2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Masallah paşaya benimkinde hala tık yok en iyi bildiği şey ağlamak cok tembel ya
Canım benim ki de ağlıyo bazen ama çok umursamamaya başladım birde her bebek farklı o böyle olmayı tercih ediyodur belki de bir kıpırdamaya başlayınca hiç durmucak

Canım benim ki de ağlıyo bazen ama çok umursamamaya başladım birde her bebek farklı o böyle olmayı tercih ediyodur belki de bir kıpırdamaya başlayınca hiç durmucak
Benimkilerin kanı farklı hem tembel. Hem huysuz hem zor hemde iştahsızlar kafayı yemek üzereyim artık

Reactions: The
Kızlar ben de bebeğime ara ara bir şeyler vermeye başladım. Yoğurdu çok seviyor onda sıkıntı yok ama yoğurt dışında hiçbir şeyi tam yiyemiyor tadını sevmiyor değil ama, pütürlü gibi geldiği anda çok garip tepkiler veriyor. Düşünün mesela iyice ezdigim muza bile. Napmaliyim ki acaba ya? Zorla ağzına verince yiyor ama o ağzından atmaya çalışması falan filan beni çok rahatsız ediyor, veresim gelmiyor yemeklere karşı inanılmaz istekli, sofrada bize yemek bile yedirmiyor , ağlıyor ben de yiyeceğim diye ama işte.. bu bir süreç mi yoksa sizce hazır mı değil acaba ek gıdaya?

Canım benim de aynıydı hatta kusacak gibi yapıyodu sofra da mı verdin ? Siz birşeyler yerken sofrada olunca, yani bizimkisi sadece o şekilde yiyor ve hatta çok severek yiyor

O bir süreç hiç merak etme.
Zamanla o da yemeyi öğrenecek.
6 ay boyunca sadece emmeyi biliyordu.

Zeyno benimki ne zaman sevecek valla hiç tadım tuzum kalmadı artık kaşık görünce kuduruyo
İnatlaşma bence hiç çocukla. :) aynı zamanda yemek yiyin bence iki lokma sen ye bir lokma ona ver. Bir de sen gerilirsen o da gerilir.
Kaşıksız elinle yedirmeyi denedin mi bir de onu da tavsiye edenler var.

İnatlaşma bence hiç çocukla. :) aynı zamanda yemek yiyin bence iki lokma sen ye bir lokma ona ver. Bir de sen gerilirsen o da gerilir.
Kaşıksız elinle yedirmeyi denedin mi bir de onu da tavsiye edenler var.
Ewt öylede deniyorum ama nafile hemen kafayı döndürüyor

Köpeğin nasıl Bir zararı olacak ki ya pek çok insan bebekle aynı evde bakıyor
Yediği mamadaki bir maddeye bile alerjik tepki gösteriyor olabilir. Bu alerji işi saçmalık. Annem perşembe günü sadece 1 tane çilek yedi. Normalde alerjisi felan da yok. Vücudu alerjik tepki gösterdi, kabardı. Kaç gün oldu halaa kaşınıyor domates gibi geziyor ortalıkta. Alerji hapını almasa boğazları bile şişip nefes almasına engel oluyor.
Benim de alerjim var ama hapşırma ve kaşınma olarak belirti gösteriyo ben de anasına mı çekti naptı
Belkide
Benimkide ilk başta sürekli öğürüyordu. Ben tamamen püre yapmadım asla. Ama ağzına çok az miktarda verdim. Parmağımla besledim bikaç gin kaşığa da tepki gösteriyordu. Sonradan alıştı. Annemler olmaz yutamaz bunu dedikleri şeyleri bile yutuyor şuanda

Anladım Matmazelcigim tamam o zaman alışır diyorsanız sevindim. Daha tam geçmedim zaten henüz şöyle bir nabız yoklayayim demiştim de böyle tepkiler verince korktum

Benimde önceliğim kayı gıdallara alışmas birde kendi yemesi

Canım benim de aynıydı hatta kusacak gibi yapıyodu sofra da mı verdin ? Siz birşeyler yerken sofrada olunca, yani bizimkisi sadece o şekilde yiyor ve hatta çok severek yiyor
Sofrada vermedim canım, daha tam geçmedim açıkçası yani sandalye alınca geçmeyi düşünüyorum tam 6 ayı da doldursun istiyorum. Ama dediğini deneyeceğim teşekkür ederim
O bir süreç hiç merak etme.
Zamanla o da yemeyi öğrenecek.
6 ay boyunca sadece emmeyi biliyordu.
Haklısın Zeynocum bakalım nasıl olacak

Sofradayken verdiği tepkilere şaşıracaksın zamanı gelsin de her şeyi yer inşallah sandalye alınca sofrada sedece parmağınla falan yoğurt verirsen alıştıma olur onun içinde

Kızlar sabahları bebislerinize ne veriyorsunuz. Yazarsanız çok sevinirim ek gıda olayi çok zorladı beni.
Bugün formül mama muz pirinç unu karışık muhallebi yaptım. Başla bir. Bebek olsa hepsini yer benimki. Yemedi inatci keçi. Normal günlerde ikitane bebek bisküvisini sıcak suyla ıslatıp içine yumurta sarısı tuzsuz peynir katıyorum. Yarın cevizde katıp yedircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…