- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
Maşallah güzel almış da bi yanlışlık olmasın yaDene canım belki işe yarar. Bugün doktorun tartısında tekrar tarttık bu sefer de 15 günde 785 gram almış çıktı Doktora yazdım bakalım ne diyecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah güzel almış da bi yanlışlık olmasın yaDene canım belki işe yarar. Bugün doktorun tartısında tekrar tarttık bu sefer de 15 günde 785 gram almış çıktı Doktora yazdım bakalım ne diyecek.
Kız bu sefer de fazla abartmıssinDene canım belki işe yarar. Bugün doktorun tartısında tekrar tarttık bu sefer de 15 günde 785 gram almış çıktı Doktora yazdım bakalım ne diyecek.
Ya bende şaşırdım. Eğer mamayı fazla kaçırdıysa. Yazık bebek gereksiz yere şişicek midesiKız bu sefer de fazla abartmıssin
Yok canım aynı tartıda aynı koşullarda tarttık. Ben de şaşkınım Ama çocuğun tipinden de belli oluyor zaten baya toparlandıMaşallah güzel almış da bi yanlışlık olmasın ya
Ayy sorma ki doktorun dediğinden az verdim Geçen ay sütüm azdı belki ben de anlamadım, benimkine de ne zaman versem dibine kadar içiyor anlamıyorum ki. Bir gün daha istiyor diye 160 cc verdim onu da içti, doyma hissi yok herhalde Mamayı azaltın dedi bakalım bundan sonra nasıl olacak.Kız bu sefer de fazla abartmıssin
Kız günde 3-4 kere çok emmediği zamanlar 90-120 cc veriyorum, çok mu ki? Doktor her emzirme sonrası içerse 90 cc ver demişti günde 6 kere.Ya bende şaşırdım. Eğer mamayı fazla kaçırdıysa. Yazık bebek gereksiz yere şişicek midesi
Benimki de aynı. Dün akşam irmikli mama yaptım, yedikçe yedi . Annem diyor abartma yeter artık ama yiyordu yani.. sanırım biraz bizim ayarlamamiz lazım.Yok canım aynı tartıda aynı koşullarda tarttık. Ben de şaşkınım Ama çocuğun tipinden de belli oluyor zaten baya toparlandı
Ayy sorma ki doktorun dediğinden az verdim Geçen ay sütüm azdı belki ben de anlamadım, benimkine de ne zaman versem dibine kadar içiyor anlamıyorum ki. Bir gün daha istiyor diye 160 cc verdim onu da içti, doyma hissi yok herhalde Mamayı azaltın dedi bakalım bundan sonra nasıl olacak.
90 cc evde 6 kere çok bence . Hatta bence senin sütün var benceKız günde 3-4 kere çok emmediği zamanlar 90-120 cc veriyorum, çok mu ki? Doktor her emzirme sonrası içerse 90 cc ver demişti günde 6 kere.
Ben hep porsiyon az veriyorum 6 ay o kadar tıka basa yok demiştiBenimki de aynı. Dün akşam irmikli mama yaptım, yedikçe yedi . Annem diyor abartma yeter artık ama yiyordu yani.. sanırım biraz bizim ayarlamamiz lazım.
Kız günde 3-4 kere çok emmediği zamanlar 90-120 cc veriyorum, çok mu ki? Doktor her emzirme sonrası içerse 90 cc ver demişti günde 6 kere.
Benimki de aynı. Dün akşam irmikli mama yaptım, yedikçe yedi . Annem diyor abartma yeter artık ama yiyordu yani.. sanırım biraz bizim ayarlamamiz lazım.
Ama gereksiz kilo alıyorlarBenim annem de tam tersi ver ver çocuk istiyor işte deyip duruyor
Ama gereksiz kilo alıyorlar
Ya bana da var gibi geliyor ama geçen ay o kadar az alınca sütüm bitiyor herhalde diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Senin önerdiğin çayı da aldım içiyorum sanki o da fark etti biraz.90 cc evde 6 kere çok bence . Hatta bence senin sütün var bence
Yok canım henüz geçmedik, 1 hafta sonra geçeriz artık tadımlara. Dediğin gibi gece yatmadan içirmeyi düşünüyorum ya da sabah uyandığında. Emmediği ya da sütümün az olduğunu hissettiğim zamanlar veririrm artık sadece.15 günde 785 gr aldıysa fazla bence. 1 ayda almıyorlar o kadar :) Maşallah diyelim tabi sağlıkla olsunlar
Ek gıdaya geçtiniz değil mi?
Bence gece yatmadan yatmaya 150 ml mama içse bile kafi bahsettiğin şartlarda.
Çünkü sütün olmasa bu kadar alamaz.
Ben hala gak dese emzir guk dese emzir mantığıyla gidiyorum. Mamaya da asla karşı değilim ama anne sütü varken de fazladan mamaya da ne gerek var ki.
Bu cümleni yürümeye başladıklarında tekrar hatırla Yeğenlerimin ikisi de yürümezken topaç gibiydi, yürümeye başladıklarında eridiler resmen. Ben şu anki kiloları yürümeye hazırlık olarak sayıyorumAma gereksiz kilo alıyorlar
Öyle mi diyorsun ben de kismayim o zaman yavrum gönlünce yesinBu cümleni yürümeye başladıklarında tekrar hatırla Yeğenlerimin ikisi de yürümezken topaç gibiydi, yürümeye başladıklarında eridiler resmen. Ben şu anki kiloları yürümeye hazırlık olarak sayıyorum
Yoyko kullanıyorum canimKızlar hangi markanın park yatağını kullanıyorsunuz
Bi bakıyım canım, ben de baby plus ın anne yanı beşiği var da ona sığamıyor artık ya park yatak alıyım dedim kendi odasına da yatıramam şimdi daha küçükYoyko kullanıyorum canim
Ben de daha ayiramam şahsen ya. Hatta ben en az 2-3 yaşına kadar durur diye düşünüyorum açıkçası aynı odadaBi bakıyım canım, ben de baby plus ın anne yanı beşiği var da ona sığamıyor artık ya park yatak alıyım dedim kendi odasına da yatıramam şimdi daha küçük
Ben hep 1 yaş diyordum ama sanırım senin dediğin gibi olucakBen de daha ayiramam şahsen ya. Hatta ben en az 2-3 yaşına kadar durur diye düşünüyorum açıkçası aynı odada