2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Uykulu ve sanırım bugünden itibaren de bol bulantili😔. Kızlar bana oda kokuyor buzdolabı temiz olduğu halde kukuyor. Domestos bile midemi kaldırıyor cildiricam 😣
Doktor ilac vermedi mi bana prilam dr verdi ama hic ihtiyacim olmadi sadece sabah oluyor o da kahvalti yapinca geciyor aksam cok nadir oluyor

kızlar 5. hafta içeriside kese boyutu sanırım dist: 0,595 yazıyor bu kesenin boyu mu çok mu küçük acaba siz ilk öğrendiğinizde ne kadardı
benim tam 5+0 ken 5mm yani 0,5 cm di canim.ayni gunde baska arkadasin 15mm idi.herkesin gelisimi farkli oluyor.ama onemli olan gunde 1mm buyumesi bunu takip etmen gerekir onumuzdeki gunlerde.

benim tam 5+0 ken 5mm yani 0,5 cm di canim.ayni gunde baska arkadasin 15mm idi.herkesin gelisimi farkli oluyor.ama onemli olan gunde 1mm buyumesi bunu takip etmen gerekir onumuzdeki gunlerde.
anladım canım haftaya Çarşamba çağırdı tekrar büyümesine bakma için inşallah büyür

aynen canım evden çalışıyorum Allah nasip ederse doğumdan sonrada devam edicem inşallah :)
inşAllah canım ne işi senin benim muhasebe ilk hamileliğimde de çalışıyordum doğdumdan sonra kızım 1 buçuk yaşına gelene kadar biraz evdem biraz ofisten çalıştım sonra bıraktım yeni başladım bu işede yine muhasebe 3 ay olucak daha söylemedim bakalım bi kalp atışını falan duyuyimda hayırlısıyla nasıl dicem acaba birde erkek patron :)

inşAllah canım ne işi senin benim muhasebe ilk hamileliğimde de çalışıyordum doğdumdan sonra kızım 1 buçuk yaşına gelene kadar biraz evdem biraz ofisten çalıştım sonra bıraktım yeni başladım bu işede yine muhasebe 3 ay olucak daha söylemedim bakalım bi kalp atışını falan duyuyimda hayırlısıyla nasıl dicem acaba birde erkek patron :)
canım bende ihracat sorumlusuyum doğumdan sonra bir süre evden devam etmek istiyorum bakalım inşallah sıkıntı çıkarmaz Allatan müdürümler aram iyi benimki de erkek müdür :)

canım bende ihracat sorumlusuyum doğumdan sonra bir süre evden devam etmek istiyorum bakalım inşallah sıkıntı çıkarmaz Allatan müdürümler aram iyi benimki de erkek müdür :)
inşAllah canım ben bide yeniyim ya ondan tereddütteyim bakalım agustosa kadar devam etsem doğum izni 32 de başlıyo tabi hamile oldugum sorun olmaz ve kovulmazsam :)

inşAllah canım ben bide yeniyim ya ondan tereddütteyim bakalım agustosa kadar devam etsem doğum izni 32 de başlıyo tabi hamile oldugum sorun olmaz ve kovulmazsam :)
olsun canım her şey insanlar için çıkarırsa da sonra yenisini bulursun hiç takma kafana :)

Hiç halim de yok ama napayım işte gönlü olsun diye dikkat ede ede yapıyoruz bişeyler :KK70: :KK70:

Maşallah canım sağlıkla ilerlesin, darısı bize 😍

Eczanelerde var mı ki ya, onu bende duydum 😔

Ben okuyup üflesem de bazen kötü veya saçma rüyalar görüyorum canım. Ağlayarak uyandım bir kere. Hormonlar dan da olabilir belki 😔

Canım inşallah sağlıkla betan yükselir, kesen çok güzel büyür. Dualarımız seninle ♥️🙏

Canım benim ultrason kağıdında keseyi işaretlenmiş, gs:056cm yazıyor. O da kese büyüklüğü sanırım. Takvime göre 5+3te baktırmıştım, doktor 4+3 demişti.
Aminn inşallah canım benim Allah razı olsun 🤲♥️

Hayırlısı olsun canım, inşallah bebeğin sağlıklıdır ve çarşamba günü güzel haberler alırsınız. Bu şekilde günler geçmek bilmez, çok zordur. Eğer bebeğin sağlıklı değilse de en kısa zamanda bunu öğrenirsiniz ve bu bekleyişiniz biter umarım. Her şey Allahtan canım. Bekleyip göreceğiz.
Aminn inşallah canım çok saol Allah razı olsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🤲

benim gecen hamileligime benziyor canim.betam az az arttigi icin normalde 3000 lerde olmasi gerekirken beta hcgmin 900 oldugu gunde minnacik kese gordu.normal sartlarda o degerde gorulmez ama az arttigi icin ve surede uzadigi icin gorundu die dusunuyorum.gelisimi yavasti yani oyle de devam etti 8. haftaya kadar.aspirin falan kullaniyormusunuz.benim genetik testimde pihtilasma bozuklugu cikti.bunda coraspin kullandim.2 gunde 3 kat artti.igneye basladik simdide.belki sizinde kullanmaniz gerekli🤷‍♀️
Peki sizin o gebeliginiz sonlandimi daha sonra genetik testimi yaptırdınız oradami çıktı kan pitilasmasi ben çok kansizsim yani değerlerim hep sınır altı çıkıyor acaba benimde öyle bisymimmi var

benim gecen hamileligime benziyor canim.betam az az arttigi icin normalde 3000 lerde olmasi gerekirken beta hcgmin 900 oldugu gunde minnacik kese gordu.normal sartlarda o degerde gorulmez ama az arttigi icin ve surede uzadigi icin gorundu die dusunuyorum.gelisimi yavasti yani oyle de devam etti 8. haftaya kadar.aspirin falan kullaniyormusunuz.benim genetik testimde pihtilasma bozuklugu cikti.bunda coraspin kullandim.2 gunde 3 kat artti.igneye basladik simdide.belki sizinde kullanmaniz gerekli🤷‍♀️
Coraspirin ve Eylül ayında kullanmıştım yani aşılama ypitirmistik ozamn doktor vermişti bana ama şuan kendi doktorum vermedi acaba kullansanmmi bende

İnşallah haftaya bebeği görürsünüz kafanıza takmayın. Doktorun söylediği doğru ama bence dile getirilmesine gerek yoktu. Hayatın içinde risk her zaman var. Üstelik sadece karnımızdaki bebekler için değil. Her an hepimizin başına bir şey gelebilir. Bu riskleri biliyoruz, böyle yaşıyoruz. Ama her evden çıktığımızda "karşıdan karşıya geçerken araba çarpmazsa yoluma devam ederim, çarparsa ölürüm" mü diyoruz? Kalp atışını duyma zamanı kişiden kişiye, cihazdan cihaza ve bebekten bebeğe değişiyor. Hamile insanlarız ve en ufak şeyi kafamıza takıyoruz. Bence bebeğinizin sağlığı için dua edin sadece ve kötü şeyleri aklınıza getirmeyin. Umarım her şey yolundadır. Güzel bir hafta geçirin ve inşallah haftaya güzel haberler alın.

İnşallah her şey yolundadır, belki dediği gibi geç döllenmedir. Umarım haftaya iyi haberler alırsınız. Bebeğin kalbinin düzensiz atmasının sorun yarattığını duymuştum ama sizinki öyle değil gibi duruyor. Umarım haftaya gümbür gümbür dolu dolu duyar ve rahatlarsınız.

Kızlar eşime gel bir karnımı dinle, nabız kalp atışı duyacak mısın diyorum. Karnımı dinliyor biraz. Pıt pıt sesler geliyor diyor. Acaba bağırsak sesleri mi diye düşünüp Aç ya da tokken denedik, ikisinde de duyuyorum diyor. Acaba kalp atışı olabilir mi, böyle deneyen var mı? Duyulur mu ki böyle ya? 🙈🙈
Eczanelerde satılıyor canım ben alacağım 2 bileğe de takıyormuşsun valla pıt pıt ses benden de geliyor ama 🤣🤣bence karnımızın içindeki sesler ultrasonda bile zor duyuluyor çünkü

hadi ya ben daha söylemedim bilee
beni az çok tanıyan insanlar ölü balık gibi bakıyosun diyolar :) o kadar halsizim ki araba kullanmak işe gelmek herşey çok zor geliyor ..sürekli bir öğürtü kusma durumum var saklamak istesem bile anlaşılırdı :) gerçekten çok zor ya prilam içtiğim halde uykudan uyandırıyo beni :(

Benim 2 patronumda erkek diyaloğumuz sağlamdır ben pat diye söyledim çok sevindiler 8 ay sonra ben kaçarım haberiniz olsun dedim 😂

Peki sizin o gebeliginiz sonlandimi daha sonra genetik testimi yaptırdınız oradami çıktı kan pitilasmasi ben çok kansizsim yani değerlerim hep sınır altı çıkıyor acaba benimde öyle bisymimmi var
kansizlik degil canim kan pihtilasmasi.bebege giden damarlarda sorun oluyor besleyemiyor gelisimi yavasliyor sonucunda da düsük erken dogum gebelik zehirlenmesi olu dogum gibi durumlar olusuyor.ben o gebeligimde bebegi kaybettim.her hafta az buyuyodu kese.en az 7mm buyumesi gerekirken 1 haftada benimki 5mm falan buyuyodu.bebek gorundukten sonra o da yavas buyumeye basladi kalbini duyduk hizli atiodu onda sorun yoktu ama o da az buyuyodu.1 hafta surdu zaten kalp atimindan sonra gelisimi.malesef kaybettim.hemen arastirma hastanesine gittik testeler yapildi coraspin kullan dedi doktor hamile kaldigin gibi de igne dedi.

Back
X