2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kese falan görmedik daha dış gebelik olabilir mi ve ya düşük belirtisi olabilir mi? Çok korkuyorum
Canım o haftada zaten kese gözükmez ki beta değeri baktırmn lazım 2 günde bir 2 kat artması lazım. Ben 5. Haftada gördüm keseyi korkma çok fazla ağrın varsa bı acile git baktır

Kaşık ağrısı genelde oluyordu ama şimdiki farklı canım. İnş dediğin gibi yerleşme ağrısıdır. Yarın gideceğim doktora inş güzel şeyler söyler ☹️
Ben de oldu ama yerleşme diye düşünüyorum dinlendiğimde azalıyor dikkat et kendine iyi düşün güzel haberlerini bekliyoruz

Kiz liya
Erkek poyraz veya emir yada ikiside olabilir
Cnm burada ya da Eylül grubunda biri yazmıştı. Eşi dr muş. Yanlış hatırlamıyorsam 8-9 tane kimyasal gebeliği olmuş. Çok araştırmış. Bir ilaç söyledi dr una danışabilirsin. Bebeği vücut zararlı diye atıyormuş ve buna faydası olduğunu söyledi. 2 kere Tüp bebek denedim ben iki kere kullandım bu bahsettiği ilacı. Son yıllarda tüp bebek tedavisinde kullanılıyormuş. Ben de o yazan kişinin bilgisini sana hatırlatayım dedim. İlaç adı da yazmış hatta o. Ben buradan tekrarlamayayım. Maksimum 1 hafta kullanılıyor sanırım antibiyotik o ilaç. Dr una danış belki bir şeylere vesile olur.
İlaç prednol olması lazım

Hayirli sabahlar ekim anneleri 🤗 ben henüz dr.a gidemedim randevu anca onumuzdeki cumaya alabildim. Umarim geç kalmam..2 gun dur aç uyaniyorum ama birseyi de öyle istah lâ yiyemiyorum basinda beri böyle istah kapalı bende ..genel olarak ise hem tatli seviyorum hem tuzlu 🤔eksi ve aci da olsa yerim yani hepsi bir arada ya🤔

Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra ilk ne zamana kadın doğuma gittiniz? Ben gidipte keseyi goremeyip bir daha gelin desin istemiyorum bir yandan da merak ediyorum :)

Kızlar günaydın ikinci bebeğim geliyor inşallah bende bulantı kusma falan yok ama kasıklarımda ağrı var sancı gibi.normal mi acaba çok evham yapiyorum.5+3teyim hemen Dr gitmek de istemiyorum 7 ya da 8. Haftada hem kalp atışı hem kese görünür diye😊
Hayırlı olsun canım sağ Salim kucağınıza alın inşallah

Merhaba yeşil çay

Merhaba yeşil çay gebelikte önerilmez çünkü ciddi oranda folik asit alımını engeller biliyoruz ki ilk üç ay folik asit çok önemli. Kahve ise bebeğe kimyasal olarak geçer ama günlük 200mg kafein olabilir dense de düzenli içmeyin diyorlar. Filtre kahvenin kafein miktarı da epey yüksek
Teşekkür ederim

X