Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ne güzel valla canım benimde eski iş yerimde öyle rahattı şimdi burada 3,ayım bakalım bi kalp atışını duyalım hayırlısıyla söylicem nasip artık :)Benim 2 patronumda erkek diyaloğumuz sağlamdır ben pat diye söyledim çok sevindiler 8 ay sonra ben kaçarım haberiniz olsun dedim![]()
Bende diafol kullanıyorum herhangi bir yan etkisi olmadı..Aranizda diofol vitamin kullanan var mı? Yan etki yaptı mi? Ben de kabızlık basladi kullandigimdan beri.
Hadi yaa bulantı çok kötü oluyor haklısın Allah yardımcın olsun canımm inşAllah geçer tez zamandabeni az çok tanıyan insanlar ölü balık gibi bakıyosun diyolar :) o kadar halsizim ki araba kullanmak işe gelmek herşey çok zor geliyor ..sürekli bir öğürtü kusma durumum var saklamak istesem bile anlaşılırdı :) gerçekten çok zor ya prilam içtiğim halde uykudan uyandırıyo beni![]()
Deneyeyim ben bı canım bazen karnım biraz büyümüş diyorum abartiyosun diye gülüyor bunu diyince ne dicek acabaKızlar eşime gel bir karnımı dinle, nabız kalp atışı duyacak mısın diyorum. Karnımı dinliyor biraz. Pıt pıt sesler geliyor diyor. Acaba bağırsak sesleri mi diye düşünüp Aç ya da tokken denedik, ikisinde de duyuyorum diyor. Acaba kalp atışı olabilir mi, böyle deneyen var mı? Duyulur mu ki böyle ya?![]()
Aa ne güzelaaa benimde ilk kızım mina ama ben çok rahattımm :)
hayırlı olsun canım sağlıkla alalım inşAllah kucaklarımıza :)Merhaba kızlar yeni katildim araniza![]()
Yaş 24, 1. Çocuk, D.t. 16 EkimHanımlar, yoklama alıyorum.
Topiğimizin ilk sayfasını düzenledim. Müsait bir zamanda sayfaları tek tek okuyup gebelerimizi listeye ekleyeceğim ancak gözden kaçırma ihtimaline karşı beni etiketleyerek bu soruları cevaplar mısınız? Durumlarımızı takip etmek için listeye adımızı yazdıralım ki birbirimizden haber almak daha kolay olsun.
Yaşınız,
SAT(son adet tarihiniz),
Kaçıncı Çocuk,
Cinsiyet(Yeni annelerimiz öğrendikten sonra bildirebilir),
Tahmini Doğum Tarihi( Konunun en altındaki hesaplama aracı ile hesaplayabilirsiniz)
ben kullaniyorum canim 2 dusugum var.2 genimde pihtilasma cikti.coraspin+ oksapar 4binlik kullaniyorumMerhaba kızlar. Adet tarihine göre 7+1iz bugun doktora gitiik 1 hafta geride dedi dr 6 haftalık kalp atışını duyduk çok şükür...önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptım genetik test sonucumda bir şey çıkmadı ama dr yinede kan sulandırıcı hap iğne kullan dedi daha ilaçları almadım ne yazdı bilmiyorum ama aynı durumda olan arkadaşlar var mı yanı sadece önceki gebeliği düşük oldu diye sonrasında kan sulandırıcı iğne ilaç kullanan...inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kavuşuruz bebeklerimize![]()
Bir de kese içinde besleyici kese oluşmuş dedi doktor yani yolk kesesi mi oluyor bumerhaba kızlarbugun hesaba göre 6+0 ım ilk kez doktora gittim kese görmek için çok şükür keseyi gördük
ama ultrasona göre şuan 4+5 gözüküyor.. bu anormal bir durum mu yaşayanlar var mı aranızda?
Inşallah canım ben de imza ekleyeyim artık kalp atşimizi duyduk tiyzelerihayırlı olsun canım sağlıkla alalım inşAllah kucaklarımıza :)
Dr bana geçen hafta hiç besleyici kese veya yolk demediBir de kese içinde besleyici kese oluşmuş dedi doktor yani yolk kesesi mi oluyor bu![]()
Anladım canım bende pıhtılaşma çıkmadı genetik testte. o yuzden verilen iğneyi ilacı kullanmakta tereddütte kaldım başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum..ben kullaniyorum canim 2 dusugum var.2 genimde pihtilasma cikti.coraspin+ oksapar 4binlik kullaniyorum
çok şükür gözün aydın canım darısı bize inşAllah :)Inşallah canım ben de imza ekleyeyim artık kalp atşimizi duyduk tiyzeleri![]()
bana da çok laf arası söyledi ben kese nasıl falan diyince bence sizinki sadece söylemeyi atlamıştır sağlıksız bi durum olsa muhakkak söylerdiDr bana geçen hafta hiç besleyici kese veya yolk demedigörmediği için mi acaba söylemedi
canım bende şuan 6. haftada gözüküyorum ama doktor 5. haftadasın dedi bugün çok küçük bir kese gördük kesenin milimetresi neydi acaba senin?merhaba kızlarbugun hesaba göre 6+0 ım ilk kez doktora gittim kese görmek için çok şükür keseyi gördük
ama ultrasona göre şuan 4+5 gözüküyor.. bu anormal bir durum mu yaşayanlar var mı aranızda?
Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah canımkansizlik degil canim kan pihtilasmasi.bebege giden damarlarda sorun oluyor besleyemiyor gelisimi yavasliyor sonucunda da düsük erken dogum gebelik zehirlenmesi olu dogum gibi durumlar olusuyor.ben o gebeligimde bebegi kaybettim.her hafta az buyuyodu kese.en az 7mm buyumesi gerekirken 1 haftada benimki 5mm falan buyuyodu.bebek gorundukten sonra o da yavas buyumeye basladi kalbini duyduk hizli atiodu onda sorun yoktu ama o da az buyuyodu.1 hafta surdu zaten kalp atimindan sonra gelisimi.malesef kaybettim.hemen arastirma hastanesine gittik testeler yapildi coraspin kullan dedi doktor hamile kaldigin gibi de igne dedi.
ben gecen sefer gec kaldim kullanmak icin canim bu sefer erken basladm...insallah sizinki duzelir.suan icin kese takipi yapmaniz gerekli keseniz haftada en az 7mm buyuyosa benimkinden farkli ilerleyebilir.umut kesilmez.insallah saglikla kucagina alirsinizRabbim bidaha yaşatmasın inşallah canımolmadı bende bı çorasprin kullanırım doktorum söylerim Allah razı olsun bilgilendirdigin için