlasını yapmıyorum da. Annem de ona kızıyor yapsan yiyecek yaz gelmeden kilo alsın hareketlendikçe zayıflayacak falan filan deyip duruyor.

İyi akşamlar
Keseden birinde 1/3ayrılma var dedi doktorum
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Yardımcı olursanız çok sevinirim
11+5 günlük hamileyim

90 cc evde 6 kere çok bence . Hatta bence senin sütün var bence
Ya bana da var gibi geliyor ama geçen ay o kadar az alınca sütüm bitiyor herhalde diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Senin önerdiğin çayı da aldım içiyorum sanki o da fark etti biraz.
Yok canım henüz geçmedik, 1 hafta sonra geçeriz artık tadımlara. Dediğin gibi gece yatmadan içirmeyi düşünüyorum ya da sabah uyandığında. Emmediği ya da sütümün az olduğunu hissettiğim zamanlar veririrm artık sadece.

Ama gereksiz kilo alıyorlar
Bu cümleni yürümeye başladıklarında tekrar hatırla Yeğenlerimin ikisi de yürümezken topaç gibiydi, yürümeye başladıklarında eridiler resmen. Ben şu anki kiloları yürümeye hazırlık olarak sayıyorum

Bi bakıyım canım, ben de baby plus ın anne yanı beşiği var da ona sığamıyor artık ya park yatak alıyım dedim kendi odasına da yatıramam şimdi daha küçük
Ben de daha ayiramam şahsen ya. Hatta ben en az 2-3 yaşına kadar durur diye düşünüyorum açıkçası aynı odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…