2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar birsey soracagim ya benim bebisimin burnu doluyor nasil diyim kuru sekilde biraz garip oldu ama hasta degil ama burun pisligi oluyor burnunda sert ve koyu renkli

Evin nem oranı yeterli değildir.
Bir de dışarı çıkarttıktan sonra gelince sfle temizlemek iyi oluyormuş Osman Gönülal söyledi. Özellikle ailede alerji geçmişi varsa daha temkinli yaklaşmak lazımmış. İlkbahar malum polenler, kavak tüyleri uçuşuyor.

Kizlar 6.ay asilari yaptiran varmi aranizda ? 4 asi var sanirim ne yan etkisi oldu acaba

Bugün yaptırabildim. 6,5 aylıkken oldu :) iki tane bacaktan bir tane de ağzında damla şeklinde idi.
Aşıdan 1 saat sonra inanılmaz bir huzursuzluk, ağlama başladı. Ateşi de çıkınca bir kez calpol verdim. Hala halsiz dönerken yorulup yere yattı hep yada mızmızladı. Şimdi yatıyor bakalım gece nasıl geçecek. Tekrar ateşi çıkmaz inşallah

6,5 aylık oldu bebeğim.
Regl günlerim hep düzenidir.
Gebeliğimim ilk başından bugüne regl tarihim geldiğinde 3 gün ağrı yaşıyorum.

Nem orani 45 50 arasi termometremizdeki adam da gulumsuyor ama :)
Bu sefer aldirmiyor alamiyorum etrafta pis cocuk diiicekler cocumaaaa :)
Aslında nem oranı da orta halli iyi. Bilemedim şimdi.
Kızlar sizin bebişlerde de ek gıdaya geçince kaka kıvamında değişme oldu mu? Cıvık kaka yok artık

Kabızlık yaşıyor minnoşum iki gündür, keçi kakası gibi kakası çok zorlandı çok üzüldüm haline.
Hele bide kıymaya başla o kaka nasıl kokucak inanamıcaksınn

Ya kızlar benim bebek. Sevmiyor yemiyor ona yaptıklarımı. Bizim yemeklerden istıyor az tuzlu yapcam bizimkilerden yedirecem valla yapıp yapıp dökmekten yoruldum

Benimkide kabız şekilde yapıyo seninki kaç günde bir yapıyor

Ya kızlar benim bebek. Sevmiyor yemiyor ona yaptıklarımı. Bizim yemeklerden istıyor az tuzlu yapcam bizimkilerden yedirecem valla yapıp yapıp dökmekten yoruldum
Tuz verme böbreklerine zararlı. balkabağı denedin mi? Tatlı patates, bebek irmiğini muhallebi yapıp içine pekmez koyabilirsin.
Ben mesela kereviz yemeği yaptım havuçlu soğan sarımsaklı. Kereviz şekerlendi resmen çok sevdi oğlum. Daha tatlı altyapılı sebze deneyebilirsin. Bu akşam emmek istemedi irmikli muhallebiye elma rendeledim yedi.
Benimkide kabız şekilde yapıyo seninki kaç günde bir yapıyor
Normalde ek gıda almaya başlayınca günde 1 kere yapıyor. Ama kabız olunca zeytin taneleri gibi gün boyu uğraştı sürekli bez değiştirdim.

Son düzenleme:
Ne zamana kadar tuz vermiyorduk ya . Benimki hala haftada bir kez yapıyor ya

Çok güzel bir bilgi oldu saol canım
Canım çok üzüldüm bebeğinin kıymetini bilmeyen bir adam zaten baba olamaz benim ikinci evliliğim ve ilk evlilikten bir oğlum var şuan 15 yaşında onun kıymet bilmez babasıda bana sen varsan o var sen yoksan o yok demişti üstünden 13 yıl geçti unutamam oğlum için içim parcalandı bu eksikliği çok hissetti ve bu sene kızım dogdugunda babasıyla görüşmeye basladı ve iki ay sonra küstüler anlasamadılar anladıgım kadarıyla senin eşinde bencil ve duygusuz rabbim sana hayırlı kapılaraçsın her konuda inşallah yavrunuda huzurla büyütürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…