2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki de öyle bir de sürekli aynı yerlere gidiyor, kendi oyuncaklarına kitaplarını falan nereye koyduysam oralara gidiyor, geziyor, takılıyor işte Tabi ben bu esnada iki büklüm kalıyorum öyle

Ahaha aynısının kız var evde valla
Ya benim kızım kitapların içindeki hayvanları asılıyor çıkarabileceğini zannediyor sanırım
Ben direk suzgece koydum ya yanlis mi yaptim acaba

Süzgeçten boşa gitmediyse labne hiiiç sıkıntı yok

Reactions: The
Bugün 7 de kalktı, bir günlükmüş benim de altın çağım
Benimki bir süredir sabah 6da uyanıyor, emip geri uyuyor. Sonra 7yi geçince yine uyanıyor sabah 5-10dk şekerleme yapıyor . Uykuyu unuttum resmen akıllı bilekliğim var, uyku analizi yapıyor. Telefondaki uygulamadan bakıyorum da son 2 ayda sadece 3 gün 7 saat uyuyabilmişim. O da maks 1 saat derin uyku, gerisi hep hafif uyku. Uyku ortalamam 5 saat, inanılmaz yorgunum çoook

Pis şeyler hoşlarına mı gidiyor nedir , benim kızda temiz terlik sevmiyor deli

Benimki yerlere kafasını vura vura taş kafa oldu resmen

Canım sana bi tavsiye vericem akşamları yatmadan 1 saat önce kaşık mama ver beğenmiyorlar genelde ama çorbasının içine veya içine meyve falan koyup öyle ver, gece uykularının daha iyiye gittiğini farkediceksin

Kız o kaşık mamadan bende aldım ama tadı çok tatlı ya

Kızlar iştah durumunuz nasıl ya ben strestenmi psikolojik mi süt olsun diyemi cok yiyorum iştahım cok açıldı napcam kendimi durduramıyorum

The kedilerle nasıl ya oğluşun arası
Kedisler benim oğlani pek iplemiyorlar Zeyno yalnızca benim oğlan çok ağlar çok bağırsa falan anne olan kedim koşarak yanına geliyor bir şey oldu sanıyor falan. Merhametli yavrum sonra bakıyor her zamanki hali koklayıp, geri gidiyor

Oğlanın ise kediler çok ilgisini çekiyor. Kediler yaklaşsa ahh mahvedecek onları ama tüylerini, biyiklarini falan çekiyor . Onlara çok heyecanlaniyor . Emeklediginde bence ilk onlara gidecek heh bir de robot süpürge

Kendin mi yapıyorsun canım hazır mı

Ne o aldığın mama, nasıl yapıyorsun, resmini atsana

Kızlar iştah durumunuz nasıl ya ben strestenmi psikolojik mi süt olsun diyemi cok yiyorum iştahım cok açıldı napcam kendimi durduramıyorum
Çok yiyorum bende ya Allah affetsin ramazan pideleri, tatlılar ama iftar sahur arası çok ta su içiyorum süt azalmasın diye kilo almamışım ona sevindim ramazanda alırdım hep emziriyorum die almadım

Ne o aldığın mama, nasıl yapıyorsun, resmini atsana
Bu canım üstünde yazıyor zaten nasıl hazırlanacağı, yemezse çorbalarına falan da koyabilirsin akşam uyutmadan önce. Formül mama da koyun yazıyor ama ben koymuyorum

Eklentiler

• A1958AB5-0660-46C3-8EC5-4360706FB556.png
    215,3 KB · Görüntüleme: 42

Yaa ne tatlı bizim ikisi de birbirini kıskanıyor sırf kızım yiyor diye arta kalanları bekleyip muzla armut püresi yedi çılgın çocuk
Robot süpürgeme çok üzülüyorum ben de ama kızım durmayınca açıyorum izliyor, bazen sesinde uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…