2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Son adet tarihi: 16.01.2021
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi 24.10. 2021

Kızlar daha önce hamilelik yaşayanlar bu mide bulantıları ne kadar sürüyor bu herşeyden tiksinme
Canım ebim ilk hamileliğimde o kadar rahattım ki ne baş ağrısı ne kusma bulantı vs hiçbirşey yaşamadım ama şimdi 2-3 gündür baş ağrısı yaşıyorum ara ara hiçte alışık değilim baş ağrısına bakalım ne kadar sürücek ve aşırı iştahsızlığım var hiçbirşey istemiyo canım

Ayyyy aynı ben aynı o isteksizlik ben kendi ysptığımı yiyemiyorum hayır başkasının yaptığını da yiyemiyorum genel anlamda yemiyorum ceviz badem yoğurt ile gün geçiritprum bir an evvel geçsin diye bekliyorum

çok kötü bi durum yaa ben 8 de kaltım hala kahvaltı yapamadım o derece iştahsızım akşam yemek de yemedim dün en son 4 de bir tabak çorba içtim akşamda bir elma şuan onunlayım yanı

çok kötü bi durum yaa ben 8 de kaltım hala kahvaltı yapamadım o derece iştahsızım akşam yemek de yemedim dün en son 4 de bir tabak çorba içtim akşamda bir elma şuan onunlayım yanı
Normalde de iştahsızımdır ama şuan ekstra ekstra yaşıyorum peynir zeytin zorla biraz kahvaltı türü yemeklere nazaran daha az bulandırıyor gibicanım

Normalde de iştahsızımdır ama şuan ekstra ekstra yaşıyorum peynir zeytin zorla biraz kahvaltı türü yemeklere nazaran daha az bulandırıyor gibicanım
ben ilk hamileliğimde 16 kg almıtım iştahsızlığım yoktur benim yerim yani normal şekilde ama şuan farklı tepkiler oldu bakalım acaba cinsiyeti mi farklı kuzenim de ilk çocugunda kusma falan biraz zorlu geçmiş ilk dönemi ikincide çok rahatmış şimdi oda bana diyo cinsiyeti farklıdır bunun falan diye bakalım :)

Dün annem bana dedi ki biz 2 kız 1 erkek kardeşiz annem sen ve ablanda aşırı rahattım abinde feleğim şaşmıştı o kadar zorlanmıştım ki erkek bebek çok zorlar dedi ama bakalım kişiden kişiye de değişiyor bu belirtiler sanırım

Benim ilk bebeğim kız çok zordu şuan daha bı rahatım değişiyor işte demek..aman böyle gitsin mina beni mahvetti doğurduğum güne kadar kusmustum

Benim ilk bebeğim kız çok zordu şuan daha bı rahatım değişiyor işte demek..aman böyle gitsin mina beni mahvetti doğurduğum güne kadar kusmustum
Al işte demekki bunlar hep hürafeee kızı erkeği fark etmiyor demek bakalım bizim minişler ne olacak sağlıklı olsunlar da dün gece rüyamda hamileyim karnım baya büyümüş bir oğlum var buda erkek olacak diyorum birine ama kime diyorum bilmiyorumoğlum var dedim ama çocuğu göremedim

Hadi hayırlısı benim içime kız doğuyor bide artık alışveriş yapmak istiyorum 6.ayi bekle diyor herkes

Galiba doğrıu canım çünkü benimde kızımda aşırı rahattım şimdi baş agrım var ve iştahsızlık aklıma yemek getirsem bulantı başlicakmış gibi hissediyoruum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…