- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Maşallah ya senin gibi hamilelere öyle imreniyorum kiBenim 2 hamileliğimde de hiç bulantı kusma olmadı hamile değildim sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ya senin gibi hamilelere öyle imreniyorum kiBenim 2 hamileliğimde de hiç bulantı kusma olmadı hamile değildim sanki
Ben de bu sefer bulansada biraz yemek yiyemesem kilo versem diyorumMaşallah ya senin gibi hamilelere öyle imreniyorum kikeşke benim genlerinde de bulantı olmasaydı Allahım diye üzülüyorum
maşallah ya hiç hiç bulanmaz umarım
![]()
Teşekkür ederim canım ara ara geliyor korktum bendeCanım bende 8+1im. Ara sıra benimde batma tarzı ağrı, bazen minik sancılar oluyor. Kese büyüyüp rahim genişlediği için bu tarz ağrılara normal diyorlar.
Aminnn inşallah canım bende 445 dün çıktı canım beta doktorum yarin maneye çağırdı bı beta yapalım bide muayne edelim ona göre değerlendirme yaparız dedi inşallah güzel haber alırımMerhaba canım evet yavaş başlamıştı benim de 233, 567 sonra 1200 ve 2064 oldu bir daha beta baktirmadim 2 gün sonra kanamam olunca çarşamba dr a gittim keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra dedi onu bekliyorum simdi bendebazen belirti olmayışı bile acaba mi diye düşündürüyor bu endişe hali hiç gecmeyecek sanırım. Sizin 445 ten sonra kaç çıktı bazen düzensiz başlayıp sonra düzene girebiliyormuş canım 1000 ve 3000 arası gözüküyor sanirim göremezsen canını hiç sıkma inşallah sağlıkla ilerliyordur ve seninledir bebeğin ve beklenen tüm evlatlar
![]()
Canım ben değil ama bir arkadaşım kullanıyor. Sabah akşam aç karna 1 tane içiyormuş. Ben şuan günde 1tane tok karna içiyorum. Daha geç etki ediyor ama aç içince dokunuyor bana ilaçlar. Ama yetmiyor gibi günde bir ilaç, 2ye çıkarım yakında.Kızlar prilamı sabah akşam kullanan var mı?
Kız öyle deme bulanmasın aman yiyememek kilo almaktan daha zor ya.Ben de bu sefer bulansada biraz yemek yiyemesem kilo versem diyorum![]()
Çok şiddetli ve dayanılmayacak kadar değilse korkma canım.Teşekkür ederim canım ara ara geliyor korktum bende
Inşallah için rahatlamış bir şekilde dönersin canımAminnn inşallah canım bende 445 dün çıktı canım beta doktorum yarin maneye çağırdı bı beta yapalım bide muayne edelim ona göre değerlendirme yaparız dedi inşallah güzel haber alırım
Ben sabah 2 akşam 2Kızlar prilamı sabah akşam kullanan var mı?
Canım hamilelere parol veriyorlar ama miligram önemlidir belki. Çok mu dayanılmaz ağrın?Baş ağrısı için parol içmemde sakınca olur mu kızlar dayanamıyorum ağrıya çünkü dr a yazdim ama henüz dönüş sağlamadı![]()
Ben de seninle aynı haftadaki. Özellikle aksam ve gece sanki iki taraftan dışarıya doğru gerdiriyorlar kasıklarimi. 4. Ve 5. Haftada da olmuştu. Rahim büyüyor diye düşünüp ona yoruyorumMerhaba bende 7+1 haftalık hamileyim iki gündür kasıklarımda gerilme tarzı ağrılar var ağrıda demek istemiyorum Batma gibi. Bu durumu yaşayan var mı?
Bende hep oyle düşünürdüm ama bulanti olunca hasta ve halsiz hissetmekte kötü oluyor tabi bide yemekler tatsizlasiyorBen de bu sefer bulansada biraz yemek yiyemesem kilo versem diyorum![]()
500 mg canım elimdeki evet migrenim var birazda soğuk algınlığım var 2 gündür mahvetti beni iki durum daCanım hamilelere parol veriyorlar ama miligram önemlidir belki. Çok mu dayanılmaz ağrın?Su içsen bol bol, baş ağrısına iyi gelir. Birde sessiz ve karanlık ortamda kalsan bir süre belki rahatlatır. Ya da ılık bir duşta iyi gelir belki.
Benimde bat 16 ocaktı inanın bende göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti hissetmiyorum ara ara giren kasık batmaları dışında. Bu ara ne kadar çok batı 16 Ocak olan hamişler var burdaKızlar bat 16 ocaktı kendimi hamile gibi hissetmiyorum belirtim kalmadı normal mi
Rahatlatıcı müzikler ve loş bir ortam iyi gelir belki kuzum. Migren ağrısı zor olur tahmin ediyorum ama dayanıp içmesen daha iyi olur. Rabbim şifa versin ya500 mg canım elimdeki evet migrenim var birazda soğuk algınlığım var 2 gündür mahvetti beni iki durum daterleyip duşa girdim acildim gibi şimdi yine devam ediyor ağrım canım içmeyeyim dimi ne olur ne olmaz
bir de proluton depot vuruldum o da migreni tetikliyormus sanırım 1 tane daha var onu vurulmaya korkuyorum ondan sonra böyle oldum çünkü
![]()
Canım bazı doktorlar başka yerde yaptırdığın testleri kabul etmeyip tekrar test istiyorlar. Senin doktorun sorun etmiyorsa bir gün önceden yaptırabilirsin. Sancı, ağrı, kasık batması çok uzun ve şiddetli değilse normal diyorlar canım. Rahim büyüdüğü için olurmuş.kızlar merhaba ben cuma günü doktora gidicem ama kan tahlillerimi 1 gün önceden sağlık ocağında yaptırmak istiyorum doktordan hangi testleri istemeliyim ? ve birşey daha sorucam bende arada adet sancısı gibi ağrı giriyo 10 15 sn sürüp geçiyo sizce normal mi ?
Evet canım olabilir. Sağol kuzum dayanicam artık bu kadar içmedim yarınki duruma göre tekrar danışıp içerim artık amin canım benim hepimize inşallahRahatlatıcı müzikler ve loş bir ortam iyi gelir belki kuzum. Migren ağrısı zor olur tahmin ediyorum ama dayanıp içmesen daha iyi olur. Rabbim şifa versin ya![]()
4+5de keseyi gördüm canım perşembe günü. 4 martta kalp atışı için randevu verdi 6+5 olcak duyabilir miyim bilmiyorum. Bi boş gebeliğim var korkuyorum yine öyle olursa diyeCanim sen kese gordun mu
Bende yarin belki keseyi gorurum diye gidicem canim 5+1 olucam yarin hayirlisiyla kalp atislarini da duyariz insallah4+5de keseyi gördüm canım perşembe günü. 4 martta kalp atışı için randevu verdi 6+5 olcak duyabilir miyim bilmiyorum. Bi boş gebeliğim var korkuyorum yine öyle olursa diye