2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba sizin betada biraz artışta yavaslik vardı galiba şuan nasıl gidiyor benimde öyle şuan oyuzden size bı sormak istedim siz kese gördünüz galiba öyle okumuştum
Benim ilk 10 çıktı beta 2 gün sonra 22 çıktı 4 gün sonra 182 çıktı 2 gün sonra 322 çıkmıştı bundan 2 gün sonrada 445 çıktı bende yarın gidecem doktora inşallah bende hayırlı guzel haber alırım

Nasıl oldun canım bütün haftasonu yattım dolabın kapağını açamıyorum kokular beni bitiriyor hiç bir şey yemeden uyumak istiyorum prilam dr banada verdi ama benim kusmam yok iştahsızım içsem mi ilacı iyi geldi mi sana

Çok halsiz keyifsizim canım dün ilacı içip uyuyabildim biraz ,şükür vücudum dinlendi. gerçekten çok zor komşunun pişirdiği yemek bile midemi bulandırıyor.. eğer kusma yoksa yine şanslısın kusmak çok yordu beni..bana Dr yatmadan önce 2 tane iç demişti eğer istiyorsan 1 tane al ilacı denemek için en azından rahat uyuyp vücudunu dinlendirirsin henüz kusman yokken 2 tane içme derim ben.. yarın ise gidecegimi düşünürken bile korkuyorum ya araç kullanırken midem bulanirsa diye Allah yardım etsin herkese benim bulantı kusmam 5+2 de başladı bu arada bir arkadaş sormuştu da...

Aynı durumdayım canım bugünden yarını düşünüp geriliyorum bir tane denemek için kullanacağım bugün ama bu iştahsızlık bu kokulardan tiksinme ay çok kötüymüş allah yardımcımız olsun

Merhaba bende 7+1 haftalık hamileyim iki gündür kasıklarımda gerilme tarzı ağrılar var ağrıda demek istemiyorum Batma gibi. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım bende 8+1im. Ara sıra benimde batma tarzı ağrı, bazen minik sancılar oluyor. Kese büyüyüp rahim genişlediği için bu tarz ağrılara normal diyorlar.

Kızlar bat 16 ocaktı kendimi hamile gibi hissetmiyorum belirtim kalmadı normal mi

Merhaba canım evet yavaş başlamıştı benim de 233, 567 sonra 1200 ve 2064 oldu bir daha beta baktirmadim 2 gün sonra kanamam olunca çarşamba dr a gittim keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra dedi onu bekliyorum simdi bende bazen belirti olmayışı bile acaba mi diye düşündürüyor bu endişe hali hiç gecmeyecek sanırım. Sizin 445 ten sonra kaç çıktı bazen düzensiz başlayıp sonra düzene girebiliyormuş canım 1000 ve 3000 arası gözüküyor sanirim göremezsen canını hiç sıkma inşallah sağlıkla ilerliyordur ve seninledir bebeğin ve beklenen tüm evlatlar

Merhabalar kızlar gruba yazılanları takip ediyorum. benim doktorum sıvı alırken midem bulandığı için pipet ile içmemi tavsiye etti belki faydası olur bu durumu yaşayan arkadaşlara diye paylaşmak istedim. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…