2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar merhaba,
9.haftadayız gebelikte. Tsh başlarda 4.81 10 gün sonra 3.02 çıkmıştı. 9. Haftadayken 7 kusur çıktı. Endokrinolojiye baktır dedi doktor. Ilaç vericek bu gun geç kalmış sayılmayız inşallah. Bu arada ikizdi tsh dan dolayı mi kaybettik acaba 😔kafamda soru işaretleri oldu. Korkuyorum diğerine de bisey olur diye 😔😔🙏🙏

Kizlar merhaba,
9.haftadayız gebelikte. Tsh başlarda 4.81 10 gün sonra 3.02 çıkmıştı. 9. Haftadayken 7 kusur çıktı. Endokrinolojiye baktır dedi doktor. Ilaç vericek bu gun geç kalmış sayılmayız inşallah. Bu arada ikizdi tsh dan dolayı mi kaybettik acaba 😔kafamda soru işaretleri oldu. Korkuyorum diğerine de bisey olur diye 😔😔🙏🙏
Olmaz Inşallah canım sen gönlünü ferah tut önlemini al ilacını iç gerisi taktiri ilahi. 4.81ken ilaç vermedi mi

Kızlar ilk haftadan beri kahverengi kanamam var ağrı vs yok şuan azaldı oğlumda hiç böyle bisey yaşamamıştım. Dr yerleşme kanaması dedi. Cinsiyeti kızdır diyorlar olabilir mi acaba

kizlar merhaba..ben bugun doktora gittim.ultrasonda 14mm kese cikti bombos bir kese...doktora dedim 14mm de yol sac falan gormemiz gerekmezmiydi die.bana' yani ben henuz goremedim seni de telaslandirmak istemedim haftaya bakariz daha erken ' dedi.zaten 2 kaybim var kaygi icinde bir donemden geciyorum basladim aglamaya.uzulme uzulme erken haftaya bakariz dedi.ciktik ordan baya bi agladim eve giderken dedim esime eski doktorumun ultrasonu cok iyidi başından atmiyodu gorene kadar ugrasiodu die.aninda kirdi arabayi hemen ona gidiyoruz dedi.neyse araya sıkıştirdik hemen kendimizi.ultrasonda bakti kese bos deil dedi bebege ait gelisimler olusmaya baslamis dedi.bi sorun yok dedi bos kese deil haftaya gorucez kalp atisini dedi.hemen igne baslatti.pihtilasma bozuklugum var cunku 2 gende( sabahki ilk doktor bebegi gormeden baslamicaz demisti).ignelerimi aldim eve gectim kizlar. aglamali sonrasinda gulmeli bir gune baslamis oldum.2 doktorun da ultrason goruntusunu paylastim kizlar bakarmisiniz sizde
20210220_141035.jpg
paylasiyorum
20210220_141020.jpg

kizlar merhaba..ben bugun doktora gittim.ultrasonda 14mm kese cikti bombos bir kese...doktora dedim 14mm de yol sac falan gormemiz gerekmezmiydi die.bana' yani ben henuz goremedim seni de telaslandirmak istemedim haftaya bakariz daha erken ' dedi.zaten 2 kaybim var kaygi icinde bir donemden geciyorum basladim aglamaya.uzulme uzulme erken haftaya bakariz dedi.ciktik ordan baya bi agladim eve giderken dedim esime eski doktorumun ultrasonu cok iyidi başından atmiyodu gorene kadar ugrasiodu die.aninda kirdi arabayi hemen ona gidiyoruz dedi.neyse araya sıkıştirdik hemen kendimizi.ultrasonda bakti kese bos deil dedi bebege ait gelisimler olusmaya baslamis dedi.bi sorun yok dedi bos kese deil haftaya gorucez kalp atisini dedi.hemen igne baslatti.pihtilasma bozuklugum var cunku 2 gende( sabahki ilk doktor bebegi gormeden baslamicaz demisti).ignelerimi aldim eve gectim kizlar. aglamali sonrasinda gulmeli bir gune baslamis oldum.2 doktorun da ultrason goruntusunu paylastim kizlar bakarmisiniz sizdeEki Görüntüle 2786915 paylasiyorum Eki Görüntüle 2786914
Gerçekten de çok değişik birinde gözüküyor birinde gözükmüyor

kizlar merhaba..ben bugun doktora gittim.ultrasonda 14mm kese cikti bombos bir kese...doktora dedim 14mm de yol sac falan gormemiz gerekmezmiydi die.bana' yani ben henuz goremedim seni de telaslandirmak istemedim haftaya bakariz daha erken ' dedi.zaten 2 kaybim var kaygi icinde bir donemden geciyorum basladim aglamaya.uzulme uzulme erken haftaya bakariz dedi.ciktik ordan baya bi agladim eve giderken dedim esime eski doktorumun ultrasonu cok iyidi başından atmiyodu gorene kadar ugrasiodu die.aninda kirdi arabayi hemen ona gidiyoruz dedi.neyse araya sıkıştirdik hemen kendimizi.ultrasonda bakti kese bos deil dedi bebege ait gelisimler olusmaya baslamis dedi.bi sorun yok dedi bos kese deil haftaya gorucez kalp atisini dedi.hemen igne baslatti.pihtilasma bozuklugum var cunku 2 gende( sabahki ilk doktor bebegi gormeden baslamicaz demisti).ignelerimi aldim eve gectim kizlar. aglamali sonrasinda gulmeli bir gune baslamis oldum.2 doktorun da ultrason goruntusunu paylastim kizlar bakarmisiniz sizdeEki Görüntüle 2786915 paylasiyorum Eki Görüntüle 2786914
Şükür canım çok şükür vardır bunda da bir hayır belki de bugün bu iğneye başlaman gerekiyordu bu vesileyle başladın inşallah her şey yolunda gider

Kizlar merhaba,
Canım inşallah geç kalınmamıştır, öyle olumsuz düşünme hemen. İlaçlarla çabucak düşüyor. Hiç canını sıkma. Ayrıca ikiz konusunda da çoğu zaman bebeklerden biri kendi kendine küçültüp yok oluyor. Hiçbir sebep yokken yani. İlacını düzenli kullanınca diğer bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏♥️
merhaba kızlar bende sanırım Ekim annesi olacağım çok çok uğraşlardan sonra beni de ekleyebilirsiniz.
Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin. ♥️ İlk sayfadaki soruları cevaplarsan eklerim en kısa zamanda.
Canım doktorun tecrübesine, cihazın kalitesine, idrara sıkışık olup olmama gibi durumlara göre bile keseyi görüp görmeme değişiyor. Şükür ki görmüşsün, sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏♥️
merhaba en son doktora pazartesi gittim bana 3 hafta sonra gel dedi bakıyorum bakıyorum daha 5 gün geçmiş. asla vakit geçmiyor ilk gebeliğim olduğu için mi böyleyim acaba çatliciiiim :eek:
Benim de vakit geçmiyor ya. 10 gün kaldı ama 10 sene gibi, günler yavaş akıyor sanki 🤣

Salı günü 182 çıkmıştı Persembe beta 322 çıkmıştı çıkmıştı bgn 445 çıktı 😭😭

Salı günü 182 çıkmıştı Persembe beta 322 çıkmıştı çıkmıştı bgn 445 çıktı 😭😭
doktorun bisey dedimi canim.benim gecen dusugumde 129 dan 180 e cikmisti.dis gebelik mi acaba dendi ne agladim ne agladim...sonra normale dondu kese ve kalp atimi duyuldu ancak bende pihtilasma bozuklugu var.gelisimi ondan durdu.bence sen beta hcgyi takip et bi sure 5 gune kadar kese gorunmeli bu cok onemli

doktorun bisey dedimi canim.benim gecen dusugumde 129 dan 180 e cikmisti.dis gebelik mi acaba dendi ne agladim ne agladim...sonra normale dondu kese ve kalp atimi duyuldu ancak bende pihtilasma bozuklugu var.gelisimi ondan durdu.bence sen beta hcgyi takip et bi sure 5 gune kadar kese gorunmeli bu cok onemli
Bı umut varmıdır hala bende şuan çok kotuyum doktorum hala dönmedi bekliyorum 😥😥

Bende de pek belirti yok yemek fazla yiyorum halsizlik ve uyku halim var sürekli o da kahve icememekten diye düşünüyorum goguslerim buyudu dokunmazsam acımıyor 6+6yim buarada midem de bulanmadi normal midir acaba🤷‍♀️
Kızlar hiç bunu sorgulamayın derim size aynı durumdaydım 2 gün önce bende sorguladım şuan kafam kalkmıyor hiç bir şey yiyemiyorum o kadar bitkinim ki kendi yaptığım hiç bir şeyi yiyemedim anneme geldim o yüzden hiç benimgibi kendinize belirtiler aramayın keyfini çıkarın🙄🙄

X