- 15 Şubat 2021
- 160
- 291
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet tarihinden 2 hafta sonra keseyi 3 hafta sonra kalp atışını duyduk canimHamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)
Henüz çocuğumuz yok. Tedavideyiz şuan. Yani doğmuş ve şuan sıkıntı görmüyorsanız yoktur kromozom bozukluğu. Çünkü olsa allah korusun öyle bişey olsa hiçbir ihtiyacını gideremez.translokasyonda öyle oluyor yani. Ama bizlerinde doğal yoldan sağlıklı bebeği olabiliyor sonuçta bizlerinde ailesinde varmış ve biz sağlıklı doğmuşuz ama ben artık uğraşmak istemedim yıprandım çünküSağlıklı çocuğunuz var mıydı acaba önce. Benim bı tane oğlum var. Yinede kromozom bozukluğu var midir
Hadi çok sevindim canım ben de haftaya gideceğim nasipse:) bugun kontrol vardi, minnaki ve kalp atışını gördük duyduk cok şükür yalniz 3 kilo almışım 1 ayda mide bulantilarina ve hic yemek yememeye rağmen bu ne hız.. bir sonraki kontrol 4 hafta sonra bakalim o zman ne göreceğiz:)
Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)
İnsAllah canim UkaderU benle ayni gunde transfer oldunHayırlı olsun benim de 31.12.2020 ben de 15 ocakta transfer oldum. İnş sağlıkla kucağımıza alalım
Bende iki defa vajinal muayine olundu. Çook şükür hiç bir problem yaşamadimİlk gebeliğimde yurtdışındaydım. Bir kadın doğumcu bana , hesapla , 6+4 gibi git kalp atışını da duyarsın kontrolde , demişti. Ben de öyle yapmıştım. Kalp atışını da duymuştum.
İlk alttan muayene olmak istemedim, ama sonra ikna oldum. Gerçekten de bir şey olmuyormuş.
Karından ve alttan ölçümler farklı sonuçlar vermişti. Alttan daha başarılı veri almıştık.
O ara çok rahatmışım ama. Nasıl beklemişim hayret.
Sorulmadı ama yazayım, kontrolden iki hafta sonra, göğüslerimdeki hassasiyet gitmişti. Allahhh, neler okudum. Ne moral bozucu şeyler. Türkiye de pozitif bir şey yazan bulamadım,yabancı siteleri okuyorum. Eşim dedi, sen rahat edemeyeceksin. İki hafta sonra 8+ 3 te tekrar gitmiştik(İngiltere ‘de kafanıza göre gidemiyorsunuz, cebinizden ödüyorsunuz)
Hiçbir şeyi yoktu bebişin, kolları ve bacaklarını gördük ultrasonda hareket eden.
Bir kaç gün sonra da , yine meme hassasiyeti başladı.
Anlamıştım ki , belirtiler gidip gelebilirdi hormonal ve bu illa kötü bir şey olabileceği anlamına gelmiyordu.
Şuan sürekli okuyorum. Herkes keseleri çoktan görmüş , kalp atışları için gün bekleniyor. Aslında bir taraftan ne kadar önemli, risk varsa anne adayını tehlikeye atmadan , görebilmek.
Sabah ilk burayı okuyorum, yatmadan da en son yine bu topiği.
Herkesin heyecanını birlikte yaşamak, tanımadan, ne kadar güzel ve farklı.
Bir soru , bin cevap örneği, bir dünya yazmışım yine
Bende tüp bebek. 26il beta hcgde ögrendim.28tekrar verdim. 1hafta sonrasına 5şubata kese görmeye çağırdı dr.kese görüldü. 10gün sonra 15şubat kalp atışı. Ben merakıma yenik düşüb 12 şubat gitdim sağlık oçağına. Sesin açmadı zarar deye. Ama gördüm.Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)
4+5de keseyi gördüm canım kalp atışı ve bebeği görmek için 2 hafta daha bekletiyor beniHamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)
Aminn inşallah canımHadi güzel sonuçlar inşallah canım
Ben de bugün 4+5 im :) sürekli bir heyecan bir iki hafta daha beklemeye çalışıyim dayanabilirsem4+5de keseyi gördüm canım kalp atışı ve bebeği görmek için 2 hafta daha bekletiyor beni
Beklemek çok zor oluyor gerçekten ya. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız beta değerleriniz nasılBen de bugün 4+5 im :) sürekli bir heyecan bir iki hafta daha beklemeye çalışıyim dayanabilirsem
Canım ben de 2 kilo aldım, ama şişkinlik ve kabızlık var. Ben ona bağlıyorum ara ara düşüyo çünkü kilom bi süre sonra normale döneriz diye düşünüyorum:) bugun kontrol vardi, minnaki ve kalp atışını gördük duyduk cok şükür yalniz 3 kilo almışım 1 ayda mide bulantilarina ve hic yemek yememeye rağmen bu ne hız.. bir sonraki kontrol 4 hafta sonra bakalim o zman ne göreceğiz:)
Ay bende 3 kilo aldım ama bulantıdan simit kraker yiyorum sürekli onlar mı yaptı bilmiyorum doktorumda dedi napıyosun sen yürüyüş fln yap şimdiden bu kadar kilo alma Nasıl engelliycez bu kilo işini ya:) bugun kontrol vardi, minnaki ve kalp atışını gördük duyduk cok şükür yalniz 3 kilo almışım 1 ayda mide bulantilarina ve hic yemek yememeye rağmen bu ne hız.. bir sonraki kontrol 4 hafta sonra bakalim o zman ne göreceğiz:)
Diyetisyenim kabızlık geçtiğinde tekrar tartıl diyodu, 500 gr 1 kg arası fark ediyor çünküCanım ben de 2 kilo aldım, ama şişkinlik ve kabızlık var. Ben ona bağlıyorum ara ara düşüyo çünkü kilom bi süre sonra normale döneriz diye düşünüyorum