Aynen katılıyorum kızlar midesi bulanmayanlar sadece çok şanslısınız..sadece bir kere hiç bulantım olmuyor dedim geçen pazar gününden beri wc başından kalkamıyorum yemek yiyemiyorum çok halsizim dün akşam Dr ilaç önerdi prilam dr diye içtim gece uyuyabildim ama yine bulantı başladı... İnşallah geçer çok kötü bir durum bu gerçekten herşey kokuyo hiç birşey yemek istemiyorumKızlar hiç bunu sorgulamayın derim size aynı durumdaydım 2 gün önce bende sorguladım şuan kafam kalkmıyor hiç bir şey yiyemiyorum o kadar bitkinim ki kendi yaptığım hiç bir şeyi yiyemedim anneme geldim o yüzden hiç benimgibi kendinize belirtiler aramayın keyfini çıkarın
GünaydınlarGünaydın güzel annelerrrr, Çarşamba günü bebeğimin kalbini dinlemek için gideceğim doktora zaman asla geçmiyor
Merhaba canım hayırlı olsun bebişin son adet tarihinin ilk günü önemli diye biliyorumKızlar merhaba bende hamileliğimi 14 Şubat'ta öğrendim düzenli kan verdim iki üç güne bir artışlar iyi gidiyor fakat henüz doktor randevusu almadım doktor arayışı içindeyim..Sizlere bir sorum olacak kafam çok karşıtı bazı uygulamalar Kasım bazı uygulamalar Ekim ayını işaret ediyor tahmini doğum için bende Kasım annelerimi Ekim annelerimi hangi kervana katılacagımı bilemedim son adetimin ilk günü 16 ocaktı 14 Şubat'ta hamileliğimi öğrendim
Yaa güzel haberlerle geliriz inşallah saat 15:00 de benim randevu sabırsızlaniyorumGünaydınlarAy valla bende çarşambayı iple çekiyorum
Amin inşallah benim randevu sayılmıyor kontrol sayılıyor en geç sabah 10 da doktorda olurum ama ne zamana bakar bilmiyorum. HayırlısıYaa güzel haberlerle geliriz inşallah saat 15:00 de benim randevu sabırsızlaniyorum
Evet sonucum 445 çıktı doktoruma yazdım hemen oda bunları yazdıCanım sonucun çıktı mı
Çok geçmiş olsun aynı durumdayım. Kuru yiyecekler iyi geliyor lütfen dene . Ben unutabiliyorum ama sulu yemek yiyemiyorum tiksinti var herşeye krsı çok sevdiğim suyu içemiyorumAynen katılıyorum kızlar midesi bulanmayanlar sadece çok şanslısınız..sadece bir kere hiç bulantım olmuyor dedim geçen pazar gününden beri wc başından kalkamıyorum yemek yiyemiyorum çok halsizim dün akşam Dr ilaç önerdi prilam dr diye içtim gece uyuyabildim ama yine bulantı başladı... İnşallah geçer çok kötü bir durum bu gerçekten herşey kokuyo hiç birşey yemek istemiyorum
İnşallah bir sıkıntı olmaz canımEvet sonucum 445 çıktı doktoruma yazdım hemen oda bunları yazdı
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.
Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor
Tamam teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun bebişin son adet tarihinin ilk günü önemli diye biliyorum
Inşallah güzel şeyler söyler canım yarın dua edelimEvet sonucum 445 çıktı doktoruma yazdım hemen oda bunları yazdı
Gün asırı ikiye katlanarak artış olması gerek Bugunkü değerde artış var ancak ikiye katlanarak artış olmamış Şu durumların üzerinde değerlendirme yapılması gerek: Şu aşamada sadece bu değer üzerine kesin bir tanı koymak mümkün değil genelde b HCG takibine devam edilir ve mutlaka muayene gerekli.
Normal bir gebelik durumu ,tam gelişemeyen gebelik durumu,dış gebelik. Bunları yazmış pazartesi saat 10 da muayene ye çağırıyor
Hoş geldin canım Allah sağ Salim kucağına aldırsınKızlar herkese tekrardan merhabason adet tarihinin ilk gününü baz alırsak 5 haftalık hamile ve ekim annesi oluyorum tahmini 24 ekim Allah kısmet ederse. rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun
canım betan kaç çıkmıştı tahmini doğum tarihimiz aynıKızlar herkese tekrardan merhabason adet tarihinin ilk gününü baz alırsak 5 haftalık hamile ve ekim annesi oluyorum tahmini 24 ekim Allah kısmet ederse. rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkesin kucağını doldursun
Canım ilk öğrendiğimde 87.2 çıktı üç gün sonra tekrar yaptırdım 295.6 çıktı birde yarın baktıracam inşallah yükseliş sağlıklı ilerlercanım betan kaç çıkmıştı tahmini doğum tarihimiz aynı
:) gönül ister tabi, ilk ikisi kız üçüncü de bir de oğlum olsun diye ama sağlıklı ve hayirli olmasi herkes gibi bizim de duamız:) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllahDiğer çocuklarının cinsiyeti aynıysa bu farklı olabilir canım. Belirtilerin başkaymış baksana
Aynen bende tatlı birşey yiyemiyorum tuzlu yiyecekler tercihim evde yemek yapmayı geçtim herşey kokuyo çok zor gerçekten annem abimde 9 ay çekmiş bulantıyıÇok geçmiş olsun aynı durumdayım. Kuru yiyecekler iyi geliyor lütfen dene . Ben unutabiliyorum ama sulu yemek yiyemiyorum tiksinti var herşeye krsı çok sevdiğim suyu içemiyorumkraker grisini ekmek peynir zeytin hayatım böyle geçiyo. Tatlı bıesey asla yiyemiyorum. Evde birde oğlum var küçük herşey böyle çok zor ama geçiyo emin olun geçiyo yavaş yavaş
Kızlar merhaba bende hamileliğimi 14 Şubat'ta öğrendim düzenli kan verdim iki üç güne bir artışlar iyi gidiyor fakat henüz doktor randevusu almadım doktor arayışı içindeyim..Sizlere bir sorum olacak kafam çok karşıtı bazı uygulamalar Kasım bazı uygulamalar Ekim ayını işaret ediyor tahmini doğum için bende Kasım annelerimi Ekim annelerimi hangi kervana katılacagımı bilemedim son adetimin ilk günü 16 ocaktı 14 Şubat'ta hamileliğimi öğrendim