2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar selam, kızım kaka yapmakta çooook zorlanıyor, acayip kabız sürekli. Sanki birileri probiyotik bir damladan bahsetmişti burada, neydi o? Memnun musunuz

Matmazel sanırsam bizimkininde yumurta alerjisi var kaç gün diyet yaptın
Ben diyet yapmadım hiç. minnoşun cildine sürüldü elimden, şişti kızardı beyaz uç verdi öyle anladık. Ben hala yiyorum yumurta ama cildi reaksiyon veriyor yedirmiyorum oğluşa. Bekliyoruz geçmesini.
Süt ürünleri de dokundu. Elma enginar dokundu.

Matmazel sanırsam bizimkininde yumurta alerjisi var kaç gün diyet yaptın
Bizim bebek 3 aydan bu yana yüzü egzema müstela kullanıyoruz acaba birseye alerjisimi var anlamış degilim

ben de kapattım bugün benimki kahverengi ama yine de loş yaptı biraz, daha uzun uyudu sabahın köründe dikiliyor ayağa normalde
Benimkinin her sabah bı kaka yapma fasli var. Eğer zorlanırsa kesin uyaniyor maalesef benimki de değişiyor 7-8 arası genelde. Bir ara 9 gibi uyaniyordu geçen haftalarda, uykumun altın çağını yaşadım

ben de kapattım bugün benimki kahverengi ama yine de loş yaptı biraz, daha uzun uyudu sabahın köründe dikiliyor ayağa normalde
Arkasında siyah astar oluyor karartma perdesinin, ışık geçirmiyor. Ben hep öyle perde kullanırım, çok memnunum, kendim de daha iyi uyuyorum full karanlıkta

Reactions: The
Bizim bebek 3 aydan bu yana yüzü egzema müstela kullanıyoruz acaba birseye alerjisimi var anlamış degilim
Egzama çok net bir şekilde süt ürünleri alerjisi belirtisidir.
Dün kuzenim geldi iftara egzaması vardı yıllardır. Süt ürünlerini bırakmış egzaması tamamen bitmiş. Yemeklerdeki tereyağı bile egzamasını tekrar çıkarttırıyormuş. Sade yağ yapıp tüketiyor tereyağını. Süt ürünleri tüketmemelisin, bebeğin egzama sebebi o eminim

Yaa çok geçmiş olsun senin bebiş hakikaten alerjik inşallah geçer belli bir vakitten sonra
İnşallahhhh.

Bi süre bende tüketmim cok zor öylede

Çok geçmiş olsun canım

Memnunum lactocol kullanıyorum başka marka almam herhalde tekrar ihtiyaç hissettiğimde.
Bu gaz için ama sanırım, di mi? Kendi websitelerinde öyle yazıyor. Kızım çoook kabız demir damlasından beri, bana bağırsaklarını çalıştıracak bir şey lazım

Bu gaz için ama sanırım, di mi? Kendi websitelerinde öyle yazıyor. Kızım çoook kabız demir damlasından beri, bana bağırsaklarını çalıştıracak bir şey lazım

Ben kullandığımda bağırsaklarını fazlasıyla çalıştırıyor.
Özellikle patates, muz, pirinç üst üste verdiysem yapamıyor sabah akşam 5-6 damla çok rahatlatıyor hemen yapıyor.
Tabi çocuk yapısından değişir.

Bağırsakları çalıştıracak bebek mamaları var, erik ve gunkurusu falan yapılıyor bence onları bir araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…