2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen katılıyorum kızlar midesi bulanmayanlar sadece çok şanslısınız..sadece bir kere hiç bulantım olmuyor dedim geçen pazar gününden beri wc başından kalkamıyorum yemek yiyemiyorum çok halsizim dün akşam Dr ilaç önerdi prilam dr diye içtim gece uyuyabildim ama yine bulantı başladı... İnşallah geçer çok kötü bir durum bu gerçekten herşey kokuyo hiç birşey yemek istemiyorum

Kızlar merhaba bende hamileliğimi 14 Şubat'ta öğrendim düzenli kan verdim iki üç güne bir artışlar iyi gidiyor fakat henüz doktor randevusu almadım doktor arayışı içindeyim..Sizlere bir sorum olacak kafam çok karşıtı bazı uygulamalar Kasım bazı uygulamalar Ekim ayını işaret ediyor tahmini doğum için bende Kasım annelerimi Ekim annelerimi hangi kervana katılacagımı bilemedim son adetimin ilk günü 16 ocaktı 14 Şubat'ta hamileliğimi öğrendim

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin son adet tarihinin ilk günü önemli diye biliyorum

Son düzenleme:
Canım sonucun çıktı mı
Evet sonucum 445 çıktı doktoruma yazdım hemen oda bunları yazdı
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.
Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor

Çok geçmiş olsun aynı durumdayım. Kuru yiyecekler iyi geliyor lütfen dene . Ben unutabiliyorum ama sulu yemek yiyemiyorum tiksinti var herşeye krsı çok sevdiğim suyu içemiyorum kraker grisini ekmek peynir zeytin hayatım böyle geçiyo. Tatlı bıesey asla yiyemiyorum. Evde birde oğlum var küçük herşey böyle çok zor ama geçiyo emin olun geçiyo yavaş yavaş

İnşallah bir sıkıntı olmaz canım

Inşallah güzel şeyler söyler canım yarın dua edelim

Hoş geldin canım Allah sağ Salim kucağına aldırsın

canım betan kaç çıkmıştı tahmini doğum tarihimiz aynı

Diğer çocuklarının cinsiyeti aynıysa bu farklı olabilir canım. Belirtilerin başkaymış baksana
:) gönül ister tabi, ilk ikisi kız üçüncü de bir de oğlum olsun diye ama sağlıklı ve hayirli olmasi herkes gibi bizim de duamız:) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah

Aynen bende tatlı birşey yiyemiyorum tuzlu yiyecekler tercihim evde yemek yapmayı geçtim herşey kokuyo çok zor gerçekten annem abimde 9 ay çekmiş bulantıyı
Bana hamileyken 4 ay sürmüş umarım anneme çekmem bu konuda

Merhaba, tebrikler..
Kesinlikle Ekim, benim Sat da 17 Ocak . O uygulamalar neye göre Kasım çıkarıyor çok merak ettim. Bana 24 Ekim diyor. (28 gün regl döngüsü baz alıyorlar) Sizinki de 23 Ekim olması lazım bu durumda , kaç günde bir regl oluyorsunuz bilmiyorum ama her halükarda Ekim olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…