2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bulantılar, belirtiler ne durumda? 🙈 Ben şimdilik günde bir prilam ile idare ediyorum, sabahları şükür kahvaltı yapabiliyorum. Gün içinde de ne zaman bulantı başlarsa bir tane içiyorum. Tokken daha geç etki ediyor ama geçiriyor şükür ya.

Kizlar merhaba 5+3 iken doktora gittim dun kese var biraz tupe yakin yerleşmiş ama dis gebelik degil dedi yolksac yok ultrason kağıdında doktorum birswy demedi haftaya tekrar gelin dedi boyle olup bebegi gören var mi

Bu beta değerleriniz adetin kaçıncı günü oldu ya da geçtikten sonra mı
Canım adetim bir gün gecikti ilk degerim bir gün gecikmeli olan 87.2 ikinci degerim üç gün gecikme olan 295.6 yarın tekrar baktıracam son kez sonra doktor randevusu alırım inşallah 🤍

Kizlar merhaba 5+3 iken doktora gittim dun kese var biraz tupe yakin yerleşmiş ama dis gebelik degil dedi yolksac yok ultrason kağıdında doktorum birswy demedi haftaya tekrar gelin dedi boyle olup bebegi gören var mi
Kese görünüyorsa çok güzel şaşırdım açıkçası genelde 7. Hafta görünür diyorlar ama bilemedim 🤔

Benim ilk gebeliğim ful oksurukle geçmişti bikac defa kanama yaşadım 28haftadan sonra ama doktor öksürüğe bağlı demişti. Hatta alerji ilaci singulair kullandım hamilelik öncesi bı alerjim vardı ilaç değişimi oldu hamilelikle. Astım testi bile yaptırdım o kadar ki fenaydı. Meğer refluymus doğumla birlikte odaya geldim tık kesildi.:olamaz: şimdi idrarda ogrendigim 2.gebeligimde adete 3gun kala oksurmeler başladı. Eşim direkt hamilesin teste gerek yok dedi 🙄 bazı hamilelikler maalesef öyle. İlaç kullanmamaya çalışın yaptığınızı yüksek tutun akşam yemeğini hafif yiyin ve yemekten sonra pek bişey yememeye çalışın etkisi olur inşallah reflü felaket bişey😏
Ay canım öksürük yok çok şükür ama dediğin gibi o da reflü belirtisi 🥲 benim de boğaz yanması ve acı su olayı var. Dediğin gibi daha test yapmadan bu reflü ile hamileyim demiştim ben de. Bir şişe rennie bitirdim, sadece gece birkez kullanarak. Şimdi de gaviscon deniyorum 😕 çok zorda kalmadıkça içmiyorum ama baya zorluyor. Bulantı yaşayan arkadaşlar daha mı şanslı daha mı şanssız bilemedim, bulantının hiç olmazsa ilacı var, reflüye hiç bişey iyi gelmiyor 🥲 inşallah gebelik boyunca sürmez, ikimizinki de geçer bir ay sonra falan 😅

Canım hayırlı olsun. 5+3te görünmemesi doğal diye düşünüyorum. Henüz çok küçük. Kafana takma inşallah haftaya daha güzel görünür

Kızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim 😘🙏
Bulantılar olacak diye bir şey yok canım, ama olursa da genelde 6. haftada başlıyor diye biliyorum. Ama benim hiç olmadı mesela, olmazda korkma yani 😘

• Beğen
Reactions: Omr
Kızlar ben birşey sormak istiyorum aranızda daha yeniyim bulantılar ne zaman başlıyor bulantı yaşayanlarınız varsa ne zaman başladı acaba öğrenebilir miyim 😘🙏
Benim 5. Haftanın sonunda hafif hafif başladı 6. Haftada şiddetlendi bulantılar. 😘

• Beğen
Kese görünüyorsa çok güzel şaşırdım açıkçası genelde 7. Hafta görünür diyorlar ama bilemedim 🤔
7. Haftada genelde kalp atışı duyuluyor canım
Benim 6. Haftada inşallah olmaz senin 🤲🏻

• Beğen
X