2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba canım evet yavaş başlamıştı benim de 233, 567 sonra 1200 ve 2064 oldu bir daha beta baktirmadim 2 gün sonra kanamam olunca çarşamba dr a gittim keseyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra dedi onu bekliyorum simdi bende 🤲🙏 bazen belirti olmayışı bile acaba mi diye düşündürüyor bu endişe hali hiç gecmeyecek sanırım. Sizin 445 ten sonra kaç çıktı bazen düzensiz başlayıp sonra düzene girebiliyormuş canım 1000 ve 3000 arası gözüküyor sanirim göremezsen canını hiç sıkma inşallah sağlıkla ilerliyordur ve seninledir bebeğin ve beklenen tüm evlatlar 🤲🙏💫
Aminnn inşallah canım bende 445 dün çıktı canım beta doktorum yarin maneye çağırdı bı beta yapalım bide muayne edelim ona göre değerlendirme yaparız dedi inşallah güzel haber alırım 🤲

Kızlar prilamı sabah akşam kullanan var mı?
Canım ben değil ama bir arkadaşım kullanıyor. Sabah akşam aç karna 1 tane içiyormuş. Ben şuan günde 1tane tok karna içiyorum. Daha geç etki ediyor ama aç içince dokunuyor bana ilaçlar. Ama yetmiyor gibi günde bir ilaç, 2ye çıkarım yakında. :KK43:
Ben de bu sefer bulansada biraz yemek yiyemesem kilo versem diyorum 😆😆
Kız öyle deme bulanmasın aman yiyememek kilo almaktan daha zor ya. :KK70:
Teşekkür ederim canım ara ara geliyor korktum bende
Çok şiddetli ve dayanılmayacak kadar değilse korkma canım.

Aminnn inşallah canım bende 445 dün çıktı canım beta doktorum yarin maneye çağırdı bı beta yapalım bide muayne edelim ona göre değerlendirme yaparız dedi inşallah güzel haber alırım
Inşallah için rahatlamış bir şekilde dönersin canım 🙏Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım dualarim seninle olacak 🤲 😇

Bu bulantılar ne zaman geçecek kızlar ya? Daha çok başındayız biliyorum ama sanki hiç bitmeyecek, doğuma kadar midem bulanacak gibi hissediyorum ve korkuyorum. Doyasıya yemek yemeyi, yemek kokusunu içime çekip acıkma hissini özledim. Sürekli prilam kullanmakta zarar verir mi bebeğe bilmiyorum. İçiyorum ama içerken de korkuyorum. :KK43: :KK43: :KK61:

Baş ağrısı için parol içmemde sakınca olur mu kızlar dayanamıyorum ağrıya çünkü dr a yazdim ama henüz dönüş sağlamadı 🤕
Canım hamilelere parol veriyorlar ama miligram önemlidir belki. Çok mu dayanılmaz ağrın? 😔 Su içsen bol bol, baş ağrısına iyi gelir. Birde sessiz ve karanlık ortamda kalsan bir süre belki rahatlatır. Ya da ılık bir duşta iyi gelir belki.

Merhaba bende 7+1 haftalık hamileyim iki gündür kasıklarımda gerilme tarzı ağrılar var ağrıda demek istemiyorum Batma gibi. Bu durumu yaşayan var mı?
Ben de seninle aynı haftadaki. Özellikle aksam ve gece sanki iki taraftan dışarıya doğru gerdiriyorlar kasıklarimi. 4. Ve 5. Haftada da olmuştu. Rahim büyüyor diye düşünüp ona yoruyorum

Canım hamilelere parol veriyorlar ama miligram önemlidir belki. Çok mu dayanılmaz ağrın? 😔 Su içsen bol bol, baş ağrısına iyi gelir. Birde sessiz ve karanlık ortamda kalsan bir süre belki rahatlatır. Ya da ılık bir duşta iyi gelir belki.
500 mg canım elimdeki evet migrenim var birazda soğuk algınlığım var 2 gündür mahvetti beni iki durum da 😔 terleyip duşa girdim acildim gibi şimdi yine devam ediyor ağrım canım içmeyeyim dimi ne olur ne olmaz😔 bir de proluton depot vuruldum o da migreni tetikliyormus sanırım 1 tane daha var onu vurulmaya korkuyorum ondan sonra böyle oldum çünkü 🤕

Kızlar bat 16 ocaktı kendimi hamile gibi hissetmiyorum belirtim kalmadı normal mi
Benimde bat 16 ocaktı inanın bende göğüs hassasiyeti dışında hiç bir belirti hissetmiyorum ara ara giren kasık batmaları dışında. Bu ara ne kadar çok batı 16 Ocak olan hamişler var burda 😊

kızlar merhaba ben cuma günü doktora gidicem ama kan tahlillerimi 1 gün önceden sağlık ocağında yaptırmak istiyorum doktordan hangi testleri istemeliyim ? ve birşey daha sorucam bende arada adet sancısı gibi ağrı giriyo 10 15 sn sürüp geçiyo sizce normal mi ?

500 mg canım elimdeki evet migrenim var birazda soğuk algınlığım var 2 gündür mahvetti beni iki durum da 😔 terleyip duşa girdim acildim gibi şimdi yine devam ediyor ağrım canım içmeyeyim dimi ne olur ne olmaz😔 bir de proluton depot vuruldum o da migreni tetikliyormus sanırım 1 tane daha var onu vurulmaya korkuyorum ondan sonra böyle oldum çünkü 🤕
Rahatlatıcı müzikler ve loş bir ortam iyi gelir belki kuzum. Migren ağrısı zor olur tahmin ediyorum ama dayanıp içmesen daha iyi olur. Rabbim şifa versin ya 😔🙏
kızlar merhaba ben cuma günü doktora gidicem ama kan tahlillerimi 1 gün önceden sağlık ocağında yaptırmak istiyorum doktordan hangi testleri istemeliyim ? ve birşey daha sorucam bende arada adet sancısı gibi ağrı giriyo 10 15 sn sürüp geçiyo sizce normal mi ?
Canım bazı doktorlar başka yerde yaptırdığın testleri kabul etmeyip tekrar test istiyorlar. Senin doktorun sorun etmiyorsa bir gün önceden yaptırabilirsin. Sancı, ağrı, kasık batması çok uzun ve şiddetli değilse normal diyorlar canım. Rahim büyüdüğü için olurmuş.

Rahatlatıcı müzikler ve loş bir ortam iyi gelir belki kuzum. Migren ağrısı zor olur tahmin ediyorum ama dayanıp içmesen daha iyi olur. Rabbim şifa versin ya 😔🙏
Evet canım olabilir. Sağol kuzum dayanicam artık bu kadar içmedim yarınki duruma göre tekrar danışıp içerim artık amin canım benim hepimize inşallah 🤲😔🙏

4+5de keseyi gördüm canım perşembe günü. 4 martta kalp atışı için randevu verdi 6+5 olcak duyabilir miyim bilmiyorum. Bi boş gebeliğim var korkuyorum yine öyle olursa diye
Bende yarin belki keseyi gorurum diye gidicem canim 5+1 olucam yarin hayirlisiyla kalp atislarini da duyariz insallah❤️

X