Evet canım inşallah sonuna kadar birlikte takip ederiz :)Benimde 16 ocak son adet tarihi maşşalh hepimiz aynıyız:)
Merhaba sizin betada biraz artışta yavaslik vardı galiba şuan nasıl gidiyor benimde öyle şuan oyuzden size bı sormak istedim siz kese gördünüz galiba öyle okumuştumSelam kızlar sat 7 ocak 10 gune yakın sürmüştü reglim 4 şubatta 42 ile başlamıştım sonra 49 ,84 ve dün 233 çıkmıştı yarını bekliyorum biraz sızı gibi kasık ağrım var akintim vardi azar azar bugün de akıntıyla beraber sumukumsu kahverengi cizik bir şeyler gördüm perşembe gidicem dr a hala iğne başlanmadı pıhtılaşma için keseyi görmeyi bekliyorlar zaman geçmiyor bazen ümitsizliğe kapılmıyor değilim
Nasıl oldun canım bütün haftasonu yattım dolabın kapağını açamıyorum kokular beni bitiriyor hiç bir şey yemeden uyumak istiyorum prilam dr banada verdi ama benim kusmam yok iştahsızım içsem mi ilacı iyi geldi mi sanaAynen katılıyorum kızlar midesi bulanmayanlar sadece çok şanslısınız..sadece bir kere hiç bulantım olmuyor dedim geçen pazar gününden beri wc başından kalkamıyorum yemek yiyemiyorum çok halsizim dün akşam Dr ilaç önerdi prilam dr diye içtim gece uyuyabildim ama yine bulantı başladı... İnşallah geçer çok kötü bir durum bu gerçekten herşey kokuyo hiç birşey yemek istemiyorum
Çok halsiz keyifsizim canım dün ilacı içip uyuyabildim biraz ,şükür vücudum dinlendi. gerçekten çok zor komşunun pişirdiği yemek bile midemi bulandırıyor.. eğer kusma yoksa yine şanslısın kusmak çok yordu beni..bana Dr yatmadan önce 2 tane iç demişti eğer istiyorsan 1 tane al ilacı denemek için en azından rahat uyuyp vücudunu dinlendirirsin henüz kusman yokken 2 tane içme derim ben.. yarın ise gidecegimi düşünürken bile korkuyorum ya araç kullanırken midem bulanirsa diye Allah yardım etsin herkeseNasıl oldun canım bütün haftasonu yattım dolabın kapağını açamıyorum kokular beni bitiriyor hiç bir şey yemeden uyumak istiyorum prilam dr banada verdi ama benim kusmam yok iştahsızım içsem mi ilacı iyi geldi mi sana
Aynı durumdayım canım bugünden yarını düşünüp geriliyorum bir tane denemek için kullanacağım bugün ama bu iştahsızlık bu kokulardan tiksinme ay çok kötüymüş allah yardımcımız olsunÇok halsiz keyifsizim canım dün ilacı içip uyuyabildim biraz ,şükür vücudum dinlendi. gerçekten çok zor komşunun pişirdiği yemek bile midemi bulandırıyor.. eğer kusma yoksa yine şanslısın kusmak çok yordu beni..bana Dr yatmadan önce 2 tane iç demişti eğer istiyorsan 1 tane al ilacı denemek için en azından rahat uyuyp vücudunu dinlendirirsin henüz kusman yokken 2 tane içme derim ben.. yarın ise gidecegimi düşünürken bile korkuyorum ya araç kullanırken midem bulanirsa diye Allah yardım etsin herkesebenim bulantı kusmam 5+2 de başladı bu arada bir arkadaş sormuştu da...
