2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ben bitik durumdayım bugün mide bulantısından. Karnım aç, deli gibi açım Ama yemek yiyeniyorum. Yediğimi çıkarıyorum. Bulantılar mahvetti beni içtiğim suyu çıkartıyorum, son iki gün daha da şiddetlendi.
6. Haftayı bitirdim bir kilo vermişim. Bakalım bu şiddetlenmiş haliyle ne olucak.

o açlık bende de var.yemek yesem de 1 saat sonra kazınıyo midem.açlıga bagli mide bulantilarim ama bende daha kusma falan hic yok.sunu yazarken bile karnim gurulduyor

o açlık bende de var.yemek yesem de 1 saat sonra kazınıyo midem.açlıga bagli mide bulantilarim ama bende daha kusma falan hic yok.sunu yazarken bile karnim gurulduyor
O karın gurultuları bende de var. İnşallah bulantı yaşamazsın. 5. Haftada gurultu başladı 6. Da kusma. 7. De daha da şiddetlendi. Off yani

Ay ben çok ümitli değilim ilkte 9ay yaşadım, soğuk süt dene bide 3 4yemek kaşığı kadar. Oda mide asidini dengeliyor

İdrarda öğrendiğim bir pozitife bekliyorum kese için de gitmedim daha artık kalp için gideceğiz İskenderun'da doktor öneriniz var mı acaba? Doktor arayışındayim

Merhaba bende 7+1 haftalık hamileyim iki gündür kasıklarımda gerilme tarzı ağrılar var ağrıda demek istemiyorum Batma gibi. Bu durumu yaşayan var mı?
Benimde oluyor 8 haftaligim. Büyük ihtimal rahim büyüdüğü için diye düşündüm.bende. başka bı sorunum yok çünkü lekelenme filan birşeyim yok

canım betan kaç çıkmıştı tahmini doğum tarihimiz aynı
Şimdi internetten baktım sonucuma Cuma günü verdiğim kan sonucu 1200 salı verdiğim 357 idi. İyi gidiyor heralde .kese 2000 sonrasımı gözükür acaba

Kizlar bir sorum olucak biraz özel olabilir ama ilk hamileliğim ondan bilmiyorum. Doktor keseyi görünce ilişki yasak demişti kalp atışını duyunca kadar. Geçen hafta duyduk atışını. Ama sormayı unuttum oda bı uyarıda bulunmadı. Öğrendiğimiz den beri zaten ilişkiyi kesmistik ama lekenme filan bir tehlikem de yok siz nasıl ilerliyorsunuz kimseye de soramiyorim tabi çevremden :)

Ben kalbini duyunca da bir süre bekleyeceğim ilk trimestir bitsin en azından ,çünkü kadınlar çok çabuk enfeksiyon kapiyoruz ve ilk aylarda idrar yolu ve vaginal enfeksiyon düşüğe sebeb olabiliyor. Ama tabi size kalmış bir şey doktor yasak demediyse devam

Canım bende aynı durumdayım öğrendiğim günden beri yasak demişti kalp atışını duyalım herşey yolundaysa yasak kalkacak demişti cuma duyacağız nasipse kalp atışını o zaman soracağım bende zaten her kontrolde benim doktorum unutmadan söylüyor karı koca olmuyoruz ben diyene kadar diye tamam diyorum bakalım cuma ne diyecek asker arkadaşım oldu benim eşim bana

He şuda var devam desede ben korkacağım gibime geliyor artık umarım bunu aşarım

Dr arama fırsatın varsa ara sor yoksa bir dahaki kontrolü bekle canım herkeste farklı çünkü benim çevremdeki çoğu insan öğrendiği günden beri devam etmişti ama bana yasaklamıştı önlem amaçlı sor ki için rahat etsin derim

Bana ilk üç ay yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…