Dediğiniz ihtimalleri düşünmem lazım benimde çünkü bende yazın öyle bı enfeksiyon durumları geçirdim çabuk kapıyorum aslında ilk 3ay tamamen kesmek mantıklı ozaman :)Ben kalbini duyunca da bir süre bekleyeceğim ilk trimestir bitsin en azından ,çünkü kadınlar çok çabuk enfeksiyon kapiyoruz ve ilk aylarda idrar yolu ve vaginal enfeksiyon düşüğe sebeb olabiliyor. Ama tabi size kalmış bir şey doktor yasak demediyse devam
Bana ilk üç ay yasak dedi
Ahaha aynen öyle yaCanım bende aynı durumdayım öğrendiğim günden beri yasak demişti kalp atışını duyalım herşey yolundaysa yasak kalkacak demişti cuma duyacağız nasipse kalp atışını o zaman soracağım bende zaten her kontrolde benim doktorum unutmadan söylüyor karı koca olmuyoruz ben diyene kadar diyetamam diyorum bakalım cuma ne diyecek asker arkadaşım oldu benim eşim bana
Aynen öyle canım bekleyeceğizAhaha aynen öyle yabenimki ilkinde sormadan demişti şimdi bişey demedi bende o heyecanla unutmuşum sormayı. Telefonu zaten yok arayıp sorsam devlete gidiyorum. İkili tarama için gün verdi ozamana kadar yasak diye düşünebilirim artık yapcak bişey yok
Hahha senin doktor baya zorlamış benimki de her seferinde yüzüme yüzüme karı koca olmuyoruz dedi hayır zaten bebeğimden önemli değil elbette onun sağlığı için amma velakin zor bir durum
Kesinlikle öyle ne zamana kadar derse beklerizAynen öyle canım bekleyeceğizsanırım ilk aylarda düşük riskinden dolayı yasaklıyorlar bizim için hayırlısı olsun minişlerimiz sağlıklı olsun daa amann
yok bee iyidir bu mesafede işte boşverrin
benim 2. çocuk inşAllah öğrendik kalp atışını duyana kadar kestik doktor herhangi bişey demedi amaBenin kocam diyor ki bizim miniko şimdiden aramızda yatmaya başladı eeee dedim kolay olmayacak demiştim
Valla bana kalsa ben 9 ay rahat beklerim. Hiç hoşlanmıyorum hamileyken ilişkiye girmekten.Kesinlikle öyle ne zamana kadar derse beklerizteşekkürler herkese cevaplar için
Kaçımcı haftadasın canımbenim 2. çocuk inşAllah öğrendik kalp atışını duyana kadar kestik doktor herhangi bişey demedi ama
Valla bana kalsa ben 9 ay rahat beklerim. Hiç hoşlanmıyorum hamileyken ilişkiye girmekten.
amin canım cümlemize inşAllah sağlıkla alalım 6+5 deyim canım senin ne kadsarlık :)Kaçımcı haftadasın canımrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Oyy oyy maşallah 6+1 canım yakınızamin canım cümlemize inşAllah sağlıkla alalım 6+5 deyim canım senin ne kadsarlık :)
Gözn aydın canım inşallahDoktora gittim kizlar cok ufak bir kese gpzuktu haftaya tekrar gidicem kese buyumesini takip edicez insallah
Yasak olduğu için olabilir mi?Maşallah valla bende istek tavan ama yasak
Hahhah zoru severim başarmam zaman alırYasak olduğu için olabilir mi?Şaka bi yana öyle olmana sevindim. Valla çok şanslısın
İnsallah canim doktor daha 5. Haftanin icindesin dedi takvim ilerde gosteriyor suan gec dollenme oldu benimGözn aydın canım inşallahsağlıkla büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?