• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla kraker elma falan hafif etki etti ama baktım iyice yemekten tiksiniyorum tiksindikçe aç kalıyorum, mecbur ilaç yazdırdım ilaç kullanıyorum kuzum :KK43:
ilaç fayda eder umarım bende en belirgin olarak bi kere buzdolabını açtım koku geldi midem kalktı kötü kokuyo dedim eşim kokladı hiç bi koku yok dedi bu oldu bulantı ile ilgili en belirgin

ilaç fayda eder umarım bende en belirgin olarak bi kere buzdolabını açtım koku geldi midem kalktı kötü kokuyo dedim eşim kokladı hiç bi koku yok dedi bu oldu bulantı ile ilgili
ilaç fayda eder umarım bende en belirgin olarak bi kere buzdolabını açtım koku geldi midem kalktı kötü kokuyo dedim eşim kokladı hiç bi koku yok dedi bu oldu bulantı ile ilgili en belirgin
Bende de öyle başladı tiksinti gibiydi kokusunu aldığım her şey midemi bulandırıyordu hala da öyle inşallah sizinki bu kadarla kalır devam etmez

Alınti , bugün karşıma çıktı ,👍
IMG_20210221_223245.webp

Kizlar merhaba 5+3 iken doktora gittim dun kese var biraz tupe yakin yerleşmiş ama dis gebelik degil dedi yolksac yok ultrason kağıdında doktorum birswy demedi haftaya tekrar gelin dedi boyle olup bebegi gören var mi
Bende 5+5 de sadece kese görülmüştü 6+5 de yolksac da bebek de görülmüştü tatlim, sende güzel haberler alirsin umarım

Ben de seninle aynı haftadaki. Özellikle aksam ve gece sanki iki taraftan dışarıya doğru gerdiriyorlar kasıklarimi. 4. Ve 5. Haftada da olmuştu. Rahim büyüyor diye düşünüp ona yoruyorum
Aynen gerilme gibi ağrı desem değil Batma desem değil. Sizde mide bulantısı var mı?

Merhaba regl günüm yarın kendimden biraz şüpheleniyorum. Bakalım hayirlsi kendimi Ekim grubunda buldum gezerken yazayım dedim .2.yi düşünüyoruz nasipse Bakalım. Kızımda regl 5 gün önce öğrenmiştim. Yarında regl olmazsam hemen test yapacağım
Hadi bakalım inşallah olumlu sonuç alırsınız Allah gönlünüze göre versin 🌷

Daha 1 kere gittim.kontrole canım ne durumda bilmiyorum. 11 cm öncesinde de vardır bianda bu kadar büyümez henüz 7 haftalık hamileyim. Küçülür diye umut ediyorum ☺️
Benimki ilk gittiğimde 5 cmdi 2 gün sonra 6 cm olmuş. Büyüme hızı korkuttu beni. Hamilelikte oldu benimki. İlk muayeneden 3 hafta önce gittiğimde tertemiz rahim çok iyi demişti doktor 🤦🏼‍♀️

Aranizda diofol vitamin kullanan var mı? Yan etki yaptı mi? Ben de kabızlık basladi kullandigimdan beri.
Ben kullanıyorum canim ama progestanda kullanıyorum diofoldan değilde sanırım artık hormonlardan kabızlık oluyor. Hormonlardan düz kaslar gevsedigi için bağırsak hareketleri yavaşlıyor bende muzdaribim suya geceden kayısı koyuyorum 2 tane sabah suyu içip kayısıları yiyorum tavsiye ederim

Back
X