Aynı bendeli gibi yemek yiyorum son bir aydır
Teşekkürler canım, bende de var bu, formül mamayla yapıyorum, sen direkt su ile mi yapıyorsun?Bu canım üstünde yazıyor zaten nasıl hazırlanacağı, yemezse çorbalarına falan da koyabilirsin akşam uyutmadan önce. Formül mama da koyun yazıyor ama ben koymuyorum
Evet canım suyla yapıyorum sadece içine bişeyler de ekliyorum dediğim gibi meyve, pekmez vsTeşekkürler canım, bende de var bu, formül mamayla yapıyorum, sen direkt su ile mi yapıyorsun?
Bende hipp alayım canım o zaman,madem faydasını gördün deneyeyim hemen. Bizim buralar çok ısındı, sıcaktan da uyumamaya başladı kızımCanım sana bi tavsiye vericem akşamları yatmadan 1 saat önce kaşık mama ver beğenmiyorlar genelde ama çorbasının içine veya içine meyve falan koyup öyle ver, gece uykularının daha iyiye gittiğini farkediceksin
Ah matmazel ilk oğlanda bende senin gibi herseyi cok ince düşünür alırdım benle dalga geçerlerdi öyle yapmayanlar şimdi diyom keşke ne olsa verseymişim hepsinin çocuğu masallah Demir gibi benimki ruh gibi olduya kızlar ben anlayamadım siz niye o tahıllı karışımları kullanıyorsunuz ki??
Ben organik unlar aldım, fiyat olarak beyorganik uygun geldi bana. Örneğin bebek irmiğini sadeyağ(tereyağı) ile bi tık çeviriyorum ocakta sonra üzerine su koyup az pişiriyorum. İçine de armut elma felan rendeliyorum, az soğuyunca zeytinyağı döküp yatmadan yediriyorum. Baya tok tutuyor.
İçeriği de sadece irmik, sadece yulaf unu felan oluyor. Katkı yok şeker yok hiçbişi yok. Gerek varmı o hipp tahıllı mamalara bilemedim.
İnce düşünmek değil ama bence bu. O tahıl karışımı yerine aldım yulaf ve bebek irmiği. İkisini kullanıyorum. Hatta verdim sipariş eve geldi yaniAh matmazel ilk oğlanda bende senin gibi herseyi cok ince düşünür alırdım benle dalga geçerlerdi öyle yapmayanlar şimdi diyom keşke ne olsa verseymişim hepsinin çocuğu masallah Demir gibi benimki ruh gibi oldu
ya kızlar ben anlayamadım siz niye o tahıllı karışımları kullanıyorsunuz ki??
Ben organik unlar aldım, fiyat olarak beyorganik uygun geldi bana. Örneğin bebek irmiğini sadeyağ(tereyağı) ile bi tık çeviriyorum ocakta sonra üzerine su koyup az pişiriyorum. İçine de armut elma felan rendeliyorum, az soğuyunca zeytinyağı döküp yatmadan yediriyorum. Baya tok tutuyor.
İçeriği de sadece irmik, sadece yulaf unu felan oluyor. Katkı yok şeker yok hiçbişi yok. Gerek varmı o hipp tahıllı mamalara bilemedim.
Canım bu öyle bir karışım değil, içinde sadece irmik, yulaf, buğday filan var, hepsi organik, başka da bir şey yok (şeker ya da katkı malzemesi gibi). Hipp in aynı seride organik yulaf ve organik pirinçi de var, onların da içinde sadece yulaf ve pirinç var, onları da kullandım ben - senin beyorganikten aldığın yulaf unuyla aynı şey. Benim kızım bu 5 tahıllıyı daha çok sevdi sade yulaf unundanya kızlar ben anlayamadım siz niye o tahıllı karışımları kullanıyorsunuz ki??
Ben de aldım bu unlardan ama onun da içeriğine bakarsan sadece tahıllar var başka hiçbir şey yok. Tabii ki her zaman evde yapılan daha iyidir ama sonuçta bu evde yapılan da ne kadar sağlıklı tartışılırya kızlar ben anlayamadım siz niye o tahıllı karışımları kullanıyorsunuz ki??
Aynen öyleCanım bu öyle bir karışım değil, içinde sadece irmik, yulaf, buğday filan var, hepsi organik, başka da bir şey yok (şeker ya da katkı malzemesi gibi). Hipp in aynı seride organik yulaf ve organik pirinçi de var, onların da içinde sadece yulaf ve pirinç var, onları da kullandım ben - senin beyorganikten aldığın yulaf unuyla aynı şey. Benim kızım bu 5 tahıllıyı daha çok sevdi sade yulaf unundan
Afiyet olsun oğluşa ilk yaramazlığını yapmışKızlar ya benim oğlan biraz kağıt yemiş sanırım, iki dakika mutfağa gitmiştim sadece ne yapmam gerekiyor bu durumda
Canım bu öyle bir karışım değil, içinde sadece irmik, yulaf, buğday filan var, hepsi organik, başka da bir şey yok (şeker ya da katkı malzemesi gibi). Hipp in aynı seride organik yulaf ve organik pirinçi de var, onların da içinde sadece yulaf ve pirinç var, onları da kullandım ben - senin beyorganikten aldığın yulaf unuyla aynı şey. Benim kızım bu 5 tahıllıyı daha çok sevdi sade yulaf unundan
Ben de aldım bu unlardan ama onun da içeriğine bakarsan sadece tahıllar var başka hiçbir şey yok. Tabii ki her zaman evde yapılan daha iyidir ama sonuçta bu evde yapılan da ne kadar sağlıklı tartışılır
Kusturmaya çalıştım ya bi an panikle de kusmadıAfiyet olsun oğluşa ilk yaramazlığını yapmışdamağını kontrol et orda kalmış olmasın. Bence bişi olmaz yediyse de telaş yapma.
Burda yazıyor canımİçindekiler kısmını resimleyip paylaşırmısını gerçekten merak ettim.
Bende. Gidip aldım bakalım sevecekmi içine sen meyve falan katıyormusunCanım bu öyle bir karışım değil, içinde sadece irmik, yulaf, buğday filan var, hepsi organik, başka da bir şey yok (şeker ya da katkı malzemesi gibi). Hipp in aynı seride organik yulaf ve organik pirinçi de var, onların da içinde sadece yulaf ve pirinç var, onları da kullandım ben - senin beyorganikten aldığın yulaf unuyla aynı şey. Benim kızım bu 5 tahıllıyı daha çok sevdi sade yulaf unundan
Kızlar bebeklere bayramlık elbise aldınızmı