Ya canım senin bebekte kabız oluyormu benimki ek gıdaya başladığından beri sert sert yapıyo. Dişten cok o onu rahatsız ediyorSofradayken verdiği tepkilere şaşıracaksınzamanı gelsin de her şeyi yer inşallah sandalye alınca sofrada sedece parmağınla falan yoğurt verirsen alıştıma olur onun içinde
Sofrada vermedim canım, daha tam geçmedim açıkçası yani sandalye alınca geçmeyi düşünüyorum tam 6 ayı da doldursun istiyorum. Ama dediğini deneyeceğim teşekkür ederim
Haklısın Zeynocum bakalım nasıl olacak
Ya canım senin bebekte kabız oluyormu benimki ek gıdaya başladığından beri sert sert yapıyo. Dişten cok o onu rahatsız ediyor
Hemen alim canım peki sen nasıl veriyorsunPrebiyotik kullanabilirsin. Lactocol kullanıyorum ben. Ek gıda döneminde önemli dedi aile hekimimiz.
Hemen alim canım peki sen nasıl veriyorsun
Resmini atsana canım eczanedenmi aldın fiyatı ne kadar5-6 damla veriyorum. Gaz damlası olarak da kullanılıyor.
Aleyküm. Selam canm özledik seni :) Ben patates kabak havuç pirinç. Birazda et suyu katıp. Çorba yapıyorum güzel oluyor OdaSelam kızlar nasılsınızz
Uzun zamandr ugrayamadmm
İş ev cocuklar ramazan derkengunler sukur ki hızlı akmaya basladı:)
Ek gıdalar konusulmaya baslamıs ne guzell
Bnde corba ıcsın istiyrm ama baharatsz bulamadım var mı tavsıye edebılecegınız bır urun arkadaslarımmm
Selam kızlar nasılsınızz
Uzun zamandr ugrayamadmm
Bnde corba ıcsın istiyrm ama baharatsz bulamadım var mı tavsıye edebılecegınız bır urun arkadaslarımmm
Eczaneden almıştık. Fiyatını hatırlamıyorum amaResmini atsana canım eczanedenmi aldın fiyatı ne kadar
Netten baktım 145 yazıyordu eczanede 200 vardır kesin faydasını görüyormusun peki ZeynoEczaneden almıştık. Fiyatını hatırlamıyorum ama
merhaba valla ben hamm markasinin keçi sütlü bebe bisküvisini kullanıyorum.Merhaba denediginiz bebe bisküvi tarifi var mi. Ben evde yaptım pek bir tatsız tuzsuz oldu.hazir almak istemiyorum ama bebe bisküvi bazen kurtarıcı oluyor . Siz ne yapıyorsunuz
Netten baktım 145 yazıyordu eczanede 200 vardır kesin faydasını görüyormusun peki Zeyno
Merhaba denediginiz bebe bisküvi tarifi var mi. Ben evde yaptım pek bir tatsız tuzsuz oldu.hazir almak istemiyorum ama bebe bisküvi bazen kurtarıcı oluyor . Siz ne yapıyorsunuz
Doktor büyük hareketlerle çiğneyin, özendirici şekilde yemek yiyin ki o da iştahla istedin diye yazmıştı notlarına. Şapırdatatak felan yiyorum. Geçen biraz abartmışım istedi istedi en son başladı ağlamaya vermiyorsun bana diyeAnladım Matmazelcigim tamam o zaman alışır diyorsanız sevindim. Daha tam geçmedim zaten henüz şöyle bir nabız yoklayayim demiştim de böyle tepkiler verince korktum
Bnde kendi yesin çok istiyordum ama 8. Aydan önce yapma dedi doktor. Eşim duydu ya bunu, imkansız oldu erken denememBenimde önceliğim kayı gıdallara alışmas birde kendi yemesi
Kendin yapıcaksın en iyisi.Selam kızlar nasılsınızz
Uzun zamandr ugrayamadmm
Bizde de huzursuzluk oldu.Bugün yaptırabildim. 6,5 aylıkken oldu :) iki tane bacaktan bir tane de ağzında damla şeklinde idi.
Aşıdan 1 saat sonra inanılmaz bir huzursuzluk, ağlama başladı. Ateşi de çıkınca bir kez calpol verdim. Hala halsiz dönerken yorulup yere yattı hep yada mızmızladı. Şimdi yatıyor bakalım gece nasıl geçecek. Tekrar ateşi çıkmaz inşallah
Bende yiyeceğim diye değil karistirmak istiyorum ağlamasi buyuk ihtimalleKızlar ben de bebeğime ara ara bir şeyler vermeye başladım. Yoğurdu çok seviyor onda sıkıntı yok ama yoğurt dışında hiçbir şeyi tam yiyemiyortadını sevmiyor değil ama, pütürlü gibi geldiği anda çok garip tepkiler veriyor. Düşünün mesela iyice ezdigim muza bile. Napmaliyim ki acaba ya? Zorla ağzına verince yiyor ama o ağzından atmaya çalışması falan filan beni çok rahatsız ediyor, veresim gelmiyor yemeklere karşı inanılmaz istekli, sofrada bize yemek bile yedirmiyor , ağlıyor ben de yiyeceğim diye ama işte.. bu bir süreç mi yoksa sizce hazır mı değil acaba ek gıdaya?
Arkadaşim kusura bakma ama kendi yiyemeyecegimiz seyleri bebege vermesek miBugün formül mama muz pirinç unu karışık muhallebi yaptım. Başla bir. Bebek olsa hepsini yer benimki. Yemedi inatci keçi. Normal günlerde ikitane bebek bisküvisini sıcak suyla ıslatıp içine yumurta sarısı tuzsuz peynir katıyorum. Yarın cevizde katıp yedircem
Arkadaşim kusura bakma ama kendi yiyemeyecegimiz seyleri bebege vermesek mi
Kizimda sut alerjisi olma ihtimali olduğu için yumurtasız tereyagsiz bir tarif kullandım oda tadı olmadı.hurma ezmesi kendiniz mi yapiyorsunuz.sizin kekin tarifini alabilirmiyim.Bisküvi yapmadım ama kek yaptım. Papatya çayı yada ılık suyla ıslatınca pratik oluyor. Hurma ezmesi kullandım tatlandırıcı olarak. Elma konsantresi kullanabilirsiniz şeker yerine.
Sizin tarifini nasıldı?
Seviyor mu bebebginizmerhaba valla ben hamm markasinin keçi sütlü bebe bisküvisini kullanıyorum.