- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
Ben direk suzgece koydum ya yanlis mi yaptim acabaŞu tülbentle süzme olayı var ya beni en çok o yoruyor
Dediğin gibi aldı başını gitti fiyatlar gayet denenir o açıdan bakınca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben direk suzgece koydum ya yanlis mi yaptim acabaŞu tülbentle süzme olayı var ya beni en çok o yoruyor
Dediğin gibi aldı başını gitti fiyatlar gayet denenir o açıdan bakınca.
Benimki de öyle bir de sürekli aynı yerlere gidiyor, kendi oyuncaklarına kitaplarını falan nereye koyduysam oralara gidiyor, geziyor, takılıyor işte Tabi ben bu esnada iki büklüm kalıyorum öyle
Ben direk suzgece koydum ya yanlis mi yaptim acaba
Benimki bir süredir sabah 6da uyanıyor, emip geri uyuyor. Sonra 7yi geçince yine uyanıyor sabah 5-10dk şekerleme yapıyor . Uykuyu unuttum resmen akıllı bilekliğim var, uyku analizi yapıyor. Telefondaki uygulamadan bakıyorum da son 2 ayda sadece 3 gün 7 saat uyuyabilmişim. O da maks 1 saat derin uyku, gerisi hep hafif uyku. Uyku ortalamam 5 saat, inanılmaz yorgunum çoookBugün 7 de kalktı, bir günlükmüş benim de altın çağım
Pis şeyler hoşlarına mı gidiyor nedir , benim kızda temiz terlik sevmiyor deliBir terlik hastası da burada var Kemiriyor diye tertemiz terlik veriyorum yine benim peluş terliklere saldırıyor, dokusu değişik geliyor herhalde.
Benimki de emeklerken zıplayarak emeklemeye başladı. Kendini öne atarken yere kafa atacak diye korkuyorum
Canım sana bi tavsiye vericem akşamları yatmadan 1 saat önce kaşık mama ver beğenmiyorlar genelde ama çorbasının içine veya içine meyve falan koyup öyle ver, gece uykularının daha iyiye gittiğini farkediceksinBenimki bir süredir sabah 6da uyanıyor, emip geri uyuyor. Sonra 7yi geçince yine uyanıyor sabah 5-10dk şekerleme yapıyor . Uykuyu unuttum resmen akıllı bilekliğim var, uyku analizi yapıyor. Telefondaki uygulamadan bakıyorum da son 2 ayda sadece 3 gün 7 saat uyuyabilmişim. O da maks 1 saat derin uyku, gerisi hep hafif uyku. Uyku ortalamam 5 saat, inanılmaz yorgunum çoook
Pis şeyler hoşlarına mı gidiyor nedir , benim kızda temiz terlik sevmiyor deli
Benimki yerlere kafasını vura vura taş kafa oldu resmen
Kız o kaşık mamadan bende aldım ama tadı çok tatlı yaCanım sana bi tavsiye vericem akşamları yatmadan 1 saat önce kaşık mama ver beğenmiyorlar genelde ama çorbasının içine veya içine meyve falan koyup öyle ver, gece uykularının daha iyiye gittiğini farkediceksin
Hangisinden aldın senKız o kaşık mamadan bende aldım ama tadı çok tatlı ya
Kedisler benim oğlani pek iplemiyorlar Zeyno yalnızca benim oğlan çok ağlar çok bağırsa falan anne olan kedim koşarak yanına geliyor bir şey oldu sanıyor falan. Merhametli yavrum sonra bakıyor her zamanki hali koklayıp, geri gidiyorThe kedilerle nasıl ya oğluşun arası
Aynı ben deli gibi yemek yiyorum son bir aydırKızlar iştah durumunuz nasıl ya ben strestenmi psikolojik mi süt olsun diyemi cok yiyorum iştahım cok açıldı napcam kendimi durduramıyorum
Kendin mi yapıyorsun canım hazır mıCanım sana bi tavsiye vericem akşamları yatmadan 1 saat önce kaşık mama ver beğenmiyorlar genelde ama çorbasının içine veya içine meyve falan koyup öyle ver, gece uykularının daha iyiye gittiğini farkediceksin
Bebelac canımHangisinden aldın sen
Kız normalmi ay kendimden utanıyorum artık yazarken bile tıkınıyorumAynı ben deli gibi yemek yiyorum son bir aydır
Hazır aldım canım, Hipp’in tahıllısı. En temiz içerikli olan o ama tadı çok kötü yemiyor sade, pekmez falan koyuyorum biraz tatlansın diye ya da meyve. Çok farketti ya uykuları yedirmeye başladığım günden beriKendin mi yapıyorsun canım hazır mı
Onu bilmiyorum valla Hipp in almıştım ben baya tatsız bişey canımBebelac canım
Ne o aldığın mama, nasıl yapıyorsun, resmini atsanaHazır aldım canım, Hipp’in tahıllısı. En temiz içerikli olan o ama tadı çok kötü yemiyor sade, pekmez falan koyuyorum biraz tatlansın diye ya da meyve. Çok farketti ya uykuları yedirmeye başladığım günden beri
Hippn tatsızsa bende alim yaOnu bilmiyorum valla Hipp in almıştım ben baya tatsız bişey canım
Çok yiyorum bende ya Allah affetsin ramazan pideleri, tatlılar ama iftar sahur arası çok ta su içiyorum süt azalmasın diye kilo almamışım ona sevindim ramazanda alırdım hep emziriyorum die almadımKızlar iştah durumunuz nasıl ya ben strestenmi psikolojik mi süt olsun diyemi cok yiyorum iştahım cok açıldı napcam kendimi durduramıyorum
Bu canım üstünde yazıyor zaten nasıl hazırlanacağı, yemezse çorbalarına falan da koyabilirsin akşam uyutmadan önce. Formül mama da koyun yazıyor ama ben koymuyorumNe o aldığın mama, nasıl yapıyorsun, resmini atsana
Kedisler benim oğlani pek iplemiyorlar Zeyno yalnızca benim oğlan çok ağlar çok bağırsa falan anne olan kedim koşarak yanına geliyor bir şey oldu sanıyor falan. Merhametli yavrum sonra bakıyor her zamanki hali koklayıp, geri gidiyor
Oğlanın ise kediler çok ilgisini çekiyor. Kediler yaklaşsa ahh mahvedecek onları ama tüylerini, biyiklarini falan çekiyor . Onlara çok heyecanlaniyor . Emeklediginde bence ilk onlara gidecek heh bir de robot süpürge