2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Normal insan gibi resmen yaa küçük adamım büyüyor resmen

Kızlar dün elma vermiştim bu sabah bi göz kapağı şişmiş böyle baya, iki gündür de abimlerdeydik dün evimize geldik köpekler var onların evinde, ama ilk defa da gitmiyoruz elma alerji yapmış olabilir mi acaba

Amin cnm ins

Elma dokunuyordu benim oğlana da. Huzursuzluk ağrı gaz yapıyordu. Elma da olabilir köpeklerden dolayı da olabilir. Elmayı bir süre vermeyip sonra denemen lazım.

Smile_s korkulacak bir şey yokmuş. Geceyi her zamanki kadar kalkarak geçirdik. Tekrar ateş de yaşamadık. Sadece biraz sıcakladı 37,4'ten yukarı çıkmadı.

Allah Allah ya bi iki hafta sonra tekrar deneyelim o zaman
İki veya üç hafta ara vermeyi öneriyorlar. İlkönce 2 hafta ara verdim yitince gene dokundu. 3 haftanın sonunda dün tekrar elma verdim. Sabahında gazdan ağlayarak uyandı, hatta uyanmadı gözleri kapalı çığlık atıyordu yumurta da alerji yapıyor ona da 3 hafta ara verdim bakalım denicem sonra.

Ama köpekten olduğunu düşünüyorum ben nedense.

Köpeğin nasıl Bir zararı olacak ki ya pek çok insan bebekle aynı evde bakıyor

Hersey bitti sehpanın ayaklarınımı kemiriyor
Evet kiz hic sorma ne varsa yemek istiyor elimizi uzatiyoruz kolumuzu kspiyor galiba disleri kasiniyor
Kız yerde küp şekerler var onları kemiriyor galiba
Ben odanin ortasina biraktim mutfaga gitim seker orda kalmis bi baktim tabak sesi geliyoryere vuruyor onu dokmus yemege calisyirdu zor yakladim
Aynı benim oğlan geçen girmiş koltuğun altına altları yüksek mobilyalarımın girmiş ama orda kollarının üstüne kalkmış geride çıkamıyo bağırıyo
Evet ya turlu turlu huylari var brnim ki de ileei gitmiyor geri gidiyor aramizda bebegi emekleyen arakadaslar var mi bilmiyorum biz hala surunup cebelesiyoruz

Köpeğin nasıl Bir zararı olacak ki ya pek çok insan bebekle aynı evde bakıyor

Alerjisi olabilir tüyüne yada salyasına.

Bizim arkadaşımızın çocuğunun kedi tüyüne alerjisi var. Anaflaktik şok geçirmiş hatta. O yüzden biz çocuklarıyla asla gelmiyorlar.

Benim de alerjim var ama hapşırma ve kaşınma olarak belirti gösteriyo ben de anasına mı çekti naptı

Alerjisi olabilir tüyüne yada salyasına.

Bizim arkadaşımızın çocuğunun kedi tüyüne alerjisi var. Anaflaktik şok geçirmiş hatta. O yüzden biz çocuklarıyla asla gelmiyorlar.
kız Zeyno yaşını merak ettim cok bilgin duymuşlugun var

Reactions: The
Smile_s korkulacak bir şey yokmuş. Geceyi her zamanki kadar kalkarak geçirdik. Tekrar ateş de yaşamadık. Sadece biraz sıcakladı 37,4'ten yukarı çıkmadı.
Kac asi yapildi canim ?
Internette asi takviminde 3 asi + 1 asi agizdan seklindeydi.
Aile hekimi 2+1 yapti.
Hepatit 5 li karma asi ve cocuk f3lci

kız Zeyno yaşını merak ettim cok bilgin duymuşlugun var

30 yaşındayım :) 18 yaşından beri hep iş hayatım vardı, işte sosyal çalışmalarda da aktiftim. Bir de bir ikizler burcu olarak meraklıyımdır, sorarım okurum insanlarla iletişimim de kuvvetlidir. Ondan o.

Bizim de aynı çırpınıyo ama çırpındıkça geri gidiyor

Masallah ne güzel bende 29 ama senin kadar bilgili değilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…