Ben gitmedim doktora 2 hafta sonra gidip kalp atışını da duymak istiyorum Allah nasip ederse. Pandemi den dolayı sık sık gitmek istemedim.Evet canım inşallah sonuna kadar birlikte takip ederiz :)
Gittiniz mi doktora kese falan görmek için
Herkeste bulantı olmuyor. Şuan 8.haftadayim bazen tiksinme oluyor ama hala bulantım olmadı inşallah olmazda :)Kızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim
Canım bende 8+1im. Ara sıra benimde batma tarzı ağrı, bazen minik sancılar oluyor. Kese büyüyüp rahim genişlediği için bu tarz ağrılara normal diyorlar.Merhaba bende 7+1 haftalık hamileyim iki gündür kasıklarımda gerilme tarzı ağrılar var ağrıda demek istemiyorum Batma gibi. Bu durumu yaşayan var mı?
Benim 2 hamileliğimde de hiç bulantı kusma olmadı hamile değildim sankiKızlar bat 16 ocaktı kendimi hamile gibi hissetmiyorum belirtim kalmadı normal mi
Canim sen kese gordun muEvet canım inşallah sonuna kadar birlikte takip ederiz :)
Gittiniz mi doktora kese falan görmek için
Benimde ikinci hamileligim Umarım benimkide öyle olur daha hic doktora gitmedim 6.haftanin sonuna dogru gitmek istiyorum insallahBenim 2 hamileliğimde de hiç bulantı kusma olmadı hamile değildim sanki
Ben de yarın 2. Kan değerime baktıracağım umarım artış iyidir. 149 Du ilki kana göre doktor randevu günü verecekBenimde ikinci hamileligim Umarım benimkide öyle olur daha hic doktora gitmedim 6.haftanin sonuna dogru gitmek istiyorum insallah
Adetin gecti mi cnm ne zaman kan vermistinBen de yarın 2. Kan değerime baktıracağım umarım artış iyidir. 149 Du ilki kana göre doktor randevu günü verecek
İnş canım haber ederim mutlaka güzel sonuçlar alırsam inşÇok iyi anliyorum :) insallah gorursun canım mutlaka haberdar et birlikte sevinelim
Hamilelikte mi oluştu öncesinde var mıydı canım? Büyüyor mu hamilelikte değişiklik oldu mu boyutlarında?Canim bende de 11 cm kist var çikolata kisti biraz bacağımda ağrı yapiyor iyi düşünelim iyi olsun
Merhaba canım evet yavaş başlamıştı benim de 233, 567 sonra 1200 ve 2064 oldu bir daha beta baktirmadim 2 gün sonra kanamam olunca çarşamba dr a gittim keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra dedi onu bekliyorum simdi bendeMerhaba sizin betada biraz artışta yavaslik vardı galiba şuan nasıl gidiyor benimde öyle şuan oyuzden size bı sormak istedim siz kese gördünüz galiba öyle okumuştum
Benim ilk 10 çıktı beta 2 gün sonra 22 çıktı 4 gün sonra 182 çıktı 2 gün sonra 322 çıkmıştı bundan 2 gün sonrada 445 çıktı bende yarın gidecem doktora inşallah bende hayırlı guzel haber alırım
Adetin gecti mi cnm ne zaman kan vermistin
Cuma adet günümdü Perşembe vermiştim kanı 149 Du. Bebeğin varlığını adete 4 gün kala kaset testle öğrwnmiştimAdetin gecti mi cnm ne zaman kan vermistin
Merhabalar kızlar gruba yazılanları takip ediyorum. benim doktorum sıvı alırken midem bulandığı için pipet ile içmemi tavsiye etti belki faydası olur bu durumu yaşayan arkadaşlara diye paylaşmak istedim. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızıÇok geçmiş olsun aynı durumdayım. Kuru yiyecekler iyi geliyor lütfen dene . Ben unutabiliyorum ama sulu yemek yiyemiyorum tiksinti var herşeye krsı çok sevdiğim suyu içemiyorumkraker grisini ekmek peynir zeytin hayatım böyle geçiyo. Tatlı bıesey asla yiyemiyorum. Evde birde oğlum var küçük herşey böyle çok zor ama geçiyo emin olun geçiyo yavaş yavaş