2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İ
ben gecen sefer gec kaldim kullanmak icin canim bu sefer erken basladm...insallah sizinki duzelir.suan icin kese takipi yapmaniz gerekli keseniz haftada en az 7mm buyuyosa benimkinden farkli ilerleyebilir.umut kesilmez.insallah saglikla kucagina alirsiniz🙏
İnşallah inşallah 🤲 senin şuan nasıl gidiyor canım

İnşallah haftaya bebeği görürsünüz kafanıza takmayın. Doktorun söylediği doğru ama bence dile getirilmesine gerek yoktu. Hayatın içinde risk her zaman var. Üstelik sadece karnımızdaki bebekler için değil. Her an hepimizin başına bir şey gelebilir. Bu riskleri biliyoruz, böyle yaşıyoruz. Ama her evden çıktığımızda "karşıdan karşıya geçerken araba çarpmazsa yoluma devam ederim, çarparsa ölürüm" mü diyoruz? Kalp atışını duyma zamanı kişiden kişiye, cihazdan cihaza ve bebekten bebeğe değişiyor. Hamile insanlarız ve en ufak şeyi kafamıza takıyoruz. Bence bebeğinizin sağlığı için dua edin sadece ve kötü şeyleri aklınıza getirmeyin. Umarım her şey yolundadır. Güzel bir hafta geçirin ve inşallah haftaya güzel haberler alın.

İnşallah her şey yolundadır, belki dediği gibi geç döllenmedir. Umarım haftaya iyi haberler alırsınız. Bebeğin kalbinin düzensiz atmasının sorun yarattığını duymuştum ama sizinki öyle değil gibi duruyor. Umarım haftaya gümbür gümbür dolu dolu duyar ve rahatlarsınız.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 😊🧡

Kızlar yeni geldim hastaneden kalp atışı duyuldu şükür kese şekline göre cinsiyet tahmini yapıyorlar anlayan var mı kalbi 159 atıyor muş
20210222_125551.webp

Eczanelerde satılıyor canım ben alacağım 2 bileğe de takıyormuşsun valla pıt pıt ses benden de geliyor ama 🤣🤣bence karnımızın içindeki sesler ultrasonda bile zor duyuluyor çünkü
Bakayım Bi eczaneye ya. Bana da karın içi ses gibi geldi ama hoşuma da gitti ya öyle diyince 🙈🤣
Deneyeyim ben bı canım bazen karnım biraz büyümüş diyorum abartiyosun diye gülüyor bunu diyince ne dicek acaba😂 ama bı denicem bakalım duyucak mi 😁
Bakalım dene Bi duyacak mı 🤣🙈
Merhaba kızlar yeni katildim araniza 😇😇😇
Hoşgeldin canım ♥️
Yaş 24, 1. Çocuk, D.t. 16 Ekim
Müsait zamanda ekliyorum canım 🙏
Kızlar yeni geldim hastaneden kalp atışı duyuldu şükür kese şekline göre cinsiyet tahmini yapıyorlar anlayan var mı kalbi 159 atıyor muş
Eki Görüntüle 2788140
Ben cinsiyet ten anlamıyorum ama maşallah demeye geldim ♥️😍
Kızlar sarımsı akıntı normal mi önceki hamileliğimde lekelenmem olmuştu tedirginim o yüzden
Canım bende de oluyor o. Kremsi, sarı Bi renkte. Rengi koyulaşmazsa sorun yoktur diye düşünüyorum.

Kızlar eşime gel bir karnımı dinle, nabız kalp atışı duyacak mısın diyorum. Karnımı dinliyor biraz. Pıt pıt sesler geliyor diyor. Acaba bağırsak sesleri mi diye düşünüp Aç ya da tokken denedik, ikisinde de duyuyorum diyor. Acaba kalp atışı olabilir mi, böyle deneyen var mı? Duyulur mu ki böyle ya? 🙈🙈
Canim ultrasonda bile duyulamiyor bazen bu haftalarda o atar damar falandır

Back
X