2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
G
Snaa Snaa naptin canim gittin mi doktora
Gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki dedi beta artışta yapabilir düşedebilir de dedi öyle canım 😔

G

Gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki dedi beta artışta yapabilir düşedebilir dedi öyle canım 😔
kuzum bende bugün muayene oldum çok ufak bir kese gördü haftaya Çarşamba gel kese büyümüş mü bakalım dedi dış gebelik yok kesinlikle güzel yerde dedi inşallah sende hayırlı haberler alırsın kuzum bebeklerimiz sağlıkla büyür dualarımdasın❤

Kizlar hamilelikten beri hiç kabus gördünüz mü? Ben iki haftadır haftada en az iki üç kez kabus görüyorum dünkü artık korku filmi gibiydi. Normal mi acaba? Al basması falan diyorlar
Allah korusun canım bol bol dua et sağına yat vede yattıgında sağa dönüp 33 subhanallah 33 elhamdurillah 34 allahuekber diyerek yatmak çok iyiymiş arkadaşlar bunu mutlaka dene canım Allhın izniyle hiçbirşey olmaz birde biliyorsan ayetel kürsi oku

kuzum bende bugün muayene oldum çok ufak bir kese gördü haftaya Çarşamba gel kese büyümüş mü bakalım dedi dış gebelik yok kesinlikle güzel yerde dedi inşallah sende hayırlı haberler alırsın kuzum bebeklerimiz sağlıkla büyür dualarımdasın❤
Amin inşallah canım 🤲

G

Gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki dedi beta artışta yapabilir düşedebilir de dedi öyle canım 😔
canım sıkma canını bol bol dua ederiz bizde sende bol bol dua et güzel haberlerini alıcaz inşAllah

Doktora gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki beta artışta yapabilir düşedebilir de dedi bakalım ne olcak 😔
Yarın senden güzel haberler bekliyoruz ❤

Arkadaşlar selâm, 6+5 im bugün keseyi ve kalp atışını duyduk fakat kalp atışı 100 atıyor, normali 140 olmasi gerekiyor dedi doktor morelim bozuldu hafta ya yine takıp için gideceğim :KK43: geç döllenme olduğu içinde olabilir dedi
canım bence üzülme çok şükür kalp atışını duymuşsunuz biraz erken gibi ondan olabilir bencede haftaya daha iyi duyarsın inşAllah

Ahahaha valla benimde eşimin aklına geldiği için aslında merak ettim yoksa 4ay dese beklerim yani de işte onlarda alışık olmadigi icin bu duruma 😂
Hiç halim de yok ama napayım işte gönlü olsun diye dikkat ede ede yapıyoruz bişeyler :KK70: :KK70:
Kızlar miniğin kalp atışlarını 7+0 da duyduk çok şükür 🥰 darısı bekleyenlerin başına insallah 🤗
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin, darısı bize 😍
Mide bulantısı içiin bileklikler varmış kuzenim kullanmıştı ay ben onu da denicem bu nedir böyle ya
Eczanelerde var mı ki ya, onu bende duydum 😔
Kizlar hamilelikten beri hiç kabus gördünüz mü? Ben iki haftadır haftada en az iki üç kez kabus görüyorum dünkü artık korku filmi gibiydi. Normal mi acaba? Al basması falan diyorlar
Ben okuyup üflesem de bazen kötü veya saçma rüyalar görüyorum canım. Ağlayarak uyandım bir kere. Hormonlar dan da olabilir belki 😔
Doktora gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki beta artışta yapabilir düşedebilir de dedi bakalım ne olcak 😔
Canım inşallah sağlıkla betan yükselir, kesen çok güzel büyür. Dualarımız seninle ♥️🙏
kızlar 5. hafta içeriside kese boyutu sanırım dist: 0,595 yazıyor bu kesenin boyu mu çok mu küçük acaba siz ilk öğrendiğinizde ne kadardı
Canım benim ultrason kağıdında keseyi işaretlenmiş, gs:056cm yazıyor. O da kese büyüklüğü sanırım. Takvime göre 5+3te baktırmıştım, doktor 4+3 demişti.

Kızlar eşime gel bir karnımı dinle, nabız kalp atışı duyacak mısın diyorum. Karnımı dinliyor biraz. Pıt pıt sesler geliyor diyor. Acaba bağırsak sesleri mi diye düşünüp Aç ya da tokken denedik, ikisinde de duyuyorum diyor. Acaba kalp atışı olabilir mi, böyle deneyen var mı? Duyulur mu ki böyle ya? 🙈🙈

Hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğin sağlıklıdır ve çarşamba günü güzel haberler alırsınız. Bu şekilde günler geçmek bilmez, çok zordur. Eğer bebeğin sağlıklı değilse de en kısa zamanda bunu öğrenirsiniz ve bu bekleyişiniz biter umarım. Her şey Allahtan canım. Bekleyip göreceğiz.

G

benim gecen hamileligime benziyor canim.betam az az arttigi icin normalde 3000 lerde olmasi gerekirken beta hcgmin 900 oldugu gunde minnacik kese gordu.normal sartlarda o degerde gorulmez ama az arttigi icin ve surede uzadigi icin gorundu die dusunuyorum.gelisimi yavasti yani oyle de devam etti 8. haftaya kadar.aspirin falan kullaniyormusunuz.benim genetik testimde pihtilasma bozuklugu cikti.bunda coraspin kullandim.2 gunde 3 kat artti.igneye basladik simdide.belki sizinde kullanmaniz gerekli🤷‍♀️

Back
X