2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben kalbini duyunca da bir süre bekleyeceğim ilk trimestir bitsin en azından ,çünkü kadınlar çok çabuk enfeksiyon kapiyoruz ve ilk aylarda idrar yolu ve vaginal enfeksiyon düşüğe sebeb olabiliyor. Ama tabi size kalmış bir şey doktor yasak demediyse devam 👍😇😇😇
Dediğiniz ihtimalleri düşünmem lazım benimde çünkü bende yazın öyle bı enfeksiyon durumları geçirdim çabuk kapıyorum aslında ilk 3ay tamamen kesmek mantıklı ozaman :)

Canım bende aynı durumdayım öğrendiğim günden beri yasak demişti kalp atışını duyalım herşey yolundaysa yasak kalkacak demişti cuma duyacağız nasipse kalp atışını o zaman soracağım bende zaten her kontrolde benim doktorum unutmadan söylüyor karı koca olmuyoruz ben diyene kadar diye 😂😂tamam diyorum bakalım cuma ne diyecek asker arkadaşım oldu benim eşim bana
Ahaha aynen öyle ya 😁 benimki ilkinde sormadan demişti şimdi bişey demedi bende o heyecanla unutmuşum sormayı. Telefonu zaten yok arayıp sorsam devlete gidiyorum. İkili tarama için gün verdi ozamana kadar yasak diye düşünebilirim artık yapcak bişey yok😊

Ahaha aynen öyle ya 😁 benimki ilkinde sormadan demişti şimdi bişey demedi bende o heyecanla unutmuşum sormayı. Telefonu zaten yok arayıp sorsam devlete gidiyorum. İkili tarama için gün verdi ozamana kadar yasak diye düşünebilirim artık yapcak bişey yok😊
Aynen öyle canım bekleyeceğiz 🙏🙏 sanırım ilk aylarda düşük riskinden dolayı yasaklıyorlar bizim için hayırlısı olsun ♥️minişlerimiz sağlıklı olsun daa amann

🤣🤣🤣Hahha senin doktor baya zorlamış benimki de her seferinde yüzüme yüzüme karı koca olmuyoruz dedi hayır zaten bebeğimden önemli değil elbette onun sağlığı için amma velakin zor bir durum 🤣
:KK70: yok bee iyidir bu mesafede işte boşverrin :KK70::KK70:

Back
X