Aminn inşallah canım Allah razı olsunInşallah güzel şeyler söyler canım yarın dua edelim
İnşallah inşallahİnşallah bir sıkıntı olmaz canım
Benim de ilk zamandan beri öyle lekelenmem var yarın doktora gideceğim bakalımEvet tuvalete çıktıkça sildigimd geliyor bazen koyu sari bazen ,bazen pembeli kahverengi
Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda ekliyorum listeyeMerhaba, bende sanırım Ekim annesi olacağım. Sat 9ocak 2. Bebeğim olcak
Hemen hemen aynı sayılırız canım benimde son adet 16 OcaktıKızlar herkese tekrardan merhabason adet tarihinin ilk gününü baz alırsak 5 haftalık hamile ve ekim annesi oluyorum tahmini 24 ekim Allah kısmet ederse. rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun
Bu beta değerleriniz adetin kaçıncı günü oldu ya da geçtikten sonra mıCanım ilk öğrendiğimde 87.2 çıktı üç gün sonra tekrar yaptırdım 295.6 çıktı birde yarın baktıracam inşallah yükseliş sağlıklı ilerler
Canım adetim bir gün gecikti ilk degerim bir gün gecikmeli olan 87.2 ikinci degerim üç gün gecikme olan 295.6 yarın tekrar baktıracam son kez sonra doktor randevusu alırım inşallahBu beta değerleriniz adetin kaçıncı günü oldu ya da geçtikten sonra mı
Kese görünüyorsa çok güzel şaşırdım açıkçası genelde 7. Hafta görünür diyorlar ama bilemedimKizlar merhaba 5+3 iken doktora gittim dun kese var biraz tupe yakin yerleşmiş ama dis gebelik degil dedi yolksac yok ultrason kağıdında doktorum birswy demedi haftaya tekrar gelin dedi boyle olup bebegi gören var mi
Ay canım öksürük yok çok şükür ama dediğin gibi o da reflü belirtisiBenim ilk gebeliğim ful oksurukle geçmişti bikac defa kanama yaşadım 28haftadan sonra ama doktor öksürüğe bağlı demişti. Hatta alerji ilaci singulair kullandım hamilelik öncesi bı alerjim vardı ilaç değişimi oldu hamilelikle. Astım testi bile yaptırdım o kadar ki fenaydı. Meğer refluymus doğumla birlikte odaya geldim tık kesildi.şimdi idrarda ogrendigim 2.gebeligimde adete 3gun kala oksurmeler başladı. Eşim direkt hamilesin teste gerek yok dedi bazı hamilelikler maalesef öyle. İlaç kullanmamaya çalışın yaptığınızı yüksek tutun akşam yemeğini hafif yiyin ve yemekten sonra pek bişey yememeye çalışın etkisi olur inşallah reflü felaket bişey
Canım hayırlı olsun. 5+3te görünmemesi doğal diye düşünüyorum. Henüz çok küçük. Kafana takma inşallah haftaya daha güzel görünürKizlar merhaba 5+3 iken doktora gittim dun kese var biraz tupe yakin yerleşmiş ama dis gebelik degil dedi yolksac yok ultrason kağıdında doktorum birswy demedi haftaya tekrar gelin dedi boyle olup bebegi gören var mi
Ins cok tesekkur ederimCanım hayırlı olsun. 5+3te görünmemesi doğal diye düşünüyorum. Henüz çok küçük. Kafana takma inşallah haftaya daha güzel görünür
Kese bu haftada vajinal ultrason ile gayet güzel görünür canimKese görünüyorsa çok güzel şaşırdım açıkçası genelde 7. Hafta görünür diyorlar ama bilemedim
Benimde 16 ocak son adet tarihi maşşalh hepimiz aynıyız:)Hemen hemen aynı sayılırız canım benimde son adet 16 Ocaktı
Bulantılar olacak diye bir şey yok canım, ama olursa da genelde 6. haftada başlıyor diye biliyorum. Ama benim hiç olmadı mesela, olmazda korkma yaniKızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim
Benim 5. Haftanın sonunda hafif hafif başladı 6. Haftada şiddetlendi bulantılar.Kızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim
Benim 5.haftada başladı canım. Hamile kimi görsem inşallah midesi bulanmaz diye dua ediyorum artıkKızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim
7. Haftada genelde kalp atışı duyuluyor canımKese görünüyorsa çok güzel şaşırdım açıkçası genelde 7. Hafta görünür diyorlar ama bilemedim
Benim 6. Haftada inşallah olmaz seninKızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim