2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Doktora gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki beta artışta yapabilir düşedebilir de dedi bakalım ne olcak 😔
Hayırlısı olsun inşallah canım kesenin görünmüş olmasına çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini de alırız 🤲🏻

Kızlar ya burada da okudum hep bu hamile kalınca kocaların genelde çoğunluğu ilişkiden korkuyor falan diye😁 benimde başıma geldi bu adam bana hiç yanaşmıyor hatta doktoruma danıştım yasak değil herhangi bir sıkıntın yok rahat olun dedi..
Benim hafif mide bulantım var onun dışında bilen bilir hormonlarım tavan yaptı aynı yumurtlama zamanındaki gibi bir istek var şimdi..:olamaz:
E bebeğimi tabiki herşeyden çok düşünüyorum asla zarar gelsin istemem doktora danışmadan da ilişkiye girmezdim zaten..
Ama adam okumuş diyorki 3 aydan önce olmaz sen hiç korkmuyor musun 😁 sizde de oldu mu hiç inş aşar zamanla ne diyeyim kendimi suçlu hissediyorum o öyle deyince adam bana abazanmışım gibi davranınca :rolleyes:

Bakayım Bi eczaneye ya. Bana da karın içi ses gibi geldi ama hoşuma da gitti ya öyle diyince 🙈🤣

Bakalım dene Bi duyacak mı 🤣🙈

Hoşgeldin canım ♥️

Müsait zamanda ekliyorum canım 🙏

Ben cinsiyet ten anlamıyorum ama maşallah demeye geldim ♥️😍

Canım bende de oluyor o. Kremsi, sarı Bi renkte. Rengi koyulaşmazsa sorun yoktur diye düşünüyorum.
Evet kremsi sarımsı çamaşırımda farketmiyorum kuruyunca da koyu sarı gibi ayy herşeyden nem kapıyorum çok evham yapiyorum ya

Kızlar ya burada da okudum hep bu hamile kalınca kocaların genelde çoğunluğu ilişkiden korkuyor falan diye😁 benimde başıma geldi bu adam bana hiç yanaşmıyor hatta doktoruma danıştım yasak değil herhangi bir sıkıntın yok rahat olun dedi..
Benim hafif mide bulantım var onun dışında bilen bilir hormonlarım tavan yaptı aynı yumurtlama zamanındaki gibi bir istek var şimdi..:olamaz:
E bebeğimi tabiki herşeyden çok düşünüyorum asla zarar gelsin istemem doktora danışmadan da ilişkiye girmezdim zaten..
Ama adam okumuş diyorki 3 aydan önce olmaz sen hiç korkmuyor musun 😁 sizde de oldu mu hiç inş aşar zamanla ne diyeyim kendimi suçlu hissediyorum o öyle deyince adam bana abazanmışım gibi davranınca :rolleyes:
Hahhahha bir tane daha benden bende de tavan ama eşimde çok istekli 🤣biz yasakların kalkmasını bekliyoruz da seninki muhtemel zarar vereceğini düşünüyor canım zamana yay derim onunda içinin rahat etmesi lazın

Hahhahha bir tane daha benden bende de tavan ama eşimde çok istekli 🤣biz yasakların kalkmasını bekliyoruz da seninki muhtemel zarar vereceğini düşünüyor canım zamana yay derim onunda içinin rahat etmesi lazın
Ya onda da istek var korkuyorum ama 9 ay istemezse diye dedim ki bendeki de can 😂
Hayır belirtim de yok mis gibi işte daha ne istiyosun yok suratıma tuhaf tuhaf bakıyor 😂 1.5 sene bekledik şimdi birşey olucak diye ödü kopuyor inş düzelir 😂🧡

Ya onda da istek var korkuyorum ama 9 ay istemezse diye dedim ki bendeki de can 😂
Hayır belirtim de yok mis gibi işte daha ne istiyosun yok suratıma tuhaf tuhaf bakıyor 😂 1.5 sene bekledik şimdi birşey olucak diye ödü kopuyor inş düzelir 😂🧡
Kesinlikle düzelir canım o kadar beklemenin sonunda zarar vermekten korkuyor biz onları onlarda bizi anlasın 🙏zamanla düzelir korkuları azalır

Bende 5+5 de sadece kese görülmüştü 6+5 de yolksac da bebek de görülmüştü tatlim, sende güzel haberler alirsin umarım
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz 🤲🏻☺️ Sizinle aynı tarihte doğum gösteriyor telefon uygulamalarında bir şey sorabilir miyim her iki kese kontrolünde de kese boyutu ve ikincide bebişin boyutu kaç çıktı ben 6+3 üçte 17 Şubat günü kalp atışı için gittim usg’de 6+0 çıktı kese de küçük dedi bana doktor 🥺🥺

O kese şekline göre bende duymuştım birdr bebek sola yerleşirse erkek sağa yerleşirse kız mı ne diyorlardı valla 🤣ben kesemdende yerleşmedende bir şey anlayamadım şu yüzük şeysini yaptım ben merak işte 😂erkek çıktı

Ha cinsiyetin elbetteki bir önemi yok sağlık önemli ama insan ister istemez merak ediyor bir an evvel öğrenmek ona alışveriş yapmak istiyor 😍😍😍rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Doktora gittim canım betam bugün az artmıştı gene doktor önce bizimle konuştu dedi bu değerde kese görmek imkansız ama bı bakalım dedi sonra baktı alttan muane etti küçük bı kese gördü dedi en azinda ana rahme düşmüş dedi şuan rahim kalingin falan çok güzel dedi olması gerektiği gibi dedi dış gebelik olmadığı kesin dedi ama takip edicez dedi yani noraml gebelikte olabilir gelişmeyen gebelikte olabilir dedi bundan sonrası Allah kalmış dedi bız bekleyecez dedi Çarşamba günü tekrar çağırdı tekrar beta yapacak belki beta artışta yapabilir düşedebilir de dedi bakalım ne olcak 😔
Inşallah güzel haberler olcak canım. Bazen yolunda gidenlerin gebeliği bozuluyor kimininde zor geçerken güzel oluyor üzme kendini inşallah çarşamba güzel sonuçlar alcaz❤

ay canım yaaa nolucak bizim bu hormanlarımız neyseki benim kocam hamilelik falan dinlemiyor ne zaman istesem tamam diyor ama gerçekten hormanlar tavan yalnız değilsin 😂😂

ay canım yaaa nolucak bizim bu hormanlarımız neyseki benim kocam hamilelik falan dinlemiyor ne zaman istesem tamam diyor ama gerçekten hormanlar tavan yalnız değilsin 😂😂
Yahu bi bizim adama oldu birşeyler ben müşkül durumdayım doktordan onay aldım diyorum banane diyor beklicekmiş😂😂 beklesin bakalım benim bulantılar başlarsa o zaman da ben yok dicem 😂

Kızlar eşime gel bir karnımı dinle, nabız kalp atışı duyacak mısın diyorum. Karnımı dinliyor biraz. Pıt pıt sesler geliyor diyor. Acaba bağırsak sesleri mi diye düşünüp Aç ya da tokken denedik, ikisinde de duyuyorum diyor. Acaba kalp atışı olabilir mi, böyle deneyen var mı? Duyulur mu ki böyle ya? 🙈🙈
Canım o dediğin şu an imkansız onlar tamamen senin mide ,damarlarda vs gelen sesler doktorlar o cihazlarla anca duyuyor 😬

Gitmedim canım ya vazgectim sonradan cunku baya küçük görünmeme ihtimali yok gibiydi sabredeyim dedim 1 hafta daha. Pandemi de olunca surekli hastaneye gitmek istemiyorum. Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun?
Bende 1 marta randevu aldım. cuma günü verdiğim kan sonucumu aldım bugün 1900 lerde...hesabıma göre 5 Hafta 1 martta bitiyor 6 hafta oluyor .Allahım hepimize sağlıkla iyi haberler almayı nasip etsin inşallah🙏

Merhaba arkadaslar hafta sonu yazmıştım bugün refl günüm ama olmadim bende öğlen gidip test aldım yaptım. 2 .çizgi tam net kırmızı değil ama var hayırlısı diyelim 2gun dha bekliyorum bidaha yapayım diyorum. Bu arada 2. bebeğim olcak nasipse bakalım hwrseyin hayırlısını versin Rabbım hepimize. Foto atarım

Back
X