Stor gibi mi oluyorÖzellikle aldım canım. Antrasit karartma aldım
Matmazel sanırsam bizimkininde yumurta alerjisi var kaç gün diyet yaptınDahil olduğum whatsapp gruplarından birine geldi bu mesaj. Onu da paylaşıyım sizinle.
Ben diyet yapmadım hiç. minnoşun cildine sürüldü elimden, şişti kızardı beyaz uç verdi öyle anladık. Ben hala yiyorum yumurta ama cildi reaksiyon veriyor yedirmiyorum oğluşa. Bekliyoruz geçmesini.Matmazel sanırsam bizimkininde yumurta alerjisi var kaç gün diyet yaptın
Yok kız normal fon perde gibi işte. Daha geniş sadeceStor gibi mi oluyor
Matmazel sanırsam bizimkininde yumurta alerjisi var kaç gün diyet yaptın
Bizim bebek 3 aydan bu yana yüzü egzema müstela kullanıyoruz acaba birseye alerjisimi var anlamış degilimBen diyet yapmadım hiç. minnoşun cildine sürüldü elimden, şişti kızardı beyaz uç verdi öyle anladık. Ben hala yiyorum yumurta ama cildi reaksiyon veriyor yedirmiyorum oğluşa. Bekliyoruz geçmesini.
Süt ürünleri de dokundu. Elma enginar dokundu.
ben de kapattım bugün benimki kahverengi ama yine de loş yaptı biraz, daha uzun uyuduYok kız normal fon perde gibi işte. Daha geniş sadece
Benimkinin her sabah bı kaka yapma fasli var. Eğer zorlanırsa kesin uyaniyor maalesefben de kapattım bugün benimki kahverengi ama yine de loş yaptı biraz, daha uzun uyudusabahın köründe dikiliyor ayağa normalde
Arkasında siyah astar oluyor karartma perdesinin, ışık geçirmiyor. Ben hep öyle perde kullanırım, çok memnunum, kendim de daha iyi uyuyorum full karanlıktaben de kapattım bugün benimki kahverengi ama yine de loş yaptı biraz, daha uzun uyudusabahın köründe dikiliyor ayağa normalde
Minnoşun gözü şişti, enginar yedirmiştim. Galiba alerji oldu
Hayrolsun ne belirti gösterdi kiMatmazel sanırsam bizimkininde yumurta alerjisi var kaç gün diyet yaptın
Valla doktor süt ürünleri yumurtaya hassasiyeti var dedi az tüket dediHayrolsun ne belirti gösterdi ki
Egzama çok net bir şekilde süt ürünleri alerjisi belirtisidir.Bizim bebek 3 aydan bu yana yüzü egzema müstela kullanıyoruz acaba birseye alerjisimi var anlamış degilim
İnşallahhhh.Yaa çok geçmiş olsunsenin bebiş hakikaten alerjik inşallah geçer belli bir vakitten sonra
Zeyno sen mi probiyotik kullanıyordun, neydi, memnun musun?Hayrolsun ne belirti gösterdi ki
Bi süre bende tüketmim cok zor öyledeEgzama çok net bir şekilde süt ürünleri alerjisi belirtisidir.
Dün kuzenim geldi iftara egzaması vardı yıllardır. Süt ürünlerini bırakmış egzaması tamamen bitmiş. Yemeklerdeki tereyağı bile egzamasını tekrar çıkarttırıyormuş. Sade yağ yapıp tüketiyor tereyağını. Süt ürünleri tüketmemelisin, bebeğin egzama sebebi o eminim
İnşallahhhh.
Valla doktor süt ürünleri yumurtaya hassasiyeti var dedi az tüket dedi
Zeyno sen mi probiyotik kullanıyordun, neydi, memnun musun?
Bu gaz için ama sanırım, di mi? Kendi websitelerinde öyle yazıyor. Kızım çoook kabız demir damlasından beri, bana bağırsaklarını çalıştıracak bir şey lazımÇok geçmiş olsun canım
Memnunum lactocol kullanıyorum başka marka almam herhalde tekrar ihtiyaç hissettiğimde.
Bu gaz için ama sanırım, di mi? Kendi websitelerinde öyle yazıyor. Kızım çoook kabız demir damlasından beri, bana bağırsaklarını çalıştıracak bir şey lazım
Bağırsakları çalıştıracak bebek mamaları var, erik ve gunkurusu falan yapılıyor bence onları bir araştırBu gaz için ama sanırım, di mi? Kendi websitelerinde öyle yazıyor. Kızım çoook kabız demir damlasından beri, bana bağırsaklarını çalıştıracak bir şey lazım