2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar hakkaten 6. Ay ayağı diye bir şey varmış ya anam bu ne 4. Aydan daha beter çıktı bu bir de büyüdüğü için bir ağlaması var bangır bangır evi yıkıyor, neymiş yaa birkaç gündür kök sokturuyor gece gündüz, bir bakayım dedim meğer tam atak donemindeymis

Ewt cok zor ve halen bizim devam ediyor

Reactions: The
Ewt cok zor ve halen bizim devam ediyor
Kız bir dk durmayim diyor ama bil bakalım sorun ne emekleyemiyor . Sürekli ama sürekli yürümek istiyor. Kolundan tutup yürütüyorum pertim çıktı Allah'ım bı emekleseydi hayırlısıyla. Gerçi bence pek de yakın değil gibi ama

Çok sağol. Sanırım ben üşeniyorum ya yapmaya aslında chessecake için falan da çok iyi olur ya yapsak
Ay anlatinca cok uzun gibi ama bildigin sutu isitip icine ezdigin suzme peyniri koyuyorsun. Ayni yogurt mayalama

Valla ben kendimizede yapicam baya da oluyor biliyormusun.
Malum labne fiyatlari almis basini gitmis

Esime tattirdim birebir aynisi diyor

Bebisim sen daha iyi bilirsin ama hangi aydan once adimlama onermiyorlardi.

Gerci bebek kendini ne zaman hazir hissederse ama arastirmissindir ama yine de soylemek istedim

Ben de yaptım çok beğendi benim oğluş

Bebisim sen daha iyi bilirsin ama hangi aydan once adimlama onermiyorlardi.

Gerci bebek kendini ne zaman hazir hissederse ama arastirmissindir ama yine de soylemek istedim
Ama gerçekten ben yaptırmıyorum yani yurutmezsem çıldırıyor oturduğu an poposunu kaydira kaydira aşağı iniyor ve yürütturuyor kendini. Bir de maşallah hiç ayagini falan sürümüyor, sanki kendi yürüyormuş gibi direk yürüyor. Hal böyle olunca ben de sorun etmedim açıkçası kuzu

Ay emeklese ayrı dert yürüse ayrı dert bunların sorunları bitmiyor Allah yardımcımız olsun benimkide illa hep biri tutup yürütücek yürekmek denilirse beyfendi horon tepiyor

Şu tülbentle süzme olayı var ya beni en çok o yoruyor

Dediğin gibi aldı başını gitti fiyatlar gayet denenir o açıdan bakınca.

Bir terlik hastası da burada var Kemiriyor diye tertemiz terlik veriyorum yine benim peluş terliklere saldırıyor, dokusu değişik geliyor herhalde.

Benimki de emeklerken zıplayarak emeklemeye başladı. Kendini öne atarken yere kafa atacak diye korkuyorum

Benim kızım da aynı maya ya. Kayınvalidem yürütme çocuğu diyor da durmuyor ki. Yürüteci bile sürmüyor kendisi üzerinde yürüyor. Az az Day Day yapıyoruz kahkahalar atarak geziyor normalde gülmeyen bebemin en sevdiği etkinlik

Ya dün hiçbir şey yoktu bugün emeklemeye başladı şoklar içersindeyim vallahi bide atıyo kendini yerlere sürekli işimiz var artık

Benimki de öyle bir de sürekli aynı yerlere gidiyor, kendi oyuncaklarına kitaplarını falan nereye koyduysam oralara gidiyor, geziyor, takılıyor işte Tabi ben bu esnada iki büklüm kalıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…