Normal insan gibi resmen yaa küçük adamım büyüyor resmenAslında nem oranı da orta halli iyi. Bilemedim şimdi.
Kabızlık yaşıyor minnoşum iki gündür, keçi kakası gibi kakasıçok zorlandı çok üzüldüm haline.
Hele bide kıymaya başla o kaka nasıl kokucak inanamıcaksınn
Amin cnm insÇok güzel bir bilgi oldu saol canım
Canım çok üzüldüm bebeğinin kıymetini bilmeyen bir adam zaten baba olamaz benim ikinci evliliğim ve ilk evlilikten bir oğlum var şuan 15 yaşında onun kıymet bilmez babasıda bana sen varsan o var sen yoksan o yok demişti üstünden 13 yıl geçti unutamam oğlum için içim parcalandı bu eksikliği çok hissetti ve bu sene kızım dogdugunda babasıyla görüşmeye basladı ve iki ay sonra küstüler anlasamadılar anladıgım kadarıyla senin eşinde bencil ve duygusuz rabbim sana hayırlı kapılaraçsın her konuda inşallah yavrunuda huzurla büyütürsün canım
Elma dokunuyordu benim oğlana da. Huzursuzluk ağrı gaz yapıyordu. Elma da olabilir köpeklerden dolayı da olabilir. Elmayı bir süre vermeyip sonra denemen lazım.Kızlar dün elma vermiştim bu sabah bi göz kapağı şişmiş böyle baya, iki gündür de abimlerdeydik dün evimize geldik köpekler var onların evinde, ama ilk defa da gitmiyoruz elma alerji yapmış olabilir mi acaba
Eki Görüntüle 3046159
Allah Allah ya bi iki hafta sonra tekrar deneyelim o zamanElma dokunuyordu benim oğlana da. Huzursuzluk ağrı gaz yapıyordu. Elma da olabilir köpeklerden dolayı da olabilir. Elmayı bir süre vermeyip sonra denemen lazım.
İki veya üç hafta ara vermeyi öneriyorlar. İlkönce 2 hafta ara verdim yitince gene dokundu. 3 haftanın sonunda dün tekrar elma verdim. Sabahında gazdan ağlayarak uyandı, hatta uyanmadı gözleri kapalı çığlık atıyorduAllah Allah ya bi iki hafta sonra tekrar deneyelim o zaman
Köpeğin nasıl Bir zararı olacak ki yaİki veya üç hafta ara vermeyi öneriyorlar. İlkönce 2 hafta ara verdim yitince gene dokundu. 3 haftanın sonunda dün tekrar elma verdim. Sabahında gazdan ağlayarak uyandı, hatta uyanmadı gözleri kapalı çığlık atıyorduyumurta da alerji yapıyor ona da 3 hafta ara verdim bakalım denicem sonra.
Ama köpekten olduğunu düşünüyorum ben nedense.
Evet kiz hic sorma ne varsa yemek istiyor elimizi uzatiyoruz kolumuzu kspiyor galiba disleri kasiniyorHersey bitti sehpanın ayaklarınımı kemiriyor
Ben odanin ortasina biraktim mutfaga gitim seker orda kalmis bi baktim tabak sesi geliyorKız yerde küp şekerler var onları kemiriyor galiba
Evet ya turlu turlu huylari var brnim ki de ileei gitmiyor geri gidiyor aramizda bebegi emekleyen arakadaslar var mi bilmiyorum biz hala surunup cebelesiyoruzAynı benim oğlan geçen girmiş koltuğun altına altları yüksek mobilyalarımın girmiş ama orda kollarının üstüne kalkmış geride çıkamıyo bağırıyo
Köpeğin nasıl Bir zararı olacak ki yapek çok insan bebekle aynı evde bakıyor
Benim de alerjim var ama hapşırma ve kaşınma olarak belirti gösteriyo ben de anasına mı çekti naptıİki veya üç hafta ara vermeyi öneriyorlar. İlkönce 2 hafta ara verdim yitince gene dokundu. 3 haftanın sonunda dün tekrar elma verdim. Sabahında gazdan ağlayarak uyandı, hatta uyanmadı gözleri kapalı çığlık atıyorduyumurta da alerji yapıyor ona da 3 hafta ara verdim bakalım denicem sonra.
Ama köpekten olduğunu düşünüyorum ben nedense.
Her konuyla ilgili muhakkak yaşanmış bir örneğin var kız ZeynoAlerjisi olabilir tüyüne yada salyasına.
Bizim arkadaşımızın çocuğunun kedi tüyüne alerjisi var. Anaflaktik şok geçirmiş hatta. O yüzden biz çocuklarıyla asla gelmiyorlar.
Alerjisi olabilir tüyüne yada salyasına.
Bizim arkadaşımızın çocuğunun kedi tüyüne alerjisi var. Anaflaktik şok geçirmiş hatta. O yüzden biz çocuklarıyla asla gelmiyorlar.
Kac asi yapildi canim ?Smile_s korkulacak bir şey yokmuş. Geceyi her zamanki kadar kalkarak geçirdik. Tekrar ateş de yaşamadık. Sadece biraz sıcakladı 37,4'ten yukarı çıkmadı.
Her konuyla ilgili muhakkak yaşanmış bir örneğin var kız Zeyno
kız Zeyno yaşını merak ettim cok bilgin duymuşlugun var
Kac asi yapildi canim ?
Internette asi takviminde 3 asi + 1 asi agizdan seklindeydi.
Aile hekimi 2+1 yapti.
Hepatit 5 li karma asi ve cocuk f3lci
Bizim de aynı çırpınıyo ama çırpındıkça geri gidiyorEvet kiz hic sorma ne varsa yemek istiyor elimizi uzatiyoruz kolumuzu kspiyor galiba disleri kasiniyor
Ben odanin ortasina biraktim mutfaga gitim seker orda kalmis bi baktim tabak sesi geliyoryere vuruyor onu dokmus yemege calisyirdu zor yakladim
Evet ya turlu turlu huylari var brnim ki de ileei gitmiyor geri gidiyor aramizda bebegi emekleyen arakadaslar var mi bilmiyorum biz hala surunup cebelesiyoruz
Masallah30 yaşındayım :) 18 yaşından beri hep iş hayatım vardı, işte sosyal çalışmalarda da aktiftim. Bir de bir ikizler burcu olarak meraklıyımdır, sorarım okurum insanlarla iletişimim de kuvvetlidir. Ondan o.