2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Galiba doğrıu canım çünkü benimde kızımda aşırı rahattım şimdi baş agrım var ve iştahsızlık aklıma yemek getirsem bulantı başlicakmış gibi hissediyoruum :)
Hadi hayırlısı bakalım heycanla hepimiz bekliyoruz 😍bilmiyorum ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan beri erkek hissediyorum ama bakalım ❤️

Hadi hayırlısı bakalım heycanla hepimiz bekliyoruz 😍bilmiyorum ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan beri erkek hissediyorum ama bakalım ❤️
bende öyle canım erkek hissediyorum kızımda ben kız kardeş isterimm diyip duruyo belki kızdır diyorum hasyır bu erkek diyo nasip bakalım hayırlısıyla kalp atışını falan bi duyalımda inşAllah :)

Merhaba bende katıldım aranıza inş herkesin hamileliği en güzel en sağlıklı şekilde ilerler bugün doktora kese görmeye gidicez 😊🧡 benide alır mısınız aranıza? Tahmini doğumun 23 ekim gösteriyor bugün tekrar bi soracağım..
Canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al ♥️🙏
Kizlar bir sorum olucak biraz özel olabilir ama ilk hamileliğim ondan bilmiyorum. Doktor keseyi görünce ilişki yasak demişti kalp atışını duyunca kadar. Geçen hafta duyduk atışını. Ama sormayı unuttum oda bı uyarıda bulunmadı. Öğrendiğimiz den beri zaten ilişkiyi kesmistik ama lekenme filan bir tehlikem de yok siz nasıl ilerliyorsunuz kimseye de soramiyorim tabi çevremden :)
Valla canım bende doktora sormayı unuttum ama biz haftada 1e çektik. O da valla benim bulantıdan, yorgunluktan aklıma bile gelmiyor. 🤣Keşke eşimin de gelmese 🤣🤣
benimde sat. 06.01.2021 beklenen doğum tarihi 13.10.2021 ikinci bebeğim inşallah yaş 26 :)benide ekler misin :) :)
Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda ekliyorum. 🙏♥️
Doktora gittim kizlar cok ufak bir kese gpzuktu haftaya tekrar gidicem kese buyumesini takip edicez insallah
Canım çok sevindim, sağlıkla ilerlesin, kucağına almak nasip olsun inşallah ♥️🙏diğer topikte de görüyordum seni karıştırmıyorsam, çok sevindim gerçekten 🙏♥️😍
Son adet tarihi: 16.01.2021
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi 24.10. 2021
Hayırlı uğurlu olsun canım. En kısa zamanda eklerim inlallah ♥️😍
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar merhaba benide ekler misin rica etsem 😊
Yaş 30
Sat 16 ocak
İlk çocuk
Beklenen dogum 20 ekim
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al canım 🙏🌹en kısa zamanda eklemiş olurum.

Kızlar doktora gittim bugün kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gel karından göremezsek vajinal bakıcam dedi.
Eğer göremezsek boş gebelik deriz haftaya görmemiz lazım dedi ama erken değil mi? 6.5 haftada kalp atışı için.. İnş da bi sıkıntı yoktur diyorum doktor güzel konuştu kesenin yerini boyunu da beğendi ama insan ister istemez stres yapıyor 😐

Kızlar doktora gittim bugün kesemizi gördük. Haftaya kalp atışı için gel karından göremezsek vajinal bakıcam dedi.
Eğer göremezsek boş gebelik deriz haftaya görmemiz lazım dedi ama erken değil mi? 6.5 haftada kalp atışı için.. İnş da bi sıkıntı yoktur diyorum doktor güzel konuştu kesenin yerini boyunu da beğendi ama insan ister istemez stres yapıyor 😐
duyarsınız inşAllah canım sıkma kenini stres yapma

Eğer göremezsek boş gebelik deriz haftaya görmemiz lazım dedi ama erken değil mi? 6.5 haftada kalp atışı için.. İnş da bi sıkıntı yoktur diyorum doktor güzel konuştu kesenin yerini boyunu da beğendi ama insan ister istemez stres yapıyor 😐hayirli olsun canim.kalp atimi kese boyutunu da bagli biraz.suan kac cikti senin bilmiyorum kese olcun.mesela 14mm cikmis olsa gunde en az 1mm buyumesi lazim 7 gun sonra 21mm olur ve doktorlar 20mm de bebegi gormemiz lazim diyorlar.

Canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al ♥️🙏

Valla canım bende doktora sormayı unuttum ama biz haftada 1e çektik. O da valla benim bulantıdan, yorgunluktan aklıma bile gelmiyor. 🤣Keşke eşimin de gelmese 🤣🤣

Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda ekliyorum. 🙏♥️

Canım çok sevindim, sağlıkla ilerlesin, kucağına almak nasip olsun inşallah ♥️🙏diğer topikte de görüyordum seni karıştırmıyorsam, çok sevindim gerçekten 🙏♥️😍

Hayırlı uğurlu olsun canım. En kısa zamanda eklerim inlallah ♥️😍

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al canım 🙏🌹en kısa zamanda eklemiş olurum.
Ahahaha valla benimde eşimin aklına geldiği için aslında merak ettim yoksa 4ay dese beklerim yani de işte onlarda alışık olmadigi icin bu duruma 😂

Arkadaşlar selâm, 6+5 im bugün keseyi ve kalp atışını duyduk fakat kalp atışı 100 atıyor, normali 140 olmasi gerekiyor dedi doktor morelim bozuldu hafta ya yine takıp için gideceğim :( geç döllenme olduğu içinde olabilir dedi

Arkadaşlar selâm, 6+5 im bugün keseyi ve kalp atışını duyduk fakat kalp atışı 100 atıyor, normali 140 olmasi gerekiyor dedi doktor morelim bozuldu hafta ya yine takıp için gideceğim :KK43: geç döllenme olduğu içinde olabilir dedi
Biraz erken duymussunuz belki ondandır ben 7+4te duydum bencede bir hafta sonra düzene girer üzülmeyin ne güzel kalp atışını duymussunuz sağlıkla gelişir inşallah 🙏

İnşallah haftaya bebeği görürsünüz kafanıza takmayın. Doktorun söylediği doğru ama bence dile getirilmesine gerek yoktu. Hayatın içinde risk her zaman var. Üstelik sadece karnımızdaki bebekler için değil. Her an hepimizin başına bir şey gelebilir. Bu riskleri biliyoruz, böyle yaşıyoruz. Ama her evden çıktığımızda "karşıdan karşıya geçerken araba çarpmazsa yoluma devam ederim, çarparsa ölürüm" mü diyoruz? Kalp atışını duyma zamanı kişiden kişiye, cihazdan cihaza ve bebekten bebeğe değişiyor. Hamile insanlarız ve en ufak şeyi kafamıza takıyoruz. Bence bebeğinizin sağlığı için dua edin sadece ve kötü şeyleri aklınıza getirmeyin. Umarım her şey yolundadır. Güzel bir hafta geçirin ve inşallah haftaya güzel haberler alın.
Arkadaşlar selâm, 6+5 im bugün keseyi ve kalp atışını duyduk fakat kalp atışı 100 atıyor, normali 140 olmasi gerekiyor dedi doktor morelim bozuldu hafta ya yine takıp için gideceğim :KK43: geç döllenme olduğu içinde olabilir dedi
İnşallah her şey yolundadır, belki dediği gibi geç döllenmedir. Umarım haftaya iyi haberler alırsınız. Bebeğin kalbinin düzensiz atmasının sorun yarattığını duymuştum ama sizinki öyle değil gibi duruyor. Umarım haftaya gümbür gümbür dolu dolu duyar ve rahatlarsınız.

Back
X