2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
benim de adetten once lekelenmelerim oldu canim pembe kahverengi karisik.kanama gibi deildi peceteye gelen lekelenmelerdi.hemen progestana basla 200mglik vajinal onerdi benim doktorum
Evet tuvalete çıktıkça sildigimd geliyor bazen koyu sari bazen ,bazen pembeli kahverengi

evet canim karindan.2.doktor karindan biseyler goremeseydi kesin vajinalde bakardi.butun kullandigim ilaclari degistirdi.sabahki doktor ne kullaniyosun die sormadi bile...cihazdan onemlisi doktor..bidaha asla degistirmem doktorumu
Katılıyorum. Ben de kendi doktoruma gitmek için bekledim. Doktor ve doktorun yaklaşımı çok önemli. İnşallah bir daha böyle bir korku yaşamazsınız.
Bugün ikinci kez bakıldı 2 kattan fazla artmış iyi görünüyor dedi doktorum. Sol tarafta kist vardı o büyümüş ağrı ondan olabilir çok ağrın olursa gel hastaneye yatırayım dedi
Geçmiş olsun canım inşallah ağrın hafifler bebeğin de sağlıkla büyür.
Hanımlar benimde lekelenmem başladı bugün kahverengi pembeli geliyor..pazartesi tekrar kan vericem inşallah bebeğim bana tutunur güzel gelişim gösterir
İnşallah her şey yolundadır. Kaçıncı haftadasınız? Ben de progestan kullanıyorum. İnşallah sağlıkla büyür bebeklerimiz

Maşallah benim 4 gün geçti bugün test yaptırdım 664.2 çıktı seninki ikiz olmasın :)

Bugün ikinci kez bakıldı 2 kattan fazla artmış iyi görünüyor dedi doktorum. Sol tarafta kist vardı o büyümüş ağrı ondan olabilir çok ağrın olursa gel hastaneye yatırayım dedi
Canim bende de 11 cm kist var çikolata kisti biraz bacağımda ağrı yapiyor iyi düşünelim iyi olsun

Haklısın..
Iyi ki varsin..Cok teşekkür ediyorum desteğin için
Allahim sağlıkla kavuştursun
Bakalim ne zmn kısmet olursa bekleyeceğim ben de

Merhaba, bende sanırım Ekim annesi olacağım. Sat 9ocak 2. Bebeğim olcak

Benim ilk gebeliğim ful oksurukle geçmişti bikac defa kanama yaşadım 28haftadan sonra ama doktor öksürüğe bağlı demişti. Hatta alerji ilaci singulair kullandım hamilelik öncesi bı alerjim vardı ilaç değişimi oldu hamilelikle. Astım testi bile yaptırdım o kadar ki fenaydı. Meğer refluymus doğumla birlikte odaya geldim tık kesildi. şimdi idrarda ogrendigim 2.gebeligimde adete 3gun kala oksurmeler başladı. Eşim direkt hamilesin teste gerek yok dedi bazı hamilelikler maalesef öyle. İlaç kullanmamaya çalışın yaptığınızı yüksek tutun akşam yemeğini hafif yiyin ve yemekten sonra pek bişey yememeye çalışın etkisi olur inşallah reflü felaket bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